frofru
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ιστορία σήμερα.
Έγραψα πάρα πολύ καλά, δεν έχω παράπονα. Οι πηγές πόσο γελοίες!!Και να μην είχες διαβάσει έγραφες...
Μηπως θυμασαι ενα δυο θεματακια απο αυτα που επεσαν; Γραφω την Τεταρτη κι οπως οι περισσοτεροι δεν εχω ανοιξει βιβλιο παρα μονο στο διαγωνισμα. Ευχαριστω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Τα sosΜηπως θυμασαι ενα δυο θεματακια απο αυτα που επεσαν; Γραφω την Τεταρτη κι οπως οι περισσοτεροι δεν εχω ανοιξει βιβλιο παρα μονο στο διαγωνισμα. Ευχαριστω!![]()

Σταυροφορίες, σχίσμα, εικονομαχία, άλωση.
Και η μία πηγή ήταν για την αναγέννηση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
frofru
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα sos
Σταυροφορίες, σχίσμα, εικονομαχία, άλωση.
Και η μία πηγή ήταν για την αναγέννηση.
Ευχαριστω πολυυ!!

aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

-https://hatzakisbagelis.blogspot.gr/2013/05/blog-post.html (σοσ ερωτήσεις)
-https://mnimiexams.blogspot.gr/2012/08/blog-post_4599.html (ανάλυση πηγών)
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Θέλω να διαβάσω τις αποδείξεις του σχολικού αλλά δεν ξέρω ποιες θεωρούνται αποδείξεις. Υπάρχουν σε όλο το βιβλίο διαφόρου είδους αποδείξεις στις οποίες όμως δε γράφει πριν ξεκινήσουν τη λέξη "απόδειξη" όπως σε κάποιες άλλες. Τις διαβάζω ως αποδείξεις ή όχι;
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Vivian.
Δραστήριο μέλος

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Μία ερώτηση τώρα που κάνω διανύσματα και κατά πάσα πιθανότητα 2ο θέμα θα ναι εσωτ. γινόμενο.
Στις ασκήσεις αυτού του κομματιού τίποτα άλλο πέρα από το να υψώνουμε στο τετράγωνο κάνουμε;

όλες οι ασκήσεις πάνω κάτω ίδιες είναι

Vivian.
Δραστήριο μέλος

Εφαπτομένη κύκλου κ εμάς είπες ότι είναι sos. Ωχ θα τις αφήσω για τελευταία μέρα. Δεν έχω όρεξη.
Μία ερώτηση τώρα που κάνω διανύσματα και κατά πάσα πιθανότητα 2ο θέμα θα ναι εσωτ. γινόμενο.
Στις ασκήσεις αυτού του κομματιού τίποτα άλλο πέρα από το να υψώνουμε στο τετράγωνο κάνουμε;
όλες οι ασκήσεις πάνω κάτω ίδιες είναι
Όχι

Πάντως όντως όλες οι ασκήσεις είναι ίδιες και απίστευτα βαρετές...
Πραγματικά σκυλοβαρέθηκα όταν διάβαζα μαθηματικά για τις εξετάσεις

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε όχι και βαρετές. Τα πιο απλά είναι ρε συ!
vasilakis13
Δραστήριο μέλος

Vivian.
Δραστήριο μέλος

Μας είπε όλες εκτός από αυτές με τα αστεράκια και εκτός 3-4 σελίδων...
Ε όχι και βαρετές. Τα πιο απλά είναι ρε συ!
Για αυτό είναι βαρετές

Τους τελευταίους 2 μήνες έλυνα συνέχεια του ίδιου τύπου ασκήσεις...δεν υπήρχε ποικιλία

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Vivian.
Δραστήριο μέλος

Εγώ το απολαμβάνω. Ευθεία ξέρω καλά. Μόνο Κύκλο να μάθω κάποιες ασκήσεις για 4ο θέμα και κομπλε.![]()
Ωραιότατα

Και συνδυαστικά με κύκλο και παραβολή να κάνεις και θα είσαι μια χαρά

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Εγω το πέρασα... Καλό θρήνο με την Αντιγόνη εύχομαι!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- vade
- ck_chrysiis
- andro.mar
- ioanna2007
- Corfu kitty
- karr
- Kanastasia_5883
- Melilian2007
- melina_51
- jellojina
- Indecisive2
- maria17022023
- bill09876
- ένας τυχαίος
- Jbb
- shezza94
- AggelikiGr
- sotirislk
- Startx0
- Μήτσος10
- bibliofagos
- constansn
- Leo komm
- math2arch
- Chrisphys
- Hased Babis
- giannhs2001
- Wonderkid
- george777
- TheNorth
- psap2006
- Aggel0sss
- Ματουλινι
- burningfire
- kanenas090
- blissele
- Helen06
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- Alex2006
- cinnamongirl
- onegreek
- Stavros o Arkas
- marinoudi
- Mariaathens
- Eleni12
- beckyy
- menual
- Apocalypse
- Cat lady
- Ameliak
- Antonisbairac1
- thesupreme
- Scandal
- Mouse
- SlimShady
- Σωτηρία
- Georgia110
- EiriniS20
- Φινεύς
- jims
- giorgosp97
- American Economist
- pink_panther
- tinaskrd
- leo41
- Athens2002
- tsiobieman
- ssalex
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.