Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

χμμ πραγματικα δεν ξερω τι ειναι καλυτερο!:Ρ
Να έχεις τελειώσει με τις πανελλήνιες!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

κατα τα αλλα ειναι πολυ ωραια παιδια! Αυτο το καλοκαιρι να σκεφτεστε οταν απελπιζεστε!
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Τελειώνω...έγραφα όλα τα μαθήματα διπλά και τελειώνω νωρίς...
Πώωωω τυχεράκια.
paul95
Δραστήριο μέλος

Δευτέρα Δίκαιο
Τρίτη Φυσική Γενικής
Τετάρτη Άλγεβρα και ΑΠΕ όσοι το επέλεξαν (εγώ όχι)
Πέμπτη Έκθεση
gregory nub
Διάσημο μέλος

-1, εγώ νιώθω πολύ πιο τυχερός που δεν έχω διπλά, είναι τρελό γα---ιΠώωωω τυχεράκια.

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

ναιι και ολα αυτα για 3-4 μερες περισσοτερες διακοπες?!-1, εγώ νιώθω πολύ πιο τυχερός που δεν έχω διπλά, είναι τρελό γα---ι![]()
paul95
Δραστήριο μέλος

Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω 2 μερες εγραψα διπλα! μαθηματικα κατευθυνσης με θρησκευτικα και εκθεση με επιλογη(βιολογια) νταξ δεν ηταν και τοσο χαλια

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

-1, εγώ νιώθω πολύ πιο τυχερός που δεν έχω διπλά, είναι τρελό γα---ι![]()
Κοίτα εμείς γράψαμε δύο διπλά την πρώτη βδομάδα και φύγανε 4 μαθήματα στα οποία εκτος απο ένα τα πήγα αρκετά καλά. Και η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τα διπλά απο το να γράφω Δευτέρα μεχρι Πέμπτη σερί. Πρώτα απ'όλα ειναι ψυχοφθόρω και δεύτερο πολύ δύσκολο να διαβάσεις ένα μάθημα όπως η Βιολογία μέσα σε ένα απόγευμα ασπόυμε.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Κοίτα εμείς γράψαμε δύο διπλά την πρώτη βδομάδα και φύγανε 4 μαθήματα στα οποία εκτος απο ένα τα πήγα αρκετά καλά. Και η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τα διπλά απο το να γράφω Δευτέρα μεχρι Πέμπτη σερί. Πρώτα απ'όλα ειναι ψυχοφθόρω και δεύτερο πολύ δύσκολο να διαβάσεις ένα μάθημα όπως η Βιολογία μέσα σε ένα απόγευμα ασπόυμε.
από το βιβλίο συμφωνώ...αλλά στη βιολογία εγώ μάζεψα όλην την ύλη σε 6 φωτοτυπίες (μόνο μπρος,όχι μπρος-πίσω) με πολύ λίγα λόγια,τα έμαθα έτσι και μέσα σε 3 ώρες μόνο (ήταν κι επανάληψη άλλωστε)..από ένα τέλειο σάιτ τα βρήκα..
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

από το βιβλίο συμφωνώ...αλλά στη βιολογία εγώ μάζεψα όλην την ύλη σε 6 φωτοτυπίες (μόνο μπρος,όχι μπρος-πίσω) με πολύ λίγα λόγια,τα έμαθα έτσι και μέσα σε 3 ώρες μόνο (ήταν κι επανάληψη άλλωστε)..από ένα τέλειο σάιτ τα βρήκα..
Μπορείς να το γράψεις εδώ ή να μου το στείλεις σε πμ.

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπορείς να το γράψεις εδώ ή να μου το στείλεις σε πμ.![]()
πο,άργησα,σόρρυυυ :/
το στέλνω εγω εδώ και όταν ξαναμπείς ..(ελπίζω σημερα =Ρ)
https://translingualismtoday.weebly.com/uploads/5/4/8/2/5482575/greek_biology_lesson.pdf εχει ολην τη θεωρια..
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

πο,άργησα,σόρρυυυ :/
το στέλνω εγω εδώ και όταν ξαναμπείς ..(ελπίζω σημερα =Ρ)
https://translingualismtoday.weebly.com/uploads/5/4/8/2/5482575/greek_biology_lesson.pdf εχει ολην τη θεωρια..
Ευχαριστώ έτσι και αλλιώς θα την χρειαστώ αύριο.

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευχαριστώ έτσι και αλλιώς θα την χρειαστώ αύριο.![]()
σκονάκια;

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

σκονάκια;![]()
Όχι ρε συ.

Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- vade
- ck_chrysiis
- andro.mar
- ioanna2007
- Corfu kitty
- karr
- Kanastasia_5883
- Melilian2007
- melina_51
- jellojina
- Indecisive2
- maria17022023
- bill09876
- ένας τυχαίος
- Jbb
- shezza94
- AggelikiGr
- sotirislk
- Startx0
- Μήτσος10
- bibliofagos
- constansn
- Leo komm
- math2arch
- Chrisphys
- Hased Babis
- giannhs2001
- Wonderkid
- george777
- TheNorth
- psap2006
- Aggel0sss
- Ματουλινι
- burningfire
- kanenas090
- blissele
- Helen06
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- Alex2006
- cinnamongirl
- onegreek
- Stavros o Arkas
- marinoudi
- Mariaathens
- Eleni12
- beckyy
- menual
- Apocalypse
- Cat lady
- Ameliak
- Antonisbairac1
- thesupreme
- Scandal
- Mouse
- SlimShady
- Σωτηρία
- Georgia110
- EiriniS20
- Φινεύς
- jims
- giorgosp97
- American Economist
- pink_panther
- tinaskrd
- leo41
- Athens2002
- tsiobieman
- ssalex
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.