iwalkinamaze
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξερω,ειμαι χαρουμενη μονο οταν τρεχω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάθημα επιλογής έχω πληροφορική. Οι προφορικοί βαθμοί δεν μετράνε για τον μέσο όρο και δεν το γράφουμε εξετάσεις. Το διάλεξα για να δουλεύω όσους θα τελειώσουν μια μέρα αργότερα.Μαθημα επιλογης ;
Και εμείς γράφουμε Φυσική Κατ+Κείμενα.Nαι αλλά εσείς δεν γράφετε Άλγεβρα με Ιστορία την ίδια μέρα, ούτε Λογοτεχνία με Φυσική Κατ.
Οhhh well...
Μόνο εμάς η ύλη θρησκευτικών είναι τεράστια ??
16 μαθήματα μας έχει βάλει εμάς...δεν ξέρω πως θα αντέξω, και τα θρησκευτικά είναι μακράν το πιο βαρετό μάθημα για εμένα.
Εμείς έχουμε συνολικά 13 κεφάλαια εκ των οποίων τα 5 είναι από φυλλάδιο και όσα μένουν δεν είναι ολόκληρα, αλλά πχ μόνο το α) ή μόνο το β). Ξεφτίλα... Στον πίνακα ανακοινώσεων έβαλε ψεύτικη ύλη...Θρησκευτικά μας έχουν βάλει 19 μαθήματα
Εγώ θα διαβάσω κείμενα! Έχω το βοήθημα από το μεταίχμιο και διαβάζω την ανάλυση ενός κειμένου κάθε μέρα και μαθαίνω τα πιο σημαντικά. Όλη την χρονιά δεν διάβασα τίποτα. Συνολικά έχουμε 10 κείμενα, οπότε χαλαρά. Από εισαγωγή είπαν ερώτηση δεν θα βάλουν πχ ορισμό, αλλά εμείς πρέπει να ξέρουμε την εισαγωγή για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις.Βασικα ποιος διαβαζει κειμενα???
Εχω μια βδομαδα για μαθηματικα κατευθυνσης και πιστευω να γραψω καλα ...και εγω θελω να ερθει το επομενο γαμημενο καλοκαιρι αλλα κατι τετοιο δεν γινεται : (
Μαθηματικά κατ χαλαρά, είναι το αγαπημένο μου μάθημα, η ύλη είναι μικρή και στις ενδοσχολικές βάζουν πανεύκολα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris_Kon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Vivian.
Δραστήριο μέλος
Έχω βαρεθεί να λύνω τις ιδιες ασκήσεις μαθηματικά κατ. και άλγεβρα.
ΔΕΝ.ΜΠΟΡΩ.ΑΛΛΟ.
Μαθηματικά κατ χαλαρά, είναι το αγαπημένο μου μάθημα, η ύλη είναι μικρή και στις ενδοσχολικές βάζουν πανεύκολα.
Xα...Νομίζεις οτι βάζουν εύκολα.
Με βλέπω να γράφω κανα 10 στο τέλος με τέτοιες ασκήσεις που θα μας βάλει...
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
Xα...Νομίζεις οτι βάζουν εύκολα.
Με βλέπω να γράφω κανα 10 στο τέλος με τέτοιες ασκήσεις που θα μας βάλει...
Πιο δύσκολα από αυτά του οεφέ αποκλείεται να είναι, οπότε ναι είναι εύκολα για εμένα. (όχι ότι του οεφέ είναι πανδύσκολα). Οι ασκήσεις στα μαθηματικά κατ είναι περιορισμένες και εντελώς τυποποιημένες.
Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η φετινή ''καραμέλα'' είναι ΚΡΑΤΑΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥΠΙ.ες: ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ.
Εμείς αρχίζουμε με Φυσ. Κατ. και Βιολογία
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
TimeLady
Νεοφερμένος
εμεις θρησκευτικα εχουμε 4 ενοτητες μονοΟhhh well...
Μόνο εμάς η ύλη θρησκευτικών είναι τεράστια ??
Vivian.
Δραστήριο μέλος
Η φετινή ''καραμέλα'' είναι ΚΡΑΤΑΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Εμείς αρχίζουμε με Φυσ. Κατ. και Βιολογία
Και δεν έχεις ιδέα πόσες δυνάμεις έχω κρατήσει και συνεχίζω να κρατάω...
Θα γίνω ο Ηulk σε λίγο
Πιο δύσκολα από αυτά του οεφέ αποκλείεται να είναι, οπότε ναι είναι εύκολα για εμένα. (όχι ότι του οεφέ είναι πανδύσκολα). Οι ασκήσεις στα μαθηματικά κατ είναι περιορισμένες και εντελώς τυποποιημένες.
Αν σου πω οτι οεφε στο φροντ. δεν γράφουμε καθόλου, θα με πιστέψεις?
Πάντως ισχύει οτι βάζουν δύσκολα θέματα γιατί έχουμε λύσει από προηγούμενες χρονιές και ήταν λίγο παλούκια...
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Του χρονου ομως θα σε δουλευουμε εμεις αφου οι περισσοτεροι θα το παρουμε και συ δε θα μπορεις.Μάθημα επιλογής έχω πληροφορική. Οι προφορικοί βαθμοί δεν μετράνε για τον μέσο όρο και δεν το γράφουμε εξετάσεις. Το διάλεξα για να δουλεύω όσους θα τελειώσουν μια μέρα αργότερα.
Στη γεωμετρια σας εχει βαλει πολλα ; Εμεις εχουμε 9 και το 10 μισο. Στα θρησκευτικα ποια σας εχει βαλει ;γειαα σας και απο εδω! Εμεις ξεκιναμε με μαθηματικα κατ. και ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ (να δω τι θα γραψω εκει...)
εμεις θρησκευτικα εχουμε 4 ενοτητες μονο
Και ενα 4ο θεμα για μαθηματικα κατ. Ειναι απο ενα τετραδιο με 300 ασκησεις που μας δινουν στο σχολειο, κυριως συνδυαστικες. Οποιος θελει κι αλλες να μου πει.
Συνημμένα
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
Του χρονου ομως θα σε δουλευουμε εμεις αφου οι περισσοτεροι θα το παρουμε και συ δε θα μπορεις.
Του χρόνου θα δηλώσω μαθηματικά γενικής και αοθ, οπότε πάλι θα σας δουλεύω.
Υ.Γ. Ακόμα και αν επέλεξες στην β' πληροφορική, στην γ' μπορείς να επιλέξεις πολυμέσα-δίκτυα που δεν εξετάζονται ενδοσχολικά στο τέλος, άρα αν δεν πήρες πληροφορική γι'αυτόν τον λόγο έκανες λάθος.
TimeLady
Νεοφερμένος
Εμεις γεωμετρια εχουμε 9,10 και απο 11 μονο τυπολογιο. θρησκευτικα τα 14,17 και 2 ενοτητες με τις θρησκειες της ανατολης(Δεν θυμαμαι ποιες ακριβως!)Στη γεωμετρια σας εχει βαλει πολλα ; Εμεις εχουμε 9 και το 10 μισο. Στα θρησκευτικα ποια σας εχει βαλει ;
Μηπως σου βρισκεται καμια ασκηση συνδιαστικη κυκλου-παραβολης?? :/ τετοια θα μας βαλει 4ο θεμα ειπε
physicscrazy
Δραστήριο μέλος
και εγω το πιστευω οτι θα ναι πολυ ωραιο!εγω περιμενω να ερθει αυτο το καλοκαιρι,νομιζω θα ειναι πολυ ωραιο με σωστη οργανωση φυσικα!
Δεν ξερω,ειμαι χαρουμενη μονο οταν τρεχω
χαρα στο κουραγιο σουΜάθημα επιλογής έχω πληροφορική. Οι προφορικοί βαθμοί δεν μετράνε για τον μέσο όρο και δεν το γράφουμε εξετάσεις. Το διάλεξα για να δουλεύω όσους θα τελειώσουν μια μέρα αργότερα.
χαχαχαχα.....καλο....εγω αστρονομια...
Εγώ θα διαβάσω κείμενα! Έχω το βοήθημα από το μεταίχμιο και διαβάζω την ανάλυση ενός κειμένου κάθε μέρα και μαθαίνω τα πιο σημαντικά. Όλη την χρονιά δεν διάβασα τίποτα. Συνολικά έχουμε 10 κείμενα, οπότε χαλαρά.
Η φετινή ''καραμέλα'' είναι ΚΡΑΤΑΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
χαχαχαχα....καλο....
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Vivian.
Δραστήριο μέλος
Και ενα 4ο θεμα για μαθηματικα κατ. Ειναι απο ενα τετραδιο με 300 ασκησεις που μας δινουν στο σχολειο, κυριως συνδυαστικες. Οποιος θελει κι αλλες να μου πει.
Kαλό είναι
Για τέταρτο όμως λίγο εύκολο μου φαίνεται σε σχέση με αυτά που μας βάζουν στο φροντ.
Κάναμε την προηγούμενη φορά ένα θέμα με κύκλο που είχε ln και τέτοια
Εμάς 4ο θα είναι σίγουρα συνδυαστικό με παραβολή, ευθεία και κύκλο...Να δούμε τι θα γράψουμε μόνο
Χημεία Γεν, είναι εκεί που σίγουρα θα πιάσω πάτο και φυσική γεν. Εαν βάλει θέμα δύσκολο με ηλεκτρισμό και δεν ξέρω και εγώ τι, θα γίνει 3ος παγκόσμιος.
Κατερίνα*22
Νεοφερμένος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Στο γνωστό έχετε βγάλει τις εισαγωγές; Διαβάζω-διαβάζω και δεν μπορώ να τις μάθω. Οκ, φέτος δε χρειάζεται να τις μάθουμε αυτολεξεί, αλλά εγώ δε νιώθω έτοιμος, αν και ξέρω πάνω-κάτω τι να γράψω. Νιώθω ότι την στιγμή που θα γράφουμε, θα πατήσω ένα delete και δε θα γράψω τίποτα από εισαγωγή
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
jj τουλαχιστον εσυ λεες οτι θα τα βγαλω ολα αυτα οχι σαν εμενα που βλεπει το βιβλιο σημερα και αλλαζει δρομο
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Και σαν παιδί της θεωρητικής, θα το ξαναπώ.Ελπίζω να υπάρχουν παιδιά της θεωρητικής για να ακούσουν τον πόνο μου
Στο γνωστό έχετε βγάλει τις εισαγωγές; Διαβάζω-διαβάζω και δεν μπορώ να τις μάθω. Οκ, φέτος δε χρειάζεται να τις μάθουμε αυτολεξεί, αλλά εγώ δε νιώθω έτοιμος, αν και ξέρω πάνω-κάτω τι να γράψω. Νιώθω ότι την στιγμή που θα γράφουμε, θα πατήσω ένα delete και δε θα γράψω τίποτα από εισαγωγή
Είσαι εντελώς ανάποδος. Η εισαγωγή, ειδικά η φετινή, είναι γελοία, από άποψη δυσκολίας. Αν την είχες διαβάσει πολύ καλά όλη την χρονιά, 2-3 φορές δεν θα ήθελε διάβασμα. Να έρθω να γράψω την εισαγωγή για εσένα και εσύ το άγνωστο για εμένα;
υ.γ. και δεν είπα να τα παπαγαλίζεις έτσι;!
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εμάς τα πρόβατα έτσι μας κάνανε -.-'Nαι αλλά εσείς δεν γράφετε Άλγεβρα με Ιστορία την ίδια μέρα, ούτε Λογοτεχνία με Φυσική Κατ.
Μία ερώτηση. Φυσική Κατεύθυνσης μπαίνει 1ο θέμα απόδειξη;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- karr
- Kanastasia_5883
- Melilian2007
- melina_51
- jellojina
- Indecisive2
- maria17022023
- bill09876
- ένας τυχαίος
- Jbb
- shezza94
- AggelikiGr
- sotirislk
- Startx0
- Μήτσος10
- bibliofagos
- constansn
- Leo komm
- math2arch
- Chrisphys
- nearos
- Hased Babis
- giannhs2001
- Wonderkid
- george777
- TheNorth
- psap2006
- Aggel0sss
- Ματουλινι
- burningfire
- kanenas090
- blissele
- Helen06
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- Alex2006
- cinnamongirl
- onegreek
- Stavros o Arkas
- marinoudi
- Mariaathens
- Eleni12
- beckyy
- menual
- Apocalypse
- Cat lady
- Ameliak
- Antonisbairac1
- thesupreme
- Scandal
- Mouse
- SlimShady
- Σωτηρία
- Georgia110
- EiriniS20
- Φινεύς
- jims
- giorgosp97
- American Economist
- pink_panther
- tinaskrd
- leo41
- Athens2002
- tsiobieman
- ssalex
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.