Dias
Επιφανές μέλος
Να πω τι έκανα στις εξετάσεις των αρχαίων όταν ήμουνα Β λυκείου: Δεν διάβασα καμία μετάφραση, είδα 2 φορές την ταινία "Αντιγόνη" και στο γραπτό μου σαν μετάφραση ανέπτυξα όσα θυμόμουν από την ταινία και έμοιαζαν κάπως με το αρχαίο κείμενο. Θυμάμαι ότι είχα πάρει καλό βαθμό.Το να μάθει κανείς όλες τις μεταφράσεις δεν είναι και εύκολο βέβαια, όποιος τις μάθει γράφει πολύ καλά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
Υ.Γ. Άλγεβρα πιστεύω έγραψα 20, φυσική γεν 19,8 (από 1 σ-λ πάλι) και χημεία γεν, έβαλε λίγο δύσκολα σ-λ και πολλαπλής, άρα γύρω στο 17-18, τις ασκήσεις τις έλυσα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian.
Δραστήριο μέλος
Τελευταία μαθήματα.
Ασήμαντα μαθήματα (ας πούμε).
Ποιος τους δίνει την σημασία που θα έπρεπε?
Πάντως, μια χαρά διακοπούλες κάναμε από τις 29/5.
Ένας μήνας εξετάσεων > Ένας μήνας διακοπών.
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ τις καταευχαριστήθηκα τις φετινές εξετάσεις
**Εντάξει, κάτσαμε διαβάσαμε και λίγο να γράψουμε και τίποτα. Μην πάμε και έτσι.
***ΟΙ ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΕΒΕΡ.
Αυτό.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Και να μην ξεχναμε οτι ειναι και βαρετες...
Παντως πρωτη φορα που δεν εχω ανυπομονεσια για το τελος των εξετασεων...λογικο θα μου πειτε
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Vivian.
Δραστήριο μέλος
Σχετικά εύκολα θέματα.
Άλλο βέβαια που δεν είχα διαβάσει καλά
Έκθεση αύριο...
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Φυσική Γενικής σήμερα.
Σχετικά εύκολα θέματα.
Άλλο βέβαια που δεν είχα διαβάσει καλά
Έκθεση αύριο...
Αυτο που λέμε "βατά ήταν τα θέματα, αν είχα διαβάσει θα έγραφα"
Vivian.
Δραστήριο μέλος
Αυτο που λέμε "βατά ήταν τα θέματα, αν είχα διαβάσει θα έγραφα"
Αφού δεν είχα διαβάσει καλά
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
(Επίτηδες το λέτε; Ειρωνικά;)
Loreley
Περιβόητο μέλος
Τεχνολογία Επικοινωνιών αύριο.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Γιατί τους λέτε φελόλογους; Κάπου το είχα ξαναδεί αυτό εδώ μέσα.
(Επίτηδες το λέτε; Ειρωνικά;)
χαχ μάλλον από μένα θα το χες ξαναδεί, ε όχι ειρωνικά με την κακή έννοια, έτσι να πειράξουμε λίγο τη λέξη
είμαστε λίγο βλαμμένοι πάντως
εγώ πορεύτηκα με την ΠΟΛΥΠΛΕΞΗ και τα είδη των κυμάτων τηλεπικοινωνιών, τα άλλα είναι ψιλογνωστάΤεχνολογία Επικοινωνιών αύριο.
Sipty
Νεοφερμένος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
ποια είναι τα μακρομόρια και τα μονομερή τους, γιατί είναι ημισυντηρητική η αντιγραφή, τα είδη του RNA, το κεντρικό δόγμα της βιολογίας, σε άσκηση έδινε έναν κλώνο dna και ζήταγε να βρεθεί ο συμπληρωματικός στο dna κ στο rna, αυτά θυμάμαιΜήπως έχει γράψει κανείς Βιολογία να μου στείλει τι του μπήκε;
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
1 θεος ξερει τι εγραψα
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπερδεψα τα πολαπλης ενω τα ηξερα και τωρα και με κανενα αλλο λαθος θα παω στο 16 δεν με θελουν οι εξετασεις!! Γτ μου συμβαινει?
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεωμετρία σήμερα. Όταν είδα τα θέματα, σκέφτηκα πως θα γράψω κανένα 16, αλλά μετά κάθησα μέχρι το τέλος και τα έλυσα όλα. Οπότε μπορεί και 20 καθαρό.
Τεχνολογία Επικοινωνιών αύριο.
τι σας εβαλαν για θεωρια? αυριο γραφω γεωμετριαα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- karr
- Kanastasia_5883
- Melilian2007
- melina_51
- jellojina
- Indecisive2
- maria17022023
- bill09876
- ένας τυχαίος
- Jbb
- shezza94
- AggelikiGr
- sotirislk
- Startx0
- Μήτσος10
- bibliofagos
- constansn
- Leo komm
- math2arch
- Chrisphys
- nearos
- Hased Babis
- giannhs2001
- Wonderkid
- george777
- TheNorth
- psap2006
- Aggel0sss
- Ματουλινι
- burningfire
- kanenas090
- blissele
- Helen06
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- Alex2006
- cinnamongirl
- onegreek
- Stavros o Arkas
- marinoudi
- Mariaathens
- Eleni12
- beckyy
- menual
- Apocalypse
- Cat lady
- Ameliak
- Antonisbairac1
- thesupreme
- Scandal
- Mouse
- SlimShady
- Σωτηρία
- Georgia110
- EiriniS20
- Φινεύς
- jims
- giorgosp97
- American Economist
- pink_panther
- tinaskrd
- leo41
- Athens2002
- tsiobieman
- ssalex
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.