νατ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μετα τα Μαθ.Κατ και αγγλικα δευτερο κυκλο,εχω Ιστορια.Πφφφ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Ειμαι αποφασισμενος πως σε μερικα μαθηματα δεν θα γραψω,άρα relax...
Μετα τα Μαθ.Κατ και αγγλικα δευτερο κυκλο,εχω Ιστορια.Πφφφ.
Κι εγω αυτο ακριβως το προγραμμα εχω. Που μενεις?
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Στα μαθηματα που δεν θα γραψω τιποτα μαλλον συγκαταλεγεται και η Φυσικη Κατ και Γεν διοτι ο καθηγητης δεν ειναι σε θεση να μιλησει και δεν πηγαινα και φροντιστηριο.Δεν πειραζει,υγεία.
Όσο για το που μενω φιλτατε Αντωνη,σκεψου προς Κοζανη μερια.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Γράφαμε μαθηματικά κατεύθυνσης. Τα έκανα όλα, ήμουν σίγουρος ότι μπορεί να πήρα και 20, δεν ξέρω γιατί, απλά μου φάνηκαν εύκολα. Μέχρι που βγαίνω έξω και μιλάω με τα άλλα παιδιά.
1ο λάθος: ήθελε να βρούμε το εμβαδόν ενός ρόμβου. Γράφω εγώ ότι είναι 2 * (ΑΒΓ).
Μετά γράφω ότι το (ΑΒΓ) είναι 1/2*det(ΑΒ,ΑΓ). Βρίσκω το det αλλά ξεχνάω να βάλω το 1/2. Αποτέλεσμα? Έγραψα ακριβώς το 2πλασιο απο αυτό που ζητούσε.
Η άσκηση έπιανε 5, πόσο λέτε να έχασα?
2ο λάθος: Ο βλάκας διάβασα λάθος μια ολόκληρη άσκηση. Μας ζητούσε να βρούμε το σημείο μιας ευθείας (μας την έδινε) που απείχε λιγότερο απο το Ο(0,0). Εγώ ο ηλίθιος απο την βιασύνη μου διάβασα λάθος την άσκηση και έγραψα πόση είναι η μικρότερη απόσταση της ευθείας απο το Ο(0,0).
Η άσκηση έπιανε 10, τα έχασα όλα?
Και ήταν και τα 2 λάθη απροσεξίας. Το λύνω άνετα το 2ο. Το 1ο το έλυσα και ξέχασα να βάλω το 1/2.
Μέχρι στιγμής αυτά έχω λάθος. Ελπίζω να μην έχω τίποτα άλλο. Θα το μάθω την τρίτη.
Τώρα σειρά έχει η άλγεβρα.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Αν έλεγα, οκ δεν ξέρω πως λύνεται αυτή, ας πάει όλη λάθος. Να διάβαζα περισσότερο. Το θέμα είναι ότι τα ήξερα! Αυτό είναι το χειρότερο που μπορεί να σου τύχει... να ξέρεις πως ο κόπος σου πήγε χαμένος επειδή διάβασες λίγο γρήγορα την άσκηση...
νατ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσεις που γραψατε μαθηματικα κατ. τι σας εβαλαν?? πείτε λιγο τα θέματα !!!!
Johnny15
Επιφανές μέλος
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Επόμενη η Ιστορία.................
Όσο αφορά την ύλη...
Στα αρχαία κατ. αφαίρεθηκαν κ προστέθηκαν κομμάτια τελευταία στιγμή...
Στα κείμενα μπήκαν 11...σος όλοι οι ποιητές, που μας έβαλε.
Ιστορία χαμός.
Αντιγόνη χαμός.
Θρησκευτικά ούτε που τα έχω κοιτάξει.
Δίκαιο και αστρονομία είναι μικρή η ύλη, γιατί στο πρώτο, ήρθε η καθηγήτρια το τελευταίο 3μηνο περίπου και στο δεύτερο έχουμε την ύλη του διαγωνίσματος του 1ου 4μήνου. (μετά βλέπαμε ταινίες και dvd) ^_^
Τα θετικοτεχνολογικά...και να τα κοιτάξω...Άδικος κόπος. :p
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος
Θέμα 1ο
- Η απόδειξη με τα κάθετα διανύσματα (λι=λ2)
-Ορισμός του εσωτερικού γινομένου
-Σωστό - Λάθος (εδώ τα έκανα μαντάρα) -[6/100]
Θέμα 2ο
ένα απλό θέμα με διανύσματα, μέτρα και συντετεγμένες μέσου. Το έκανα σε 2 λεπτά. Ούτε καν το θυμάμαι
Θέμα 3
Μας έδινε μια παραβολή χ^2=4y και ένα σημείο της Α(2,1)
και έλεγε
α) να βρούμε την προβολή της Α στην διευθετούσα που ήταν το Β(2,-1) αφού είναι συμμετρικά ως προς τον χ'χ
β) Να βρούμε την εστία
έβγαινε εύκολα Ε(1,0) αφού p=2 Ε(p/2,0)
γ) να βρούμε την ΕΒ
και αυτό εύκολο
δ) να βρούμε την μεσοκάθετο της ΕΒ
και αυτό εύκολο
ε) να δείξουμε ότι η μεσοκάθετος αυτή είναι ίδια με την εφαπτομένη της παραβολής (νομίζω )
ε) Αυτό δεν το έκανα. Έλεγε να βρούμε τον κύκλο που περνάει από τα σημεία Ε,Α,Β
Όποιος έχει καμια ιδέα ας μου την πει, γιατί ξέχασα να ρωτήσω. -8/100
Θέμα 4ο
Μας έδινε 2 κύκλους και μια έλλειψη
α) να δείξουμε ότι ο ένας κύκλος είναι εσωτερικός του άλλου οκ αυτό
β) να αποδείξουμε ότι 8<=(ΑΒ)<=10 οκ και αυτό
γ) να βρούμε το μέτρο του ΓΑ (νομίζω) αν Α(α,β) και ανήκει στην έλλειψη
το έβαζες πάνω στην έλλειψη έπερνες μια σχέση με α,β και μετά στον τύπο του μέτρου διανύσματος και οκ
δ) Κορυφαίο θέμα. Μ@λ@κια που δεν το έβγαλα!!
Έλεγε να δείξουμε ότι το Κέντρο του κύκλου (Μ,R3) που εφάπτεται εσωτερικά στον C1 κύκλο και εξωτερικά στον C2 κύκλο κινείται σε μια έλλειψη.
Πήρα τις σχέσεις που βγαίνουν από αυτά
ΚΚ1=R1+R3
KK2=R1-R3
τις προσθεσα κατά μέλη
ΚΚ1+ΚΚ2=R1 + R2 (τα οποία τα ξέραμε) οπότε
ΚΚΙ + ΚΚ2 = 8 και έβγαινε μια ωραιότατη έλλειψη
πήγα και αντικατέστησε το ΚΚ1 και ΚΚ2 με τον τύπο απόστασης σημείου!! έλεος!!!!
ελπίζω να μην μου το έκοψε όλο το ερώτημα! -(3/100)
Οπότε πήρα κοντά 17...
Δεν ήταν και εύκολα τα θέματα!!
Μας είχαν πει ότι θα είναι εύκολα και νόμιζα ότι θα έπαιρνα 20 σίγουρα, αλλά...μας ξεγέλασαν
δεν πειράζει!!!
Johnny15
Επιφανές μέλος
ε) Αυτό δεν το έκανα. Έλεγε να βρούμε τον κύκλο που περνάει από τα σημεία Ε,Α,Β
Όποιος έχει καμια ιδέα ας μου την πει, γιατί ξέχασα να ρωτήσω. -8/100
Σύστημα είναι. Βρίσκεις 3εις εξισώσεις κύκλων και τα συνδυάζεις.
Γενικά είχατε πιο δύσκολα από εμάς. Εμείς δεν είχαμε καν στην ύλη την έλλειψη...
christina123
Δραστήριο μέλος
1ο θεμα
Σ-Λ(πανευκολα) και πολλαπλης πειλογης κυριως απο θερμοδυναμικη(πανευκολα)
2ο θεμα
Α)Εχουμε δυο ηλεκτρονια καθετα στις δυναμικες γραμμες (μας εδινε το σχημα) να βρουμε τις τροχιες του και να συγκρινομυε την περιοδο και ακτινα τους.
Β)Εχουμε δυο ισοβαρεις αναμεσα σε δυο ισοθερμες:να συγκρινουμε το εργο την εσωτερικη ενεργεια και τη θερμοτητα
3ο θεμα
Ασκηση απο θερμοδυναμικη(ευκολη)
Α->Β:ισοχωρη
Β->Γ:ισοθερμη
Γ->Α:ισοβαρης
να βρουμε ογκο θερμοκρασια στην κατασταση Γ
να βρουμε το Qολ και το συντελεστη αποδοσης(τους αριθμους δεν τους θυμαμαι)
θεμα 4
ασκηση απο μαγνητικο πεδιο(ευκολη)
*να βρουμε την επιταχηνση του αγωγου ΚΛ
*να βρουμε τη μεταβολη της κινητικης ενεργειας
*να βρουμε τη οριακη ταχυτητα
*να υπολογισουμε τη Vκλ του αγωγου
(την εκφωνηση δε τη γραφω γιατι δε τη θυμαμαι καλα...
οποιος παντως θελει την εκφωνηση θα προσπαθησω να του τη πω)
antwwwnis
Διάσημο μέλος
1ο θεμα α//β <=> λα*λβ=-1
2ο θεμα σαν την 2η εφαρμογη στο εσωτρικο γινομενο
3ο θεμα οικογενεια κυκλων, ποιοι κυκλοι απο αυτη εφαπτονται σε δοθεισα ευθεια, Γτ κεντρων κυκλων οικογενεια
4ο θεμα ελλειψη, εφαπτομενες παραλληλες σε δοθεισα ευθεια, κυκλος με κεντρο τη μια εστια που εφαπτεται στην δοθεισα ευθεια.
Αν δεν εχω κανει λαθος σε καμια πραξη πιανω 20. Αλλα οπως παντα δεν χαιρομαι εκ των προτερων!
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν εξαιρέσουμε αυτό το τελευταίο,που βρήκα την απόσταση της (ε) από το κέντρο του κύκλου 7ριζα5/5,ενώ ήταν 3ρίζα5/5,κατά τ' άλλα όλα τ' άλλα σωστά....!!Αντέ και ανάλογη συνέχεια να 'χουμε...
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- karr
- Kanastasia_5883
- Melilian2007
- melina_51
- jellojina
- Indecisive2
- maria17022023
- bill09876
- ένας τυχαίος
- Jbb
- shezza94
- AggelikiGr
- sotirislk
- Startx0
- Μήτσος10
- bibliofagos
- constansn
- Leo komm
- math2arch
- Chrisphys
- nearos
- Hased Babis
- giannhs2001
- Wonderkid
- george777
- TheNorth
- psap2006
- Aggel0sss
- Ματουλινι
- burningfire
- kanenas090
- blissele
- Helen06
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- Alex2006
- cinnamongirl
- onegreek
- Stavros o Arkas
- marinoudi
- Mariaathens
- Eleni12
- beckyy
- menual
- Apocalypse
- Cat lady
- Ameliak
- Antonisbairac1
- thesupreme
- Scandal
- Mouse
- SlimShady
- Σωτηρία
- Georgia110
- EiriniS20
- Φινεύς
- jims
- giorgosp97
- American Economist
- pink_panther
- tinaskrd
- leo41
- Athens2002
- tsiobieman
- ssalex
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.