Joaquín
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλά μη νομίζεις ότι είναι και τελείως αντικειμενικοί (ειδικά οι δικοί μου βαθμοί). Στο Λύκειο οι βαθμοί μοιράζονται σαν καραμέλες!μια χαρά είστε παιδιά , για να βγάζετε τέτοιους βαθμούς σημαίνει ότι και στ ακαυεύθυνσης και στα άλλα είστε πολύ καλόι , αφού δεν βαριέστε ..χαρά στο κουράγιο σας , συγχαρητήρια![]()
Αν μάλιστα και το επίπεδο του τμήματος είναι χαμηλό, ακόμη χειρότερα. Σε καμία περίπτωση οι δικοί μου βαθμοί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα , είναι τελείως πλασματικοί και "παραφουσκωμένοι"

Johnny15
Επιφανές μέλος

Bl@ck sw@n
Εκκολαπτόμενο μέλος

antwwwnis
Διάσημο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

jjoohhnn
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ορισμός της υψηλής αυτοεκτίμησηςΚαλά μη νομίζεις ότι είναι και τελείως αντικειμενικοί (ειδικά οι δικοί μου βαθμοί). Στο Λύκειο οι βαθμοί μοιράζονται σαν καραμέλες!
Αν μάλιστα και το επίπεδο του τμήματος είναι χαμηλό, ακόμη χειρότερα. Σε καμία περίπτωση οι δικοί μου βαθμοί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα , είναι τελείως πλασματικοί και "παραφουσκωμένοι"![]()

isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

μακάρι και σε εμάς οι καθηγητές να ήταν έστω λίγο πιο χαλαροί αλλά δεν ξέρω τι τους έχει πιάσει ...και δεν νομίζω να είναι ιδέα μου οτι οι θετικοί βάζουν υψηλότερους βαθμούς από τους θεωρητικούς ..και με άλλα παιδιά που το έχουμε συζητήσει αυτό φαίνεται...ατυχία..τέσπα δεν με νοιάζει ιδιαίτερα ο μ.ο. έναν βασικό αξιοπρεπή βαθμούλη ως γενικό θέλω και στα κατεύθυνσης ψηλούς!Καλά μη νομίζεις ότι είναι και τελείως αντικειμενικοί (ειδικά οι δικοί μου βαθμοί). Στο Λύκειο οι βαθμοί μοιράζονται σαν καραμέλες!
Αν μάλιστα και το επίπεδο του τμήματος είναι χαμηλό, ακόμη χειρότερα. Σε καμία περίπτωση οι δικοί μου βαθμοί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα , είναι τελείως πλασματικοί και "παραφουσκωμένοι"![]()

isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

πάντως είναι κοινά αποδεκτό νομίζω ότι ένα μαθητής της θεωρητικής μπορεί πιο δύσκολα να γράψει καλά στα θετικά παρά το αντίστροφο και όχι έλλειψης νοημοσύνης αλλά γιατί είναι τέτοια η φύση των μαθημάτωνμ που ή 10 θα γράψεις ή 20 , ένω στα θεωρητικά προσεγγίζεται πιο εύκολα το 15 όχι το αλλα ένα 15 ναι!
Αυτό συμβαίνει γιατί εμείς οι τεχνο-θετικοί θα κάτσουμε να διαβάσουμε στις εξετάσεις τα θεωρητικά αλλά οι θεωρητικοί ούτε καν προσπαθούν να λύσουν άσκηση. Δεν είναι θέμα μαθημάτων...
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Και γω κάπου εκεί πιστεύω ότι είμαι..18.8-19.2 πιστευω, βασει εκτεταμενων προσεγγιστικων υπολογισμων που εκανα πριν απο μισο λεπτο.
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Δε μας είπαν καν πότε να πάμε ή πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα.

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Α, εσάς πολύ γρήγορα βγαίνουν!εμείς Τετάρτη,Πέμπτη μπορούμε να πάμε να πάρουμε βαθμούς.
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

ακριβώς δεν είναι θέμα μαθημάτων ...είναι ίσης δυσκολίας και τα μεν και τα δε απλά ναι τα θεωρητικά άμα έχεις κενά μπορείς πιο εύκολα να τα πιάσεις απο κάπου ένω αν έχεις στα θετικά...δεν υπάρχει σωτηρία!Αυτό συμβαίνει γιατί εμείς οι τεχνο-θετικοί θα κάτσουμε να διαβάσουμε στις εξετάσεις τα θεωρητικά αλλά οι θεωρητικοί ούτε καν προσπαθούν να λύσουν άσκηση. Δεν είναι θέμα μαθημάτων...

Bl@ck sw@n
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και ούτε εμείς ξέρουμε πότε παίρνουμε βαθμούς!Μάλλον από Παρασκευή ή από βδομάδα!
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος

Α, εσάς πολύ γρήγορα βγαίνουν!
είναι που είμαστε και πολύ προχώ

catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι τα θεωρητικά ήταν πανεύκολα σίγουρα έχω γράψει καλά...Ναι, αλλά εγώ μίλησα για Γενικό Μέσο Όρο! Το να βγάλεις 19 είναι πολύ δύσκολο... εννοώ εκτός απο τα "δικά" σου μαθήματα (θετική δεν είσαι?), έχεις και αρχαία, κείμενα, ιστορία κλπ στα οποία πρέπει να γράψεις εξίσου καλά για να πάρεις ένα 19![]()
Χαίρομαι που καταλαβαίνεις τι εννοώΟ ορισμός της υψηλής αυτοεκτίμησης. Πέρα από την πλάκα έχεις δίκιο σχετικά με το γεγονός ότι οι υψηλοί βαθμοί μπαίνουν εύκολα στο Λύκειο και ειδικά σε χαμηλής απόδοσης τμήματα (το λέω γιατί και εγώ στα ίδια είμαι).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ck_chrysiis
- andro.mar
- ioanna2007
- Corfu kitty
- karr
- Kanastasia_5883
- Melilian2007
- melina_51
- jellojina
- Indecisive2
- maria17022023
- bill09876
- ένας τυχαίος
- Jbb
- shezza94
- AggelikiGr
- sotirislk
- Startx0
- Μήτσος10
- bibliofagos
- constansn
- Leo komm
- math2arch
- Chrisphys
- Hased Babis
- giannhs2001
- Wonderkid
- george777
- TheNorth
- psap2006
- Aggel0sss
- Ματουλινι
- burningfire
- kanenas090
- blissele
- Helen06
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- Alex2006
- cinnamongirl
- onegreek
- Stavros o Arkas
- marinoudi
- Mariaathens
- Eleni12
- beckyy
- menual
- Apocalypse
- Cat lady
- Ameliak
- Antonisbairac1
- thesupreme
- Scandal
- Mouse
- SlimShady
- Σωτηρία
- Georgia110
- EiriniS20
- Φινεύς
- jims
- giorgosp97
- American Economist
- pink_panther
- tinaskrd
- leo41
- Athens2002
- tsiobieman
- ssalex
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.