elim
Νεοφερμένος
Εμείς που γράψαμε έπεσε 1) Αναλυτική περιγραφή DNA + σχήμα 2) πολλαπλής επιλογής ( έπεσε η μετουσίωση) 3) ερώτηση για τη σύγχρονη θεωρία ( είναι στο βιβλίο εκεί που λέει για το ρευστό μωσαικο σελ. 48-49) και τέλος για τα λιπίδια και σε ποιες κατηγορίες διακρίνεται..Αυτά θυμάμαι Έκθεση σε σας τι θέμα έπεσε?
ετχαριστω για τη βιολογια! εκθεση μας επεσε οι γυναικεσ μεταναστες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
george1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elim
Νεοφερμένος
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
αν εχει γραψει καποιος φυσικη κατευθυνσης μπορει να μου πει ποια αποδειξη επεσε ;
Σε μας ΔΕΝ μπήκε απόδειξη, νομίζω σε κανέναν δε μπαίνει
Dias
Επιφανές μέλος
Μην είσαι σίγουρος. Ξέρω δύο περιπτώσεις παιδιών που τους ζήτησαν απόδειξη. Στον ένα ζήτησαν το Cp = Cv + R και στην άλλη το R = mυ/qΒ.Σε μας ΔΕΝ μπήκε απόδειξη, νομίζω σε κανέναν δε μπαίνει
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
στην ιστορια ξερει κανεις κανενα σος παιδες γραφω αλγεβρα σευτερα καιτριτη ιστορια και οσο να ναι επειδη δεν θα προλαβω τη δευτερα να τα διαβασω ολα καλα μπορει να μου κανεις τα πιο σος μαθηματα οποιος εχει γραψειδηλαδη
Yamcha
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απο θεωρια ειναι τα πάντα σος δηλαδη απο τα θεωρηματα που ειναι στην υλη σου .Διαφορα θεματα μπορει να μπουν παντως να ξερεις του τυπους για θεωρια σε Σ-Λ και εφαρμογη τους σε ασκησεις.Τα sos κατ'εμε ειναι 9.2 ολη ,9.4 οι τυποι και ο νομος των συνημιτονων ειναι ΣΟΣ (ειναι κιτρινο πλαισιο) θεωρηματα των διαμεσων σε ασκησεις και οταν βλεπεις σχεσεις της μορφης Α2 + Β2Παιδια μπορει να μου πει καποιος τα σος γεωμετρια??? 9 10 και 11 κεφαλαιο
να ξερεις οτι παιζει το θ.διαμεσων,ΣΟΣ μετρικες σχεσεις στον κυκλο PA*PB=PΓ*ΡΔ και δυναμη σημειου ως προς κυκλο,σος επισης ειναι τα εμβαδα και για ασκηση και για αποδειξη,ΣΟΣ οι τυποι για το Ετριγωνου.η 10.5 μαλλον θα μπει περισσοτερο σε ασκηση και σωστο λαθος αλλα να προσεξεις το τελευταιο
Οι τυποι του 11 ειναι ΣΟΣ και παιζει η 11.3 για αποδειξηΘεώρημα ΙIΙ
Αν μία γωνία ενός τριγώνου είναι ίση ή παραπληρωματική με μια γωνία ενός άλλου τριγώνου, τότε ο λόγος των εμβαδών των δύο τριγώνων είναι ίσος με το λόγο των γινομένων των πλευρών που περιέχουν τις γωνίες αυτές.
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
meletis96
Νεοφερμένος
Λογοτεχνία σε μας έπεσε το μοιρολογι της φωκιας και να αναφέρουμε τα χαρακτηριστικά νατουραλισμού και ρεαλισμού και διάφορες ερωτήσεις πάνω στο κείμενο.μπορει να μου πει καποιος που εχει γραψει αρχες οικονομιας η λογοτεχνια τι επεσε?
elim
Νεοφερμένος
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
meletis96
Νεοφερμένος
george1
Εκκολαπτόμενο μέλος
george1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
elim
Νεοφερμένος
Αρχαια μας λεει 162 ως 279 και 386 ως 440 κειμενο απο μεταφραση... μπορει να μπει τιποτα απο αυτα η τζαμπα μας τα εβαλε?????
μπορει να μπει σαν παραλληλο με το αρχαιο. σε εμας μπηκε....
Paracelsus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- karr
- Kanastasia_5883
- Melilian2007
- melina_51
- jellojina
- Indecisive2
- maria17022023
- bill09876
- ένας τυχαίος
- Jbb
- shezza94
- AggelikiGr
- sotirislk
- Startx0
- Μήτσος10
- bibliofagos
- constansn
- Leo komm
- math2arch
- Chrisphys
- nearos
- Hased Babis
- giannhs2001
- Wonderkid
- george777
- TheNorth
- psap2006
- Aggel0sss
- Ματουλινι
- burningfire
- kanenas090
- blissele
- Helen06
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- Alex2006
- cinnamongirl
- onegreek
- Stavros o Arkas
- marinoudi
- Mariaathens
- Eleni12
- beckyy
- menual
- Apocalypse
- Cat lady
- Ameliak
- Antonisbairac1
- thesupreme
- Scandal
- Mouse
- SlimShady
- Σωτηρία
- Georgia110
- EiriniS20
- Φινεύς
- jims
- giorgosp97
- American Economist
- pink_panther
- tinaskrd
- leo41
- Athens2002
- tsiobieman
- ssalex
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.