SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Καλημέρα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Go_for_it!
Δραστήριο μέλος

Ποιανού ιδέα ήταν;Οκ, υποθέτω πως είμαστε οι μόνοι που γράφουμε Ιστορία με Αρχαία γνωστό / άγνωστο. Θα έχουμε έξι ημέρες, αλλά...
Καλημέρα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος

Πλάκα κάνεις?Οκ, υποθέτω πως είμαστε οι μόνοι που γράφουμε Ιστορία με Αρχαία γνωστό / άγνωστο. Θα έχουμε έξι ημέρες, αλλά...
Καλημέρα!![]()

Αύριο γράφουμε έκθεση και βιολογία επιλογής.. αλλά η βιολογία ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ!!!!!
Βιολογία επιλογής?

1η φορά την ακούω..συνήθως ακούω αστρονομία,ξένη γλώσσα,σχέδιο...
Είναι δύσκολη?

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Go_for_it!
Δραστήριο μέλος

Υπερβολές. Οι άνθρωποι σας σκέφτονται, νοιάζονται για σας και γι'αυτό συνέθεσαν το πρόγραμμα αυτό με γνώμονα το συμφέρον σαςΗ φυσικός με τον μαθηματικό το έφτιαξαν. Ένα ακόμη σκέδιο εξόντωσης των ανθρωπιστικών επιστημών.

(Δεν ξέρω κανέναν που να έχει κάνει επανάληψη αρχαία κατ. σε λιγότερο από μισό μήνα. Βέβαια, εγώ τελείωσα σε 4 μέρες, αλλά ο βαθμός δε βλέπεται

Thetikos
Δραστήριο μέλος

STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος

akis95
Δραστήριο μέλος

STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Πλάκα κάνεις?Ο Χριστός και η Παναγία! Καλή δύναμη...
Βιολογία επιλογής?![]()
1η φορά την ακούω..συνήθως ακούω αστρονομία,ξένη γλώσσα,σχέδιο...
Είναι δύσκολη?![]()
καθόλουυ!

Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Οκ, υποθέτω πως είμαστε οι μόνοι που γράφουμε Ιστορία με Αρχαία γνωστό / άγνωστο. Θα έχουμε έξι ημέρες, αλλά...
Καλημέρα!![]()
Μας δουλεύεις,έτσι;

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

αυριο γραφω βιολογια σκατα
Πωωω και 'μεις! Και μας κάνει ένας μ_λ_κ_ς....

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Πωωω και 'μεις! Και μας κάνει ένας μ_λ_κ_ς....![]()
έπιασαν τόπο οι σημειώσεις που σου έδωσα;

katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω την επομενη παρασκευη γραφω εκθεση με βιολογια επιλογης! πες μου αν βγεις ζωντανη απο το σχολειο!Αύριο γράφουμε έκθεση και βιολογία επιλογής.. αλλά η βιολογία ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ!!!!!

εμας ετσι οπως εγιναν με τις εκλογες εχουμε 4 μερες για γεωμετρια, μιση μερα για ιστορια και μιση μερα για φυσικη γενικης! φανταστικοτατα!Eμασ μασ εχουν αφησει 5 μερεσ για τα λατινικα που μασ εβαλε ελαχιστη υλη ενω για την βιολογια(τα πρωτα 3 κεφαλαια ) μιση μερα .τι να πεις....και τελειωνουμε 21-06
![]()

και εγω χημεια γραφω αυριο!Αύριο γράφω χημεία. ΕΥΤΥΧΩΣ είναι λίγα και μας έκανε καθηγητής που τον ξέρω καλά και είχα μια επαφή μέσα στη χρονιά.
ξερεις μηπως ποσο sos ειναι οι βιομηχανικες χρησεις!(ο,τι εχει μεσα νομιζω εχουμε) και οι χρησεις και τα ονοματα πολυμερισμου??

Go_for_it!
Δραστήριο μέλος

εμας ετσι οπως εγιναν με τις εκλογες εχουμε 4 μερες για γεωμετρια, μιση μερα για ιστορια και μιση μερα για φυσικη γενικης! φανταστικοτατα!

Αύριο γράφουμε Άλγεβρα

youhou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οκ, υποθέτω πως είμαστε οι μόνοι που γράφουμε Ιστορία με Αρχαία γνωστό / άγνωστο. Θα έχουμε έξι ημέρες, αλλά...
Καλυτερα ετσι!
Αμα δεν γραψεις καλα θα εχεις και δικαιολογια.

katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος

Το πρόγραμμα μου από την αρχή έχει ..ιστοριά ,λατινικά,φιλοσοφία ,αυριο αντιγονη και μετά αρχαια κατ.Μέσα σε 3 εξεταστικές μέρες έχουμε γράψει:Αρχαία(κατ),φιλοσοφία,ιστορία,κείμενα......ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟ!!!!Την άλλη βδομάδα Λατινικά(μαζί με Δίκαιο)....Σε 5 εξεταστικές μέρες έχουμε γράψει τα ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!Δεν παλεύεται άλλο η κατάσταση...

¨Όπως το είπες..μισή μέρα Αντιγόνη!Εμείς, μισή μέρα Αντιγόνη.
Αύριο γράφουμε ΆλγεβραΑπό τις 10 παραγράφους, έχω διαβάσει τις 3 (1.1, 1.2, 3.2)
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- vade
- ck_chrysiis
- andro.mar
- ioanna2007
- Corfu kitty
- karr
- Kanastasia_5883
- Melilian2007
- melina_51
- jellojina
- Indecisive2
- maria17022023
- bill09876
- ένας τυχαίος
- Jbb
- shezza94
- AggelikiGr
- sotirislk
- Startx0
- Μήτσος10
- bibliofagos
- constansn
- Leo komm
- math2arch
- Chrisphys
- Hased Babis
- giannhs2001
- Wonderkid
- george777
- TheNorth
- psap2006
- Aggel0sss
- Ματουλινι
- burningfire
- kanenas090
- blissele
- Helen06
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- Alex2006
- cinnamongirl
- onegreek
- Stavros o Arkas
- marinoudi
- Mariaathens
- Eleni12
- beckyy
- menual
- Apocalypse
- Cat lady
- Ameliak
- Antonisbairac1
- thesupreme
- Scandal
- Mouse
- SlimShady
- Σωτηρία
- Georgia110
- EiriniS20
- Φινεύς
- jims
- giorgosp97
- American Economist
- pink_panther
- tinaskrd
- leo41
- Athens2002
- tsiobieman
- ssalex
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.