Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

τυχερεε!
εμενα μου εχουν μεινει γεωμετρια, ιστορια, φυσικη γενικης! φανταστικο??![]()
Είχα όλα τα μαθήματα διπλά ....δυστυχώς....πιεστικό αλλά έφτασε η ώρα της λύτρωσης!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

ειρωνικο ετσι?Καλά έχεις το καλύτερο πρόγραμμα.

της λυτρωσης! χαχαχαΕίχα όλα τα μαθήματα διπλά ....δυστυχώς....πιεστικό αλλά έφτασε η ώρα της λύτρωσης!!!!!
αυγουστο ξεκινας φροντιστηρια ε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος

Θέλω λεπτομέρειες...μην αγχώνεσαι,κι εγώ βιβλίο δεν άνοιξα μια χρονιά,αλλά σήμερα έγραψα[είχα και τέλεια βοήθεια βασικά^^]..αν μάθεις καλά το 1ο κεφάλαιο με ονοματολογία,θα σου είναι πανευκολο να κανεις και ισομερεια και να διαβασεις και τα υπολοιπα
![]()

ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΑΓΚΕΣ!!!!!ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.....Τον Αύγουστο πάλι....
Τυχερέ..εμείς 22 ..

Τον Αύγουστο θα ξεκινήσεις;;
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

εε οχι και θριλερ! κωμωδια!Ναι.... από τον Αύγουστο αρχίζει το θρίλερ.....!!!!

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Θέλω λεπτομέρειες...ΣΤΑ ΛΕΓΑΑΑΑΑΑ;;; ΔΕΝ Μ ΑΚΟΥΓΕΣ!
θα σου πω,θα σου πωω μόλις γυρίσω το βραδάκι (έχω σε λίγο κιθάρα και μετά δουλειές στο κέντρο)! ΟΛΑ θα στα πωω!

Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

εε οχι και θριλερ! κωμωδια!![]()
Δεν το έχω συνειδητοποιήσει οτι τελειώνω το λύκειο πάντως.... άντε και του χρόνου στη σχολή που θέλουμε...!!!!
georgia...!
Εκκολαπτόμενο μέλος

μακαρι παναγια μου...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μακαρι!!!μην αγχώνεσαι,κι εγώ βιβλίο δεν άνοιξα μια χρονιά,αλλά σήμερα έγραψα[είχα και τέλεια βοήθεια βασικά^^]..αν μάθεις καλά το 1ο κεφάλαιο με ονοματολογία,θα σου είναι πανευκολο να κανεις και ισομερεια και να διαβασεις και τα υπολοιπα
![]()
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος

θα σου πω,θα σου πωω μόλις γυρίσω το βραδάκι (έχω σε λίγο κιθάρα και μετά δουλειές στο κέντρο)! ΟΛΑ θα στα πωω!![]()
I'll be waiting!

katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος

Πραγματικά..καλά σου αποτελέσματα!Δεν το έχω συνειδητοποιήσει οτι τελειώνω το λύκειο πάντως.... άντε και του χρόνου στη σχολή που θέλουμε...!!!!

Σοβαρά ,δεν είναι και πολύ δύσκολα ..για κάποιους μπορεί να είναι αλλά δεν σου ζητάμε να μάθεις τα πάντα..μία ονοματολογία και ισομέρεια έστω..! Άμα ξέρεις αυτά εύκολα προχωράς στα υπόλοιπα..μην αγχώνεσαι..ψάξε για καλές σημειώσεις και διάβασε καλά..τα αποτελέσματα μπορεί να σε εκπλήξουν ..μακαρι παναγια μου...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μακαρι!!!

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

I'll be waiting!![]()
από τώρα θα στα έλεγα,αλλά θα ανοιχτεί κουβένταα

Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

Πραγματικά..καλά σου αποτελέσματα!![]()
Ευχαριστώ!
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν το έχω συνειδητοποιήσει οτι τελειώνω το λύκειο πάντως.... άντε και του χρόνου στη σχολή που θέλουμε...!!!!
Πραγματικά..καλά σου αποτελέσματα!
Σοβαρά ,δεν είναι και πολύ δύσκολα ..για κάποιους μπορεί να είναι αλλά δεν σου ζητάμε να μάθεις τα πάντα..μία ονοματολογία και ισομέρεια έστω..! Άμα ξέρεις αυτά εύκολα προχωράς στα υπόλοιπα..μην αγχώνεσαι..ψάξε για καλές σημειώσεις και διάβασε καλά..τα αποτελέσματα μπορεί να σε εκπλήξουν ..
γιατι ποιος το εχει συνειδητοποιησει?

μια χαρα θα τα παμε!

Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος

katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος

Παίδες γεωμετρία σήμερα, χαμός. Το χειρότερο γραπτό που έχω δώσει ποτέ, αλλά who cares?![]()
Και γω χάλια έγραψα ..αλλά το είχα πάρει απόφαση από την αρχή ..φυσική,γεωμετρία,άλγεβρα κάτω από τη βάση!

STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και γω χάλια έγραψα ..αλλά το είχα πάρει απόφαση από την αρχή ..φυσική,γεωμετρία,άλγεβρα κάτω από τη βάση!![]()
και εγω στο ιδιο καζανη βραζω..μονο στις κατευθυνσης με ενοιζε να γραψω καλα και σε ιστορια δικαιο κειμενο εκθεση
Σκάρλετ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και γω χάλια έγραψα ..αλλά το είχα πάρει απόφαση από την αρχή ..φυσική,γεωμετρία,άλγεβρα κάτω από τη βάση!![]()
Τη χημεία ξέχασες.

paul95
Δραστήριο μέλος

τυχερεε!
εμενα μου εχουν μεινει γεωμετρια, ιστορια, φυσικη γενικης! φανταστικο??![]()
ΙΣΤΟΡΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΟΜG και 3 LOL
paul95
Δραστήριο μέλος

georgia...!
Εκκολαπτόμενο μέλος

αυτα τα ξερω..! καθησυχαζομαι προς το παρον...!!! ευχαριστω πολυ κατερινα!!!!Σοβαρά ,δεν είναι και πολύ δύσκολα ..για κάποιους μπορεί να είναι αλλά δεν σου ζητάμε να μάθεις τα πάντα..μία ονοματολογία και ισομέρεια έστω..! Άμα ξέρεις αυτά εύκολα προχωράς στα υπόλοιπα..μην αγχώνεσαι..ψάξε για καλές σημειώσεις και διάβασε καλά..τα αποτελέσματα μπορεί να σε εκπλήξουν ..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- vade
- ck_chrysiis
- andro.mar
- ioanna2007
- Corfu kitty
- karr
- Kanastasia_5883
- Melilian2007
- melina_51
- jellojina
- Indecisive2
- maria17022023
- bill09876
- ένας τυχαίος
- Jbb
- shezza94
- AggelikiGr
- sotirislk
- Startx0
- Μήτσος10
- bibliofagos
- constansn
- Leo komm
- math2arch
- Chrisphys
- Hased Babis
- giannhs2001
- Wonderkid
- george777
- TheNorth
- psap2006
- Aggel0sss
- Ματουλινι
- burningfire
- kanenas090
- blissele
- Helen06
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- Alex2006
- cinnamongirl
- onegreek
- Stavros o Arkas
- marinoudi
- Mariaathens
- Eleni12
- beckyy
- menual
- Apocalypse
- Cat lady
- Ameliak
- Antonisbairac1
- thesupreme
- Scandal
- Mouse
- SlimShady
- Σωτηρία
- Georgia110
- EiriniS20
- Φινεύς
- jims
- giorgosp97
- American Economist
- pink_panther
- tinaskrd
- leo41
- Athens2002
- tsiobieman
- ssalex
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.