Lillith
Νεοφερμένος

Πότε αρχίζετε;
Εμείς αρχές Ιουλίου
13 Ιουνιου παρακαλω!! Κι οπως ολοι διαπιστωσαμε θα κατσουμε μονο ενα σαββατοκυριακο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

Άντε βρε, καλή ξεκούραση!!!!! Τυχερήηηηη13 Ιουνιου παρακαλω!! Κι οπως ολοι διαπιστωσαμε θα κατσουμε μονο ενα σαββατοκυριακο!!!![]()

Μέχρι πότε; Εμείς για 6 εβδομάδες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lillith
Νεοφερμένος

Άντε βρε, καλή ξεκούραση!!!!! Τυχερήηηηη
Μέχρι πότε; Εμείς για 6 εβδομάδες
Ναι ειδες τυχη? Ε νομιζω ενα μηνα μεχρι περιποου 15 ιουλιου..
Καλα αρχιζετε ιουλιο και θα κανετε 6 βδομαδεσ??

catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι, μέχρι 12-13 Αυγούστου νομίζωΝαι ειδες τυχη? Ε νομιζω ενα μηνα μεχρι περιποου 15 ιουλιου..
Καλα αρχιζετε ιουλιο και θα κανετε 6 βδομαδεσ??δηλαδη και τον αυγουστο????
![]()

Lillith
Νεοφερμένος

Ναι, μέχρι 12-13 Αυγούστου νομίζωΤι να κάνουμε, θα το αντέξουμε και αυτό
![]()

Ααα και μολις ανακαλυψα οτι θα ξεκουραστω 3 μερες γιατι Δευτερα ειναι αργια..αρα αρχιζω τριτη..ποιος στη χαρη μου ε??

Johnny15
Επιφανές μέλος

Lillith
Νεοφερμένος

Λέτε να κάνω και εγώ το καλοκαίρι? Σκόπευα να μην κάνω καθόλου αλλά έχω κενά στην φυσική, και λίγο στην έκθεση...
τι να σου πω...νομιζω γενικα χρειαζεται.. γιατι εισαι και πιο χαλαρος καλοκαιρι οποτε μπορεις να αφιερωθεις περισσοτερο... αλλα απο την αλλη...κουραση!!
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

Σούπερ!!!!!τελικα ειμαι πιο τυχερη απο οτι νομιζα..καλυτερα που ξεκιναμε αμεσως...
Ααα και μολις ανακαλυψα οτι θα ξεκουραστω 3 μερες γιατι Δευτερα ειναι αργια..αρα αρχιζω τριτη..ποιος στη χαρη μου ε??![]()

Lillith
Νεοφερμένος

Σούπερ!!!!!Έχεις μία ακόμη μέρα! Τρομερό ε;
Μααα ναιιι...πιο τελειααα δεν θα γινοτανν!!!! 3 μερες υπνοοοοο.... γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι
(αν και κατι μου λεει οτι δεν θα το τηρησω αυτο για τον υπνο αλλα οκκκ

NIKH_SHENKER
Νεοφερμένος

catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

ΜΜΕ και δημοσιογραφική δεοντολογίαπαιδια αν καποιος απο εσας εχει γραψει εκθεση μπορει να μου πει ποιο θεμα επεσε?!![]()
Lillith
Νεοφερμένος

παιδια αν καποιος απο εσας εχει γραψει εκθεση μπορει να μου πει ποιο θεμα επεσε?!![]()
σε μενα επεσε για την αντικειμενικοτητα στην ειδηση και το ρολο του δημοσιογραφου.
catherine να σε ρωτησω κατι ακομα?

Απο γραμματικη τι σας εβαλε?? σ

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

Μας έβαλε να κλίνουμε τα: ανήρ, νόμισμα και ναός. Λογικά βάζουν εύκολα συνήθως, εμείς δεν είχαμε κάνει και καθόλου γραμματική μέσα στη χρονιά οπότε έβαλε αυτά τα απλάcatherine να σε ρωτησω κατι ακομα?
Απο γραμματικη τι σας εβαλε?? σ

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Μάλλον θα τα αρχίσω από τώρα!!
Τα ΑΠΕ που γράφουμε την Παρασκευή δεν τα υπολογίζω γιατί χτες ο καθηγητής που μας κάνει,μας έδωσε τα θέματα σε ένα φυλλάδιο την ώρα που γράφαμε βιολογία!! Μισή ώρα υπόθεση διαβάσματος είναι!!!
mitsarantoltso
Νεοφερμένος

isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

κανα σος ιστορια?
προηγούμενες σελίδες ε=έχει ποοοολά σοσ ιστορία και πάνω κάτω όλο τα ίδια πέφτουν !
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

ουφφφφφφφφφφφφφ...πάει και το πιο ηλίθιο μάθημα (δίκαιο)..ευτυχώς ευκολάκι...πολλά σ-λ και α/β/γ , κουνοβουλευτική προεδρευόμενη δημοκρατία, διακρίσεις διακίου , υποχρεώσεις πολίτη(!) , δημοψήφισμα αυτά θυμάμαι ...
Ελπίζω να μας βάλει τα ίδια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ck_chrysiis
- andro.mar
- ioanna2007
- Corfu kitty
- karr
- Kanastasia_5883
- Melilian2007
- melina_51
- jellojina
- Indecisive2
- maria17022023
- bill09876
- ένας τυχαίος
- Jbb
- shezza94
- AggelikiGr
- sotirislk
- Startx0
- Μήτσος10
- bibliofagos
- constansn
- Leo komm
- math2arch
- Chrisphys
- Hased Babis
- giannhs2001
- Wonderkid
- george777
- TheNorth
- psap2006
- Aggel0sss
- Ματουλινι
- burningfire
- kanenas090
- blissele
- Helen06
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- Alex2006
- cinnamongirl
- onegreek
- Stavros o Arkas
- marinoudi
- Mariaathens
- Eleni12
- beckyy
- menual
- Apocalypse
- Cat lady
- Ameliak
- Antonisbairac1
- thesupreme
- Scandal
- Mouse
- SlimShady
- Σωτηρία
- Georgia110
- EiriniS20
- Φινεύς
- jims
- giorgosp97
- American Economist
- pink_panther
- tinaskrd
- leo41
- Athens2002
- tsiobieman
- ssalex
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.