Vivian.
Δραστήριο μέλος
Δεν είναι πάντως πολλά αυτά που πρέπει να μάθουμε (συγκριτικά με τη Θερμο/κη)
Εγώ διάβασα λίγο τους 3 Νόμους και έλυσα 1-2 απλά θεματάκια. Δεν έχω καμία όρεξη
Και εγώ δεν έχω καθόλου όρεξη...
Μαθηματικά Κατ. δεν έχω κάνει τίποτα.
Και κάθομαι απο την Τρίτη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
iwalkinamaze
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξερω τι θα γινει φετοςς
Vivian.
Δραστήριο μέλος
Εντάξει, χαλαρά . Πιστεύω ότι τα Μαθ. Κατεύθυνσης είναι εύκολα. Ποιες παραγράφους σας βάλανε; Εμάς διανύσματα, ευθεία, κύκλο και παραβολή
Kαι εμάς αυτά ακριβώς
Τελικά ούτε σήμερα ούτε αύριο θα διαβάσω...Ας σκοτώσω λίγο περισσότερο την ώρα μου
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά υπάρχει ένα channel στο Youtube που έχει για όλο το κεφάλαιο της Θερμοδυναμικής βιντεομαθήματα. Είναι πολύ ωραία! Εγώ από το πρωί κάθομαι και τα παρακολουθώ, κρατάω σημειώσεις και είναι πολύ πιο ευχάριστο έτσι. Οπότε, όποιος θέλει link μου λέει
ΥΓ: Οι αποδείξεις στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης είναι για όλους ίδιες(Δλδ κατ απαίτηση του Υπουργείου) ή ξεχωριστές; Γιατί η καθηγήτρια μας τα έλεγε όπως να 'ναι και δε ξέρω ποιες να διαβάσω. :/
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Το πρωτο μαθημα το εβγαλα μεσα σε 2 μερες και επισης εχω τελειωσει το 1/3 της βιολογιας .
το προγραμμα ειναι σε γενικες γραμμες καλο , αν εξαιρεσεις οτι τα Αρχαια(γενικης παιδειας) και μαζι με χημεια γεν. και εχουμε μονο 2 μερες να τα διαβασουμε. Αρχαια ειχαμε χαλια καθηγητρια (οχι οτι κι εγω διαβαζα), οποτε αναμενεται να ..πατωσω
iwalkinamaze
Εκκολαπτόμενο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Για τις πανελλήνιες γιατί να αγχωθούμε;Παιδια εσεις αγχωνεστε για τις Πανελληνιες που αρχιζουν σε λιγες μερες ή εγω ειμαι απλα χαζό?
iwalkinamaze
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για τις πανελλήνιες γιατί να αγχωθούμε;
Δεν ξερω.Σκεφτομαι ουτε του χρονου τετοια εποχη θα δινω και κατι με πιανει
8theo1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Thermodynamiiiics
Τρέλα
Ηλεκτρισμό ούτε να τον βλέπω δεν θέλω...
Σοβαρά τώρα, την παλεύτετε; Σας άρεσε η θρμοδυναμική;;
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν και τη συνήθισα τώρα με τόσο διάβασμα της θεωρίας και είναι κάπως καλύτερα. Μήπως έχει κανείς σας σημειωμένη καμιά μεθοδολογία; Θα μπει 4ο θέμα και δε θέλω να το χάσω :/
Tribbiani
Νεοφερμένος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Άσε, εγώ δε διάβαζα ποτέ γνωστό και τώρα τρέχω και δε φτάνωΜε έχει πιάσει ένα άγχος με τα αρχαία κατεύθυνσης :/ Το γνωστό ειδικά. Μας έβαλαν πάρα πολλά και διαβάζω 4 ώρες τη μέρα για να γράψω όσο μπορώ, έδινα όλο το χρόνο μου στο άγνωστο και δεν ασχολήθηκα σχεδόν καθόλου με το γνωστό από τη μέση της χρονιάς και μετά και τώρα τρέχω... Τελικά τα λατινικά είναι τα καλύτερα
Πιο βαρετό πράγμα δεν υπάρχει...
Για τα λατινικά ας μη μιλήσω... full παπαγαλία
8theo1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άσε, εγώ δε διάβαζα ποτέ γνωστό και τώρα τρέχω και δε φτάνω
Πιο βαρετό πράγμα δεν υπάρχει...
Για τα λατινικά ας μη μιλήσω... full παπαγαλία
Δεν υποφέρεται το γνωστό
Αύριο πρέπει να βγάλω τον Δημοσθένη για να προλάβω Τρίτη και Τετάρτη να κάνω μια επανάληψη και στο άγνωστο
Καλά όλα έχουν παπαγαλία δε γλιτώνουμε απ'αυτό
Αλλά το γνωστό της γ είναι ωραίο. Εγώ έχω ξεκινήσει (έχουμε κάνει και πολιτεία), και παρ όλο που υπάρχει παπαγαλία... είναιενδιαφεροντα
Το άγνωστο είναι μαγεία... Πραγματικά...
jj!
Τιμώμενο Μέλος
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν ειναι πως πηγαινετε στο διαβασμα
Πιστευω οτι εχω κανει αρκετες ασκησεις που αλλα ειναι πολυ γενικες και με οχι κατι το ιδιαιτερο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- karr
- Kanastasia_5883
- Melilian2007
- melina_51
- jellojina
- Indecisive2
- maria17022023
- bill09876
- ένας τυχαίος
- Jbb
- shezza94
- AggelikiGr
- sotirislk
- Startx0
- Μήτσος10
- bibliofagos
- constansn
- Leo komm
- math2arch
- Chrisphys
- nearos
- Hased Babis
- giannhs2001
- Wonderkid
- george777
- TheNorth
- psap2006
- Aggel0sss
- Ματουλινι
- burningfire
- kanenas090
- blissele
- Helen06
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- Alex2006
- cinnamongirl
- onegreek
- Stavros o Arkas
- marinoudi
- Mariaathens
- Eleni12
- beckyy
- menual
- Apocalypse
- Cat lady
- Ameliak
- Antonisbairac1
- thesupreme
- Scandal
- Mouse
- SlimShady
- Σωτηρία
- Georgia110
- EiriniS20
- Φινεύς
- jims
- giorgosp97
- American Economist
- pink_panther
- tinaskrd
- leo41
- Athens2002
- tsiobieman
- ssalex
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.