jjoohhnn
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
5 αποδειξεις μας εχει στη Γεωμετρια,τις εχω μαθει αλλα δεν εχω ιδεα απο ασκησεις.
Ο Θεος βοηθος!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aυριο Γεωμετρια,που ψιλοσιχαινομαι και την Παρασκευη Χημεια και Δικαιο που εχουμε τα θεματα.
5 αποδειξεις μας εχει στη Γεωμετρια,τις εχω μαθει αλλα δεν εχω ιδεα απο ασκησεις.
Ο Θεος βοηθος!
Το ίδιο και εγώ.Φέτος δεν ασχολήθηκα καθόλου με την γεωμετρία.Πόσο να πιάνει η θεωρία;
Θα μας εχει την αποδειξη,μια αντιστοιχισης με τα εμβαδα ορθογωνιου,κυκλου κλπ κλπ και μια σωστου λαθους μαλλον.
Αντε και και καμια μινι ασκησουλα.Νομιζω ενα 5 το χω.
Εμας μας εχει και μπολικη υλη για να μας εκδικηθει που δεν διαβαζαμε Γεωμετρια.
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 278211
Επισκέπτης
Τέλος πάντων, σε εμάς έπεσαν οι στίχοι 80-89 για μετάφραση.
Από γραμματική είχαμε να κλίνουμε την ευκτική στο χρόνο που βρίσκεται στο πορεύσομαι, να κλίνουμε σε ενικό και πληθυντικό "τω φιλτάτω αδερφώ" και να γράψουμε απαρέμφατο και μετοχή του ίδιου χρόνου στο "υπερδέδοικα".
Ακόμα, έπρεπε να βρούμε τη συντακτική θέση των παρακάτω λέξεων: τάφον, σου, μηδενί, εχθίων, πάσι, με.
Και 1 ομόρριζο: φίλτατω, υπερδέδοικα,εξόρθου, εχθίων και οίδα
από ερωτήσεις: Τι είναι το τραγικό δίλημμα και σε τι διαφέρει από άλλα διλήμματα; (εισαγωγής, αλλά δεχόταν από ότι κατάλαβα και αυτοσχεδιασμούς)
Χαρακτηρισμός Αντιγόνης- Ισμήνης σε αυτούς τους στίχους
162-190 στίχους από μετάφραση: Ποιες είναι οι θέσεις του Κρέοντα; Να γράψετε την άποψη σας για αυτές.
αυτάαααααααααααα...
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
με τον πόνο μου παίζεις και εσύ...είχα ξεχάσει να διαβάσω 35 στίχους για μετάφραση και πολεμούσα να τους μάθω μέσα σε 10 λεπτά, πριν γράψουμε... Αλλά ευτυχώς ήμουν τυχερή και έπεσε κομμάτι που ήξερα τέλεια!!
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Bl@ck sw@n
Εκκολαπτόμενο μέλος
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
MangaLover
Νεοφερμένος
η τιμή και το χρήμα...καρασοσάρα ..γράφω μεθαύριο....και η μαρίνα των βράχων!!! για χημεία τίποτα???
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ , έγραψα γλώσσα σήμερα..διαδίκτυο και πως συμβάλλει στις διαπροσωπικές σχέσεις και στην επίλυση κοινωνικών ξαι πολιτικών προβλημάτων...ευκολάκι
ασχετο απλα ετσι οπως κοιταγα το θεμα για να βρω σος για χημεια ειδα οτι γραψαμε το ιδιο θεμα ακριβως. Μηπως σε ξερω?
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
MangaLover
Νεοφερμένος
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
Απο καλαμάτα είσαι ??? και εγώ!!! ΜΑΝΙΑΤΙΣΕΣ!!!
Δεν εχω βρει τιποτα ακομα .Ψαχνω , αμα μαθω τιποτα θα σου πω ! Μονο θεωρια λεω να διαβασω καμια ονοματολογια
ΟΚ...και εγώ εκεί με βλέπω να καταλήγω ...έχεις ιδεα αν είναι δύσκολα???
Lillith
Νεοφερμένος
.
εμεισ γραψαμε σημερα θρησκευτικα..... εβαλε αντιστοιχιση απ το κεφαλαιο ''γιατι υπαρχει το κακο στο κοσμο''.
εβαλε τριαδικο δογμα και τα χαρακτηριστικα των 3 προσωπων, τισ διδασκαλιεσ του ιουδαισμου, τι πηρε ο χριστιανισμοσ απο τον ελληνισμο.....
Σε ευχαριστω πολυ, αν και πέρα απο τον ιουδαισμο ουτε καν αν τα εχω στην υλη δεν ξερω τα αλλα.... Θα αριστευσω παλι
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
τσου. αυτό με τα μεθ-(1 άνθρακας), προπ-(3 άνθρακες),-εν-( 1 διπλός δεσμός), -ιν-(1τριπλός δεσμός), -ιο(υδρογονάνθρακας), -άλη(αλδεΰδη), -ικό οξύ(καρβοξυλικό οξύ), με διακλαδώσης(μεθυλο, αιθυλο)... αυτό που λες είναι σε ποια ομόλογη σειρά ανήκει μία ένωση ανάλογα με τη χαρακτηριστική ομάδα που έχει(αλλά και αυτά είναι sos)μόλυνση περιβάλλοντος και εμάς και πρέπει να είναι σοσ...όταν λέμε ονοματολογία εννοούμε αυτο με τα αλκάνια/αλκένια/αλκινια και καλά???
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- karr
- Kanastasia_5883
- Melilian2007
- melina_51
- jellojina
- Indecisive2
- maria17022023
- bill09876
- ένας τυχαίος
- Jbb
- shezza94
- AggelikiGr
- sotirislk
- Startx0
- Μήτσος10
- bibliofagos
- constansn
- Leo komm
- math2arch
- Chrisphys
- nearos
- Hased Babis
- giannhs2001
- Wonderkid
- george777
- TheNorth
- psap2006
- Aggel0sss
- Ματουλινι
- burningfire
- kanenas090
- blissele
- Helen06
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- Alex2006
- cinnamongirl
- onegreek
- Stavros o Arkas
- marinoudi
- Mariaathens
- Eleni12
- beckyy
- menual
- Apocalypse
- Cat lady
- Ameliak
- Antonisbairac1
- thesupreme
- Scandal
- Mouse
- SlimShady
- Σωτηρία
- Georgia110
- EiriniS20
- Φινεύς
- jims
- giorgosp97
- American Economist
- pink_panther
- tinaskrd
- leo41
- Athens2002
- tsiobieman
- ssalex
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.