Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

εμας βγηκε εκτος η χημικη κινητικη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aggeliki G.
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

: και μαθκατ μας βγαλαν την επαγωγουλα που τοσο λατρεψα στη 1 ωρα μαθηματος που αφιερωσαμε για αυτη![]()
Υπέροχο κεφάλαιο στα μαθ.κατ. αυτό. Ίσως το μόνο πραγματικά ενδιαφέρον και χρήσιμο... Εμείς πέρσι δεν το χαμε κάνει καθόλου

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

ααααα τοτε οκΤάσος εγώ πρωσοπικα πηγα θετική γιατί οι καθηγητές της τεχνολογικής ήταν χάλια

ρε συ ναι αντε βρηκα και εναν που πιστευει το ιδιο. Θα κατσω να το διαβασω το καλοκαιρι. Τι να τον κανω τον κυκλο και τα αλλα να πουμε. Εγω μονο τα διανυσματα θεωρησα σημαντικα για αυτο και τα εμαθα καλα. Από τα υπολοιπα κεφαλαια μαθαινα οσα ηθελα εγω να μαθωΥπέροχο κεφάλαιο στα μαθ.κατ. αυτό. Ίσως το μόνο πραγματικά ενδιαφέρον και χρήσιμο... Εμείς πέρσι δεν το χαμε κάνει καθόλου![]()

flash1997
Εκκολαπτόμενο μέλος

1ο θεμα
Α.αποδηξει του κυκλου C: χ2 + y2 = r2
δηλαδη του κυκλου με κεντρο το Ο(0,0) και ακτινα ρ
Β. Σ-Λ
θεμα 2ο
κατι ευκολες πραξεις με διανυσματα
θεμα 3ο
ευθεια οπως (κ-2)χ + (κ+1)υ +κ =0
και αν βρεις για ποια κ παριστανει ευθεια
θεμα 4ο
κυκλος οπου επρεπε να βρης για ποια λ οριζεταιειχε οικογενεια ευθειων να βρεις τι πρεπει να ισχυει για να ειναι οι κυκλοι ισοι(πρεπει να εχοθν ιδια ακτινα)
μετα ηθελε να βρεις γ.τ. οπου εβγενε παραβολη και να βρεις εστια και διευθετουσα.
και το τελευτεο ερωτημα ηταν οτι ο κυκλος διερχεται απο το σημειο Ο(0,0) και να βρεις του κυκλους.
γενικα ευκολο ηταν!
kafess13
Νεοφερμένος

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Fede la grand πόσο καιρό έχεις να παίξεις τζόκερ.
Παίξε στην χημεία τα σωστό λάθος
Σοβαρά αυτό θα κάνω γιατί δε παίζει να κάτσω να διαβάσω. Βαριέμαι
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

ρε μαλακα δεν ειναι τιποταΣοβαρά αυτό θα κάνω γιατί δε παίζει να κάτσω να διαβάσω. Βαριέμαι

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Κεφαλαιο 3; Κεφαλαιο 4;;Κεφάλαιο 1 δεν έχουμε. Κεφάλαιο 2 έχουμε και κάτι ασκήσεις στοιχειομετρίας, κάτι χημικές ισορροπίες κάτι τέτοια. Το μόνο πράγμα που έμαθα όλη τη χρονιά είναι να κάνω ένα πινακάκι όπου θα χει μία γραμμή Αρχικά, μία Αντιδρούν/Παράγονται και μία άλλη γραμμή για τη Χημική Ισορροπία. Τιμές κλπ δε ξέρω να βάζω :Ρ
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Χααχχαχαχαχαχχχαχαχα. Κομπλε σας βρισκωΡε ψάχνω το γαμώχαρτο που έγραψα την ύλη και δε το βρίσκω. Ο φίλος μου φταίει. Άλλος τρόμπας της Θετικής από εκεί. Με ρωτούσε προχθές τι είχαμε και μάλλον έτσι όπως του το λεγα το πέταξα μετά. Όταν θα γράφαμε διαγώνισμα Α' Τετραμήνου στη Κατεύθυνση είχε ανοιχτό το βιβλίο της γενικής και ρωτούσε σε ποιο κεφάλαιο γράφαμε. Αφού δεν το χουμε :Ρ

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

τωρα δεν καταλαβαινω τι λες να πω την αληθεια αλλα εγω εννοω να μαθεις τους πινακες οξειδωτικων και αναγωγικωνΤζάμι είμαστε. Ποιους πίνακες; Εκείνες τις βλακείες με τα +2,-2 που σχεδιάζαμε, κάτι σε στυλ εκτόνωση-συμπίεση;
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Ελα ρε μαλακα ευκολα ειναι. Ειδικα οξειδοαναγωγη διαβασε δεν ειναι κατι τελειως θεωρητικο ειναι. Ή απλα μαθε για το διχρωμικο καλιο και το υπερμαγγανικο κάλιo.Ναι αυτούς! Δε μου έρχονταν οι λέξεις. Αν εννοείς εκείνα τα πράγματα από το βιβλίο, δε τα μαθαίνω για κανένα λόγο![]()
Σκεψου οτι εχεις να διαβασεις πολυ λιγοτερα απ'ότι εγω για τα μαθκατ

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαθ. Κατ δεν είναι πολλά ρε. Μέχρι παραβολή δε σας βάλανε;
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Θα στα περασω μωρε με scanner αμα θες, θα βρω και τιποτα απο σημειωσεις και θα τα βαλω εδω. Γενικα αν κανεις εχει τιποτα χρησιμο γενικα ας το βαλειΠω βαριέμαι. Ίσως κάνω καμιά προσπάθεια μέχρι το Σάββατο. Αλλά πρέπει να βρω βιβλίο. Αυτά τα δύο κάλια ξέρω πως συμβολίζονται από τη γενική παιδεία πάντως
Μαθ. Κατ δεν είναι πολλά ρε. Μέχρι παραβολή δε σας βάλανε;

Μαλακα με δουλευεις; Μας βγαλαν την υπερβολη (που μ'αρεσε κι αυτη) και εχουμε ολα τα υπολοιπα. Αι μαθε αποδειξεις, αι λυσε ασκησεις, αι κανε ολα αυτα... Αν παω να γραψω με οσα εχω μαθει ολη τη χρονια θα γραψω ενα 8-9 αντε στην καλυτερη 10. Βασικα αν γραψω 10 θα αρχισω να χοροπηδαω οπως περσυ που περιμενα να εχω γραψει 5 αλγεβρα και εγραψα τελικα 8

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Αποδείξεις είναι λίγες και γενικά δε νομίζω να είναι δύσκολα. Στάνταρ πράγματα ζητάνε. Αυτό που μιλάς για 5άρια στα Μαθηματικά και κάθεσαι ασχολείσαι με τη Χημεία δε το καταλαβαίνω. Τη σιχαίνομαι. Χίλιες φορές υπερβολές, κύκλοι και ευθείες!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- vade
- ck_chrysiis
- andro.mar
- ioanna2007
- Corfu kitty
- karr
- Kanastasia_5883
- Melilian2007
- melina_51
- jellojina
- Indecisive2
- maria17022023
- bill09876
- ένας τυχαίος
- Jbb
- shezza94
- AggelikiGr
- sotirislk
- Startx0
- Μήτσος10
- bibliofagos
- constansn
- Leo komm
- math2arch
- Chrisphys
- Hased Babis
- giannhs2001
- Wonderkid
- george777
- TheNorth
- psap2006
- Aggel0sss
- Ματουλινι
- burningfire
- kanenas090
- blissele
- Helen06
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- Alex2006
- cinnamongirl
- onegreek
- Stavros o Arkas
- marinoudi
- Mariaathens
- Eleni12
- beckyy
- menual
- Apocalypse
- Cat lady
- Ameliak
- Antonisbairac1
- thesupreme
- Scandal
- Mouse
- SlimShady
- Σωτηρία
- Georgia110
- EiriniS20
- Φινεύς
- jims
- giorgosp97
- American Economist
- pink_panther
- tinaskrd
- leo41
- Athens2002
- tsiobieman
- ssalex
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.