azzuro
Νεοφερμένος
Ιστορια μας εβαλαν 75 σελιδες υλη. Ουτε διοικηση δεν ειχαμε τοσο. Ειναι ηλιθιοι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Οποτε αυριο τουριστας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
εγω παντως θα διαβασω σε ολα..και γιατι θελω ενα καλο απολυτηριο και γιατι δεν θελω να εκθεσω τους καθηγητες μου..και στην τελικη τοσα χρονια εκανα υπομονη, σο τελος 8α τα χαλασουμε?:p
Να πω την αληθεια ουτε και εγω θα ηθελα να εκθεσω τους καθηγητες αν μου εβαζαν βαθμους παραπανω απο οσο αξιζα και βοηθουσαν την γενικη κατασταση αλλα και ακολουθουσαν το μοτο της τριτης λυκειου..οτι στα γενικης βοηθαμε τα παιδια και βαζουμε 18+ σε ολα..
Αλλα πραγματικα οι βαθμοι ητανε σκατα και οι δικοι μου αλλα και αλλων παιδιων..κομπλεξικοι καθηγητες γαρ...οποτε δεν εχω καμια ορεξη να διαβασω για παρτυ τους
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Εγώ γράφω Φυσική... Και να θέλω τελευταία στιγμή δύσκολα μαθαίνεται... Άσε που δεν μπορώ να πλησιάσω βιβλίο στο μισό μέτρο, αλλεργία με πιάνει...
Για την αλλεργια παρε aerius
Αστα να πανε συναδελφε και γω μια απο τα ιδια..ειδικα στην φυσικη...
musicrain1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Arhos
Νεοφερμένος
μπας και εισαι απο κομοτηνη??? γιατι ακριβως τα ιδια εκανε και ο δικος μας καθηγητης στη βιολογια!!!Ελπίζω ... Ο συγκεκριμένος καθηγητής χαντάκωσε και όλα τα παιδιά της θετικής γιατί δεν έβαλε 20 στο 1ο τετράμηνο στην Βιολογία Κατ., ενώ 3 άτομα του γράψαμε 100 στο διαγώνισμα και συμμετέχαμε υπερβολικά στο μάθημα, για αυτό τον έχω άχτι!
Αν βάλει δύσκολα και στις ενδοσχολικές, στο τέλος θα το φάει το βρίσιμό του!
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυριο εγω κοινωνιολογια.Η υλη μας, αποτι εμαθα,ειναι 105 σελιδες.Οχι πως θα διαβασω καθολου(κοινως τουριστας θα παω κ εγω), απλως ειναι αρκετα μεγαλη για τα παιδια που εκαναν την επιλογη να μην πανε τουριστες στις ενδοσχολικες.
musicrain1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαρη κανουν δηλαδη που μοιραζουν 20αρια;Κανονικα κακο μας κανουν εφοσον δεν το αξιζουμε(ασχετα αν το μαθημα απο μονο του δεν αξιζει)
Αυριο εγω κοινωνιολογια.Η υλη μας, αποτι εμαθα,ειναι 105 σελιδες.Οχι πως θα διαβασω καθολου(κοινως τουριστας θα παω κ εγω), απλως ειναι αρκετα μεγαλη για τα παιδια που εκαναν την επιλογη να μην πανε τουριστες στις ενδοσχολικες.
105 σελίδες;;;; Και εγώ τουρίστας θα πήγαινα παρά τα όσα γράφω παραπάνω! Εμάς ευτυχώς η ύλη είναι καμιά 15ριά ερωτήσεις...
Trolen
Εκκολαπτόμενο μέλος
αντε να δουμε.
Κοινωνιολογια αυριο και τριτη Κειμενα.ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ !
miv
Επιφανές μέλος
Trolen
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οχι σοβαρά έχασα το απολύτηριο για 0,8 εξαιτίας κάποιον θεμάτων που είχαν γίνει στο σχολείο .Αλλα εντάξει τι να κάνουμε,δεν ημουν και το καλύτερο παιδι...
Fanis4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Trolen
Εκκολαπτόμενο μέλος
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για την αλλεργια παρε aerius
Αστα να πανε συναδελφε και γω μια απο τα ιδια..ειδικα στην φυσικη...
Παίρνω, και Flixotide παίρνω αλλά προκοπή δεν είδα Τι να πω, ακόμα δεν έχω καταφέρει να το ανοίξω και επιμένω να λέω ότι θα προσπαθήσω...
Ρε παιδια αυριο ολοι δινετε 10:15?
Όλοι όσοι ξέρω ναι... Μόνο εγώ δίνω 8
Zod
Δραστήριο μέλος
μπας και εισαι απο κομοτηνη??? γιατι ακριβως τα ιδια εκανε και ο δικος μας καθηγητης στη βιολογια!!!
Όχι δεν είμαι από Κομοτηνή.
-----------------------------------------
Όλοι όσοι ξέρω ναι... Μόνο εγώ δίνω 8
Μην αγχώνεσαι, και γω 8 δίνω. Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα εδώ και 6 χρόνια μου κάνει καλό. Είναι πρωί και τα μάτια μου ανοίγουν αμέσως μόλις βλέπω το εσώρουχο της μπροστινής, ούτε καφέ χρειάζομαι πλέον . Αύριο πιστεύω θα είναι μία "μαύρη" μέρα! Κοινό φαινόμενο για αυτήν!
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην αγχώνεσαι, και γω 8 δίνω. Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα εδώ και 6 χρόνια μου κάνει καλό. Είναι πρωί και τα μάτια μου ανοίγουν αμέσως μόλις βλέπω το εσώρουχο της μπροστινής, ούτε καφέ χρειάζομαι πλέον . Αύριο πιστεύω θα είναι μία "μαύρη" μέρα! Κοινό φαινόμενο για αυτήν!
:thanks: Mου έφτιαξες το βράδυ Εγώ δυστυχώς το ντερέκι μπροστά μου δεν ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει τι μέρα περνάει αξημέρωτα Πάντως σου εύχομαι η μέρα να είναι μαύρη κι άραχλη! :no1:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.