MsBonita31
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αποδειξη 1 super sos!!! και οι αλλες βεβαια.Εχει κανεις τις σελ. 60-61 στην ύλη της αλγεβρας?(αποδ. 1,2,3,4) μπορουν να μας βαλουν μια από αυτε για θεωρεια?
Πιστευω σιγουρα κατι θα πεσει απο εκει!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
6 εχουμε κανει. 4,5 ειναι εκτος και απο τα υπολοιπα εχει βγαλει επισης καποια κομματια διασπαρτα.
3,8 και 6 ειναι καλα για θεματα. Δηλαδη στο 3 για τη γνωση, τι ειναι γνωση, πηγες γνωσης, στο 6 ηθικες θεωριες και στο 8 αισθητικη. Γραψε καλυτερα την υλη με ακριβεια να σε πω συγκεκριμενα τα πιο χτυπητα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MsBonita31
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κεφ. 1: Στοχοι, κλαδοι φιλοσοφιας. Φιλοσοφια και επιστημες3,8 και 6 ειναι καλα για θεματα. Δηλαδη στο 3 για τη γνωση, τι ειναι γνωση, πηγες γνωσης, στο 6 ηθικες θεωριες και στο 8 αισθητικη. Γραψε καλυτερα την υλη με ακριβεια να σε πω συγκεκριμενα τα πιο χτυπητα.
Κεφ. 2: Θεωρια της αντιστοιχιας και θεωρια της συνοχης, Αριστοτελικη λογικη
Κεφ. 3: Σκεπτικισμος, Θεμελιωτισμος, Συνεκτικισμος, Ορθολογισμος, Εμπειρισμος, εποπτειες, κατηγοριες
Κεφ. 6: Ωφελιμισμος, Κατηγορικη προσταγη, Μεσοτητα
mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι και τα δύο δίνουμε.
Στο άγνωστο τι ύλη να σου δώσουν; Αφού είναι άγνωστο. Το μόνο που κάνεις είναι επανάληψη στη γραμματική, αντωνυμίες, αρχικούς χρόνους. Τέτοια.
Σε εμας επεσε ενα αγνωστο του ισοκρατη.αρκετα απαιτητικό.. πρεπει να ξερεις πολύ καλά γραμματική και συντακικό ωστε να εξασφαλίσεις 20 μοναδες και από την μεταφραση ο,τι πιασεις εκεινη τη στιγμη :p
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
MsBonita31
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποσο απλα μου τα λετε εσεις και ποσο περιπλοκα τα εχει το βιβλιο!! Ευχαριστω πολυ για την βοηθειαΑν ξεκινησω απ το 6 αφορα τον κλαδο της φιλοσοφιας που λεγεται ηθικη, δηλ ποιες πραξεις ειναι καλες και ποιες επιληψιμες. Προφανως δεν υπαρχει μονοσημαντη απαντηση αλλα υπαρχουν διαφορες θεωριες στο πλαισιο των οποιων μια πραξη κρινεται ως ηθικα σωστη ή ως επιληψιμη. Οι βασικες που εχει το βιβλιο ειναι του ωφελιμισμου = μια πραξη ειναι ηθικα σωστη οταν εχει θετικα αποτελεσματα για τους περισσοτερους ανθρωπους. Το μεγιστο δυνατο καλο για το μεγιστο πληθος ατομων δηλαδη. Κατηγορικη προσταγη ειναι η ηθικη θεωρια του καντ, που συνιψιζεται στο δρασε ετσι ωστε η δραση σου αυτη να μπορει να γινει παγκοσμιος νομος. Μεσοτητα ειναι απ τον αριστοτελη που οριζει την αρετη ως την οδο της μεσοτητας αναμεσα στα ακρα. Πολυ σοσ ειναι τι ειναι ωφελιμισμος και ποια η κριτικη του. Επισης καπου λεει για το προβλημα της ελευθερης βουλησης, διαβασε κι αυτο και τα μπλε πλαισια ανακεφαλαιωσης στο τελος καθε κεφαλαιου. Σε λιγο να σου πω κ για τα αλλα.
Loreley
Περιβόητο μέλος
kafess13
Νεοφερμένος
1) Cp=Cv+R 2) R=mu/Bq 3) T=2πm/BqSos αποδείξεις Φυσική Κατεύθυνσης;;;
Loreley
Περιβόητο μέλος
Το μαγνητικό πεδίο είναι έξω σε μας, οπότε έχω μόνο το Cp=Cv+R.1) Cp=Cv+R 2) R=mu/Bq 3) T=2πm/Bq
Και το e=1-Qc/Qh δεν είναι;
kafess13
Νεοφερμένος
Loreley
Περιβόητο μέλος
ναι και αυτη που λες, ακομα η P=pRT/Mr
Σε ευχαριστώ πολύ
leouv
Εκκολαπτόμενο μέλος
sos είναι να βρεθεί σημείο με ένταση 0, και αυτά με συνισταμένη δύναμη κτλ...
αναρωτιέμαι βέβαια σε ποιο θέμα θα πέσει, γιατί για 4ο μου κάνει πολύ εύκολο αλλά δε βλέπω και τίποτα ιδιαίτερα πιο δύσκολο στη γενική, εκτός και αν έχετε ηλεκτρομαγνητισμό που έχει κάποιες ασκήσεις ζόρικες
Πραγματικά περιμένω να βγάλω όλη την ύλη της φυσικής γενικής σε δύο μέρες, όλο το χρόνο δεν κάναμε κανονικό μάθημα και έχω απίστευτα κενά, μόνο την κρούση, την ορμή κλπ έχω καταλάβει γιατί είχα ασχοληθεί μόνη μου, δεν έχω ιδέα από ηλεκτρικό πεδίο, μαγνητικό κλπ... Γι ' αυτό θέλω μία κατατόπιση του τι να διαβάσω σε 3ο και 4ο κεφάλαιο, από ασκήσεις ιδιαίτερα... :/
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Και στα θρησκευτικα τι με νοιαζει τι εκανε ο σινταρτα και τι ειναι το ατμαν...που θα χρησιμεψουν?
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Στο να έχεις μια σφαιρική άποψη για τις θρησκείεςΠραγματικα .... γτ να πρεπει να μαθω μεταφραση???
Και στα θρησκευτικα τι με νοιαζει τι εκανε ο σινταρτα και τι ειναι το ατμαν...που θα χρησιμεψουν?
______
Αν γράψω αύριο στα λατινικά, θα γυρίσω σπίτι πετώντας
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Βσκ στα @@@@@@@ μουΣτο να έχεις μια σφαιρική άποψη για τις θρησκείες
______
Αν γράψω αύριο στα λατινικά, θα γυρίσω σπίτι πετώντας
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Για αυτο δε το χω διαβασει ποτε
Sipty
Νεοφερμένος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Sipty
Νεοφερμένος
mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- karr
- Kanastasia_5883
- Melilian2007
- melina_51
- jellojina
- Indecisive2
- maria17022023
- bill09876
- ένας τυχαίος
- Jbb
- shezza94
- AggelikiGr
- sotirislk
- Startx0
- Μήτσος10
- bibliofagos
- constansn
- Leo komm
- math2arch
- Chrisphys
- nearos
- Hased Babis
- giannhs2001
- Wonderkid
- george777
- TheNorth
- psap2006
- Aggel0sss
- Ματουλινι
- burningfire
- kanenas090
- blissele
- Helen06
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- Alex2006
- cinnamongirl
- onegreek
- Stavros o Arkas
- marinoudi
- Mariaathens
- Eleni12
- beckyy
- menual
- Apocalypse
- Cat lady
- Ameliak
- Antonisbairac1
- thesupreme
- Scandal
- Mouse
- SlimShady
- Σωτηρία
- Georgia110
- EiriniS20
- Φινεύς
- jims
- giorgosp97
- American Economist
- pink_panther
- tinaskrd
- leo41
- Athens2002
- tsiobieman
- ssalex
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.