JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Τωρα έρχεται η Φυσική Κατ... Δεν την παλεύω καθόλου!
Και το κακο είναι ότι αν πω στον καινούριο μου καθηγητή ότι δεν έγραψα καλά στη φυσική θα φάω τα βιβλία μου στο κεφάλι και μετά θα με υποβάλει σε φυσικά βασανιστήρια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
BILL KEXA
Νεοφερμένος
Summer rainbow
Νεοφερμένος
Πάει και η Χημεία Κατ... Όλα καλά εδώ!
Τωρα έρχεται η Φυσική Κατ... Δεν την παλεύω καθόλου!
Και το κακο είναι ότι αν πω στον καινούριο μου καθηγητή ότι δεν έγραψα καλά στη φυσική θα φάω τα βιβλία μου στο κεφάλι και μετά θα με υποβάλει σε φυσικά βασανιστήρια!
τελικα απο τι ε3αρταται η ενεργεια ενεργοποιησης ??
Gate4
Επιφανές μέλος
Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος
renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάει και η Χημεία Κατ... Όλα καλά εδώ!
Τι έπεσε; (για εμάς που γράφουμε την Τρίτη!)
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
Go_for_it!
Δραστήριο μέλος
Ποιο άλλο καλό παιδί γράφει Φιλοσοφία την Τρίτη ή έχει γράψει?
εγώ θα δώσω την Τρίτη
δυστυχώς, από τη μία πλευρά, θα χρειαστεί να το παπαγαλίσω (επειδή δεν το καταλαβαίνω ) και, αν δω ότι δεν το αντέχω άλλο, θα το πάω συνειρμικά...
το να γράψω κάτω από τη βάση δεν το αποκλείω...
ευτυχώς, από την άλλη, η ύλη παλεύεται
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
εγώ θα δώσω την Τρίτη
δυστυχώς, από τη μία πλευρά, θα χρειαστεί να το παπαγαλίσω (επειδή δεν το καταλαβαίνω ) και, αν δω ότι δεν το αντέχω άλλο, θα το πάω συνειρμικά...
το να γράψω κάτω από τη βάση δεν το αποκλείω...
ευτυχώς, από την άλλη, η ύλη παλεύεται
Πίστεψε με! Σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ!
Καλά εμάς μας έχει πει πάνω κάτω τι θα πέσει..αλλά δεν παλεύεται και αυτό το βιβλίο δεν βοηθάει καθόλου! Πάλι καλά που έχω φωτοτυπίες και σημειώσεις..!
Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος
Ποιο άλλο καλό παιδί γράφει Φιλοσοφία την Τρίτη ή έχει γράψει?
Δυστυχώς εγώ....και δεν ξέρω τι θα κάνω γιατί γράφω μαζί με ιστορία...σημειώσεις και άγιος ο Θεός...είναι το μόνο μάθημα που μπορεί να είχα 20 και στα δύο τετράμηνα....και τώρα...
Go_for_it!
Δραστήριο μέλος
-και σε μας (λιγότερο από 30 σελίδες χωρίς τις εικόνες)Πίστεψε με! Σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ!
Καλά εμάς μας έχει πει πάνω κάτω τι θα πέσει..αλλά δεν παλεύεται και αυτό το βιβλίο δεν βοηθάει καθόλου! Πάλι καλά που έχω φωτοτυπίες και σημειώσεις..!
-εγώ δεν έχω...και φτιάχνω δικές μου! (παίζει να τα έχω σκοτώσει )
κουράγιο...τουλάχιστον η χρονιά πέρασε ήρεμα (από τα χαλαρά μαθήματα) και δεν το δίνουμε του χρόνου
δηλαδή γράφεις τις 2 ιστορίες (κοινή δομή ασκήσεων, πάντα πηγή/-ες, παπαγαλία για να πετύχεις αντικειμενικότητα στις απαντήσεις...)Δυστυχώς εγώ....και δεν ξέρω τι θα κάνω γιατί γράφω μαζί με ιστορία...σημειώσεις και άγιος ο Θεός...είναι το μόνο μάθημα που μπορεί να είχα 20 και στα δύο τετράμηνα....και τώρα...
κουράγιο. τουλάχιστον οι φετινοί βαθμοί δεν μετρούν του χρόνου, άρα έχουμε, προς το παρόν, μια σχετική άνεση
αυτό για τους βαθμούς το περιμένω κ εγώ αυτή τη χρονιά:
φιλοσοφία: 19, 20, (εξετάσεις) 05!
λατινικά: 19, 20, -||- 10!
αρχαία κατ.: 19, 20, -||- -10 (σωστά το είδατε, μείον!)
λίγη πλάκα για αυτά που θα ακολουθήσουν την κρίνω απαραίτητο φάρμακο (παρεμπιπτόντως, έπεσε Καβάφης πανελλήνιες... το καλοκαίρι που μας πέρασε διάβαζα όλα τα αναγνωρισμένα του ποιήματα. απλά φοβερός. <όχι όμως όταν τον δίνεις >)
πίσω στη δουλειά! (πάω TV )
Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος
-και σε μας (λιγότερο από 30 σελίδες χωρίς τις εικόνες)
κουράγιο...τουλάχιστον η χρονιά πέρασε ήρεμα (από τα χαλαρά μαθήματα) και δεν το δίνουμε του χρόνου
δηλαδή γράφεις τις 2 ιστορίες (κοινή δομή ασκήσεων, πάντα πηγή/-ες, παπαγαλία για να πετύχεις αντικειμενικότητα στις απαντήσεις...)
κουράγιο. τουλάχιστον οι φετινοί βαθμοί δεν μετρούν του χρόνου, άρα έχουμε, προς το παρόν, μια σχετική άνεση
αυτό για τους βαθμούς το περιμένω κ εγώ αυτή τη χρονιά:
φιλοσοφία: 19, 20, (εξετάσεις) 05!
λατινικά: 19, 20, -||- 10!
αρχαία κατ.: 19, 20, -||- -10 (σωστά το είδατε, μείον!)
λίγη πλάκα για αυτά που θα ακολουθήσουν την κρίνω απαραίτητο φάρμακο (παρεμπιπτόντως, έπεσε Καβάφης πανελλήνιες... το καλοκαίρι που μας πέρασε διάβαζα όλα τα αναγνωρισμένα του ποιήματα. απλά φοβερός. <όχι όμως όταν τον δίνεις >)
πίσω στη δουλειά! (πάω TV )
Καβάφης λένε ήταν εύκολος....γενικά η 3η έχει ωραίους ποιητές....και φέτος είχαμε καλούς εκτός από Σεφέρη που τον σιχάθηκα....
τέλος πάντων....το ξάναείπα κάποια στιγμή ότι οι φετινές εξετάσεις μου φαίνονται διαδικαστικές....και το μυαλό μου αντί να κοιτά το βιβλίο κοιτά όλα τα υπόλοιπα....ελπίζω του χρόνου να μπορώ να συγκεντρωθώ τέτοια εποχή...
Go_for_it!
Δραστήριο μέλος
η λογοτεχνία κατ. είναι ένα λεπτό μάθημα. και στους "εύκολους" μπορεί να γίνει σφαγή.Καβάφης λένε ήταν εύκολος....γενικά η 3η έχει ωραίους ποιητές....και φέτος είχαμε καλούς εκτός από Σεφέρη που τον σιχάθηκα....
όντως, μερικοί απλά δεν σε προσελκύουν. έχω συναντήσει αμέτρητους συγγραφείς που είτε διαφωνώ κάθετα μαζί τους είτε μου είναι φορτικοί και κουραστικοί. στον αντίποδα, όμως, έχω διαβάσει ορισμένους που νιώθω ότι σκεφτόμαστε με το ίδιο μυαλό (π.χ. Κ.Π. Καβάφης, Άντον Τσέχοφ, Δημοσθένης, Αριστοτέλης και...(σε μικρότερο βαθμό) Κριτίας από τους Τριάκοντα όχι στην πολιτική, αλλά στους λόγους του)
ούτε εγώ μπορώ να στρωθώτέλος πάντων....το ξάναείπα κάποια στιγμή ότι οι φετινές εξετάσεις μου φαίνονται διαδικαστικές....και το μυαλό μου αντί να κοιτά το βιβλίο κοιτά όλα τα υπόλοιπα....ελπίζω του χρόνου να μπορώ να συγκεντρωθώ τέτοια εποχή...
τα 8/10 της ημέρας που δεν κοιμάμαι σκέφτομαι τι ακριβώς θα διαβάσω,
το 1/10 τα λοιπά (τηλεόραση, βόλτα, φαγητό, ... )
κ το τελευταίο 1/10 διαβάζω.
μου φαίνεται ότι το παραπάνω αστείο μου περί εξετάσεων, τελικά, δε θα είναι τόσο "αστείο"... κ γενικά στις εξετάσεις αποσυντονίζομαι. έρχονται κ του χρόνου οι πανελλήνιες... όλα καλά
natalia2212
Νεοφερμένος
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
Καποιος να μου πει τα sos στην Ιστορία γιατί θα πηδήξω από το μπαλκόνι
Εικονομαχία, σχίσμα, σταυροφορίες -κυρίως η τέταρτη- και άλωση από τους Οθωμανούς.
Libertus
Συντονιστής
Και παραπονιέστε;-και σε μας (λιγότερο από 30 σελίδες χωρίς τις εικόνες)
Εγώ είχα 5 ενότητες ολόκληρες χωρίς βοήθεια απ' την καθηγήτρια.
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωχ! Κουράγιο...αλλά ντάξει φιλοσοφία δεν βάζουν πολλά συνήθως..εμείς δεν έχουμε πολλά...Δυστυχώς εγώ....και δεν ξέρω τι θα κάνω γιατί γράφω μαζί με ιστορία...σημειώσεις και άγιος ο Θεός...είναι το μόνο μάθημα που μπορεί να είχα 20 και στα δύο τετράμηνα....και τώρα...
-και σε μας (λιγότερο από 30 σελίδες χωρίς τις εικόνες)
Χμμ..μάλιστα..τι να πω υπομονή! Ναι πάλι καλά που δεν έχουμε του χρόνου!
Αλλά θα έχουμε φιλοσοφικό λόγο στα αρχαία ρε..
Και παραπονιέστε;
Εγώ είχα 5 ενότητες ολόκληρες χωρίς βοήθεια απ' την καθηγήτρια.
... δεν νομίζω πως με παίρνει να μιλάω άλλο ..ε?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- karr
- Kanastasia_5883
- Melilian2007
- melina_51
- jellojina
- Indecisive2
- maria17022023
- bill09876
- ένας τυχαίος
- Jbb
- shezza94
- AggelikiGr
- sotirislk
- Startx0
- Μήτσος10
- bibliofagos
- constansn
- Leo komm
- math2arch
- Chrisphys
- nearos
- Hased Babis
- giannhs2001
- Wonderkid
- george777
- TheNorth
- psap2006
- Aggel0sss
- Ματουλινι
- burningfire
- kanenas090
- blissele
- Helen06
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- Alex2006
- cinnamongirl
- onegreek
- Stavros o Arkas
- marinoudi
- Mariaathens
- Eleni12
- beckyy
- menual
- Apocalypse
- Cat lady
- Ameliak
- Antonisbairac1
- thesupreme
- Scandal
- Mouse
- SlimShady
- Σωτηρία
- Georgia110
- EiriniS20
- Φινεύς
- jims
- giorgosp97
- American Economist
- pink_panther
- tinaskrd
- leo41
- Athens2002
- tsiobieman
- ssalex
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.