johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Παλι με ενα 16 μισο 17 θα βολευτουμε επειδη αρεσει στον καθηγητη να βαζει παλουκια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian.
Δραστήριο μέλος

Εμείς απο ύλη της γ', έχουμε κάνει μόνο μιγαδικούς μέχρι το μέτρο.
Τα υπόλοιπα το καλοκαίρι

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

Άλγεβρα έπεσαν κάτι βλακείες, πρέπει να έχω γράψει γύρω στο 17,5.
Βιολογία είχε βάλει ένα σωρό, αλλά δεν με δυσκόλεψαν καθόλου τα θέματα, για 19 με κόβω.
Πάμε για Φυσική Γενικής την Πέμπτη.

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Άλλα δύο χρόνια...
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο κυριος θα μου βγαλει την πιστη...το μπνο δυσκολο
kafess13
Νεοφερμένος

Nα κάνω μια ερώτηση;;;
Από πότε έχετε αρχίσει ύλη της Γ' λυκείου?![]()
Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα από την ύλη της Γ' λυκειου
Aggeliki G.
Νεοφερμένος

Nα κάνω μια ερώτηση;;;
Από πότε έχετε αρχίσει ύλη της Γ' λυκείου?![]()
Επειδή φέτος κάνω φροντιστήριο μόνο στα αρχαία, δεν έχω αρχίσει ακόμα της Γ', θα αρχίσω μέσα Ιουλίου

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Ελα Χριστε και Παναγια
anna_ts
Νεοφερμένος

Δεν ξέρω...Νομίζω είναι λίγο νωρίς να αρχίσεις γ' λυκείου από Νοέμβριο
Εμείς απο ύλη της γ', έχουμε κάνει μόνο μιγαδικούς μέχρι το μέτρο.
Τα υπόλοιπα το καλοκαίρι![]()
Εμείς έχουμε ξεκινήσει από Σεπτέμβριο

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι το περιεργο?Φροντιστηριο Ιουλιο.
Ελα Χριστε και Παναγια
Οι περισσοτεροι θα κανουν καλοκαιρινη προετιμασια για τις πανελληνιες
frofru
Εκκολαπτόμενο μέλος

Aggeliki G.
Νεοφερμένος

Φροντιστηριο Ιουλιο.
Ελα Χριστε και Παναγια
Δεν καταλαβαίνω γιατί εκπλήσσεσαι τόσο. Εσύ κάνεις φροντιστήριο σε όλα από φέτος;
frofru
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τι το περιεργο?
Οι περισσοτεροι θα κανουν καλοκαιρινη προετιμασια για τις πανελληνιες
Όντως και προσωπικά σκέφτομαι να μην κάνω καθόλου μέσα στο καλοκαίρι! Μπορούμε να τα προλάβουμε όλα μέσα στη χρονιά!

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Πιστευω οτι ναι μεν η κουραση θα ερθει πιο γρηγορα σε μενα απο τι σε σενα αν δεν κανεις καλοκαιρινα...αλλα πιστευω οτι θα εχω περισσοτερο χρονο να τα αφομιοσω καλυτεραΌντως και προσωπικά σκέφτομαι να μην κάνω καθόλου μέσα στο καλοκαίρι! Μπορούμε να τα προλάβουμε όλα μέσα στη χρονιά!Όρεξη και θέληση να υπάρχει!

Loreley
Περιβόητο μέλος

Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα από την ύλη της Γ' λυκειου
Και 'γω τα ίδια.
Μα γιατί βιάζεστε τόσο;;;
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα τα μπερδεψουμε και μετα αντε γεια
Loreley
Περιβόητο μέλος

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Ουτε εγω δεν θα τα διαβαζα..κατι ορια απο ενα βοηθητικο μου εχω δει
Σε 20 μερες αρχιζω μαθημσ ετσι και αλλιως και εχω την πεποιθηση οτι θα στροθω και θα διαβασω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- vade
- ck_chrysiis
- andro.mar
- ioanna2007
- Corfu kitty
- karr
- Kanastasia_5883
- Melilian2007
- melina_51
- jellojina
- Indecisive2
- maria17022023
- bill09876
- ένας τυχαίος
- Jbb
- shezza94
- AggelikiGr
- sotirislk
- Startx0
- Μήτσος10
- bibliofagos
- constansn
- Leo komm
- math2arch
- Chrisphys
- Hased Babis
- giannhs2001
- Wonderkid
- george777
- TheNorth
- psap2006
- Aggel0sss
- Ματουλινι
- burningfire
- kanenas090
- blissele
- Helen06
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- Alex2006
- cinnamongirl
- onegreek
- Stavros o Arkas
- marinoudi
- Mariaathens
- Eleni12
- beckyy
- menual
- Apocalypse
- Cat lady
- Ameliak
- Antonisbairac1
- thesupreme
- Scandal
- Mouse
- SlimShady
- Σωτηρία
- Georgia110
- EiriniS20
- Φινεύς
- jims
- giorgosp97
- American Economist
- pink_panther
- tinaskrd
- leo41
- Athens2002
- tsiobieman
- ssalex
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.