Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

και εγω σιγα μην σκοτωθω για αντιγονη,κειμενα και ιστορια!:Ρ
ΑΑΑΑΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ....Γιατί βλέπω τον έναν και τον άλλον να αγχώνονται για κάτι 2βοντα μαθήματα...
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος

Γράψαμε άλγεβρα!Έπιασα τα 5 μόρια της θεωρίας!
![]()
Εγώ δεν πρόκειται ούτε τα 5 να πιάσω!

--------
Σήμερα Αντιγόνη..κανά 18-19 ..
Τώρα Αρχαία κατ...λατρεύω!

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Τώρα Αρχαία κατ...λατρεύω!![]()
μπλιααααχχ,ευτυχώς περάσανεεε!(μπλιαχ για το γνωστό..μακάρι να γράφαμε φέτος ΜΟΝΟ αγνωστο και του χρονου ας ξεκινουσαμε γνωστο μιας κ ειναι παντελως ασχετο!)
katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

παμε στο επομενο τωρα---->λατινικατο αγαπημενο μου μαζι με τα αρχαια κατ.
Τα Λατινικά θα ήταν ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ αν δεν είχαν τους γαμ@#$%νους αρχικούς χρόνους(γύρω από τους οποίους περιστρέφονται σχεδόν ΤΑ ΠΑΝΤΑ)δεν ασχολήθηκα φέτος και την πάτησα...συνέχεια έχανα μόρια από αυτό...αποτέλεσμα:ΤΑ ΨΙΛΟΣΙΧΑΘΗΚΑ....
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

ανεργια?? εμεις νομιζω δεν το εχουμε κανει καν αυτο το θεμαέκθεση σήμερα...ΚΑΤΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗΗ!![]()
![]()
για την ανεργία έπεσε,υπέροχες ασκήσεις,υπέροχο θέμα έκθεσης,εξαιρετικά βατό κείμενο..σίγουρα έχω πάνω από 18 (δεν είναι και πανελλαδικές άλλωστε να κριθώ πολύ αυστηρότερα
)

εγω ειμαι απαισιοδοξη για εκθεση...πιστευω πως και απεξω να ξερω ολα τα θεματα δεν θα γραψω πανω απο 16-17..παιζει αυτος που εχουμε να ειναι πιο αυστηρος και απο τις πανελλαδικες!!

katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Go_for_it!
Δραστήριο μέλος

Βρέθηκα και εγώ στην ίδια θέση κάποια στιγμή της χρονιάς. Είναι όντως κουραστικοί, αλλά, όταν δεις το 100 (ή τουλάχιστον κάτι κοντά σε αυτό), θα τα ξεχάσεις όλα (σαν μην κουράστηκες ποτέ)Τα Λατινικά θα ήταν ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ αν δεν είχαν τους γαμ@#$%νους αρχικούς χρόνους(γύρω από τους οποίους περιστρέφονται σχεδόν ΤΑ ΠΑΝΤΑ)δεν ασχολήθηκα φέτος και την πάτησα...συνέχεια έχανα μόρια από αυτό...αποτέλεσμα:ΤΑ ΨΙΛΟΣΙΧΑΘΗΚΑ....

Libertus
Συντονιστής

Go_for_it!
Δραστήριο μέλος

Σωστή και σπουδαία παρατήρησηΠολλά απ' τα ρήματα των λατινικών ανακυκλώνονται στα κείμενα.Τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά, όσο φαίνονται στην αρχή.

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Τεσπα, τώρα ξεκινάει το κινέζικο βασανιστήριο. Στις 6 επόμενες μέρες πρέπει να διαβάσω Αντιγόνη και Θρησκευτικά...

500 στίχοι πανδύσκολης μετάφρασης από τη μία, 15 μαθήματα με ακατάσχετες μπουρδολογίες από την άλλη.
Μάλλον θα κάνω έκθεση ιδεών και στα δύο αλλιώς δεν θα επιβιώσω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- vade
- ck_chrysiis
- andro.mar
- ioanna2007
- Corfu kitty
- karr
- Kanastasia_5883
- Melilian2007
- melina_51
- jellojina
- Indecisive2
- maria17022023
- bill09876
- ένας τυχαίος
- Jbb
- shezza94
- AggelikiGr
- sotirislk
- Startx0
- Μήτσος10
- bibliofagos
- constansn
- Leo komm
- math2arch
- Chrisphys
- Hased Babis
- giannhs2001
- Wonderkid
- george777
- TheNorth
- psap2006
- Aggel0sss
- Ματουλινι
- burningfire
- kanenas090
- blissele
- Helen06
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- Alex2006
- cinnamongirl
- onegreek
- Stavros o Arkas
- marinoudi
- Mariaathens
- Eleni12
- beckyy
- menual
- Apocalypse
- Cat lady
- Ameliak
- Antonisbairac1
- thesupreme
- Scandal
- Mouse
- SlimShady
- Σωτηρία
- Georgia110
- EiriniS20
- Φινεύς
- jims
- giorgosp97
- American Economist
- pink_panther
- tinaskrd
- leo41
- Athens2002
- tsiobieman
- ssalex
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.