Aggeliki G.
Νεοφερμένος

Τα κατά ποσόν και κατά ποιόν μέρη πέφτουν συνέχεια![]()
Η ερώτηση εισαγωγής αφορούσε το σκοπό της τραγωδίας και έπρεπε να αναλύσουμε και την κάθαρση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Πες μου απλά ότι κάνεις πλάκα.Ποιοι είναι όλοι αυτοί ρε παιδιά;![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Να με συμπαθάτε, εγώ είμαι αγράμματη.Πες μου απλά ότι κάνεις πλάκα.![]()

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Ο καθένας διαβάζει αρκετά και ενδιαφέρεται γι'αυτό που τον "τραβάει". Φυσικά και τους έχεις ακουστά και ξέρεις τι έκαναν αλλά δεν σε ενδιέφερε και σαν πληροφορία μάλλον την έκανες delete.Να με συμπαθάτε, εγώ είμαι αγράμματη.
Κάνω πλάκα, ευχαριστημένη;πάντως πέρα απ' την πλάκα ακριβώς τι έκανε ο καθένας δε ξέρωκάνει ζέστη δεν αντέχω άλλο

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Αύριο γράφω Σχέδιο. I suck

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Αύριο αρχαία...

Λοιπόν νομίζω έχουμε σχετικά λίγους στίχους.
Από πρωτότυπο: 1-38, 49-79, 280-314 και από μετάφραση: 162-279 και 376-440.
Κάποιος της θεωρητικής να μου πει τα σοσ?
Λέτε ο διάλογος Κρέωντας-Αντιγόνης κλπ, αλλά δεν έχω ιδέα που βρίσκονται αυτά.

Loreley
Περιβόητο μέλος

Αύριο Αρχαία και εγώ, ελπίζω να γράψω ένα 10.
Guest 190013
Επισκέπτης

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Vivian.
Δραστήριο μέλος

Αν υπάρχει άτομο που τελειώνει Παρασκευή θα γίνει χαμός! Σας το λέω

Έκθεση σήμερα.
Θέμα: Ίντερνετ, οφέλη, κινδυνοι και τρόποι προστασίας από τους κινδύνους.
Καλούτσικα πήγα. Ένα 15-16 πιστεύω να έχω γράψει ...

Γεωμετρία αύριο.
9 θεωρήματα με αποδείξεις και δεν έχω καμία όρεξη να κάτσω να τις διαβάσω.
Μάλλον χάλια με βλέπω να γράφω.
Γουι γουιλ σι τουμοροου

Sipty
Νεοφερμένος

Όλοι Δευτέρα τελειώνουμε?
Ναι όλοι.Εντολή από το υπουργείο.
Stelios1997
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όλοι Δευτέρα τελειώνουμε?
Όχι,ο κάθε διευθυντής μπορεί να πάρει άδεια από τη δευτεροβάθμια και να δωθεί παράταση.Εμείς Τρίτη τελειώνουμε

aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Ακομη κ δε διαβασα κ ειμαι κοντα στο 19
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Τόσους ενδιαφέροντες θεματικούς κύκλους κάναμε φέτος (εργασία, ρατσισμός, διαδίκτυο), αλλά όχι, έβαλαν την παπαρίτσα τον ελεύθερο χρόνο. Ο υποδιευθυντής (που κάνει μάθημα στο Β3) την έκανε τη δουλειά, σίγουρα πράγματα. Παλιοπαπάρας!!!

(Το κακό με εμένα είναι ότι αν κάτι δε μου κάνει κλικ, δεν μπαίνω καν στον κόπο να σκεφτώ ιδέες. Και σήμερα με το ζόρι έγραψα αξιοπρεπώς

Αύριο γράφουμε φυσική. Ελπίζω η γυναίκα του βλάκα του φυσικού μας να του κάτσει σήμερα, μπας και μας βάλει κανένα εύκολο θέμα

(Συγγνώμη για το βρίσιμο, αλλά σήμερα μου την έσπασε το θέμα

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυριο αλγευρα κειμενα...το δευτερο δεν με βλεπω καλα
leouv
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν τα πήγα όσο καλά ήθελα στην έκθεση. Έπεσε ελεύθερος χρόνος, δηλαδή έλεος
Τόσους ενδιαφέροντες θεματικούς κύκλους κάναμε φέτος (εργασία, ρατσισμός, διαδίκτυο), αλλά όχι, έβαλαν την παπαρίτσα τον ελεύθερο χρόνο. Ο υποδιευθυντής (που κάνει μάθημα στο Β3) την έκανε τη δουλειά, σίγουρα πράγματα. Παλιοπαπάρας!!!Φταίνε, βέβαια, και οι άλλες οι χαμένες φιλόλογοι των άλλων τμημάτων που δεν πάτησαν λίγο πόδι, αλλά...
(Το κακό με εμένα είναι ότι αν κάτι δε μου κάνει κλικ, δεν μπαίνω καν στον κόπο να σκεφτώ ιδέες. Και σήμερα με το ζόρι έγραψα αξιοπρεπώς)
Αύριο γράφουμε φυσική. Ελπίζω η γυναίκα του βλάκα του φυσικού μας να του κάτσει σήμερα, μπας και μας βάλει κανένα εύκολο θέμα
(Συγγνώμη για το βρίσιμο, αλλά σήμερα μου την έσπασε το θέμα)
Εμάς στην Έκθεση έπεσε πολύ όμορφο θέμα! Επιστολή σε έναν φίλο μας, μέσω της οποίας αφού εκφράσουμε τον προβληματισμό μας για τον επαγγελματικό προσανατολισμό, να αναφερθούμε στο επάγγελμα που θέλουμε να ακολουθήσουμε, εστιάζοντας στις κλίσεις μας ως προς αυτό!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ck_chrysiis
- andro.mar
- ioanna2007
- Corfu kitty
- karr
- Kanastasia_5883
- Melilian2007
- melina_51
- jellojina
- Indecisive2
- maria17022023
- bill09876
- ένας τυχαίος
- Jbb
- shezza94
- AggelikiGr
- sotirislk
- Startx0
- Μήτσος10
- bibliofagos
- constansn
- Leo komm
- math2arch
- Chrisphys
- Hased Babis
- giannhs2001
- Wonderkid
- george777
- TheNorth
- psap2006
- Aggel0sss
- Ματουλινι
- burningfire
- kanenas090
- blissele
- Helen06
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- Alex2006
- cinnamongirl
- onegreek
- Stavros o Arkas
- marinoudi
- Mariaathens
- Eleni12
- beckyy
- menual
- Apocalypse
- Cat lady
- Ameliak
- Antonisbairac1
- thesupreme
- Scandal
- Mouse
- SlimShady
- Σωτηρία
- Georgia110
- EiriniS20
- Φινεύς
- jims
- giorgosp97
- American Economist
- pink_panther
- tinaskrd
- leo41
- Athens2002
- tsiobieman
- ssalex
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.