dancing_spirit
Νεοφερμένος
πω ρε σε καταλαβαινω... αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα..
αφου καταφερες και επιασες την σχολη που ηθελες πρωτη μια χαρα:no1::no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzeni93
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pipi
Νεοφερμένος
εχει καλες προοπτικες η βιβλιοθηκονομια?ισχυει αυτο που λες ολες οι καλες ειναι 16κ+ ενω μια που αξιζει ειναι η βιβλιοθηκονομια η οποια ειναι στα 13.5-14κ μορια..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Serafinos
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mr.thewritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είμαι γενικά ένας καλός μαθητής που στοχεύει ψηλά... Ήθελα και εγώ ψυχολογία, νομική, φιλολογία και τέτοια..... Άλλα βλέποντας το πως έχουν τα πράγματα απελπίστηκα..... Εδώ και κανένα τρίμηνο θέλω να περάσω Α.Ε.Ν. (αξιωματικός εμπορικού ναυτικού).... Πιστεύω ότι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την εύρεση εργασίας, τα λεφτά είναι πολύ καλά και μου αρέσουν πολύ τα μεγάλα ταξίδια...... Εδώ όμως θα ήθελα κάποιος αν ξέρει να μου δώσει πληροφορίες για αυτήν την σχολή...
ειναι ομως σιγουρα κτ που σ αρεσει; γτ αλλο ψυχολογια κλ κ αλλο ναυτικο...εχω φιλο που ειχε δηλωσει για να παει αλλα δ πηγε τελικα ενω περασε γτ το μετανιωσε...το ερωτημα ειναι αν εισαι σιγουρος οτι μπορεις να αντεξεις να εισαι μια ζωη πανω σε καραβια..αν κ νομιζω οτι υπαρχει δυνατοτητα να μεινεις στην στερια κ να μην εισαι στα καραβια..αυτο το δινεις με πανελληνιες?δε νομιζω...
tiger
Νεοφερμένος
maraki love
Διάσημο μέλος
Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να περασω φιλολογια γιατι τρελαινομαι για αρχαια,λογοτεχνια και γενικα για ολα τα μαθηματα της θεωρητικης απλα φοβαμαι το θεμα της αποκαταστασης αλλα απ'την αλλη σκεφτομαι πως αν δεν μπορεσω να διοριστω,μια πολυ καλη λυση ειναι τα ,γνωστα για εμας, φροντιστηρια!!!Τι με συμβουλευετε??Καθε γνωμη δεκτη!!
και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree:
tiger
Νεοφερμένος
Τα ατιμα τα παιδαγωγικα ομως εχουν πολυ υψηλες βασεις!!και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree:
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια?και εγώ το ίδιο,αλλά πήγα τελικά παιδαγωγικό για αποκατάσταση..:iagree:
maraki love
Διάσημο μέλος
Τα ατιμα τα παιδαγωγικα ομως εχουν πολυ υψηλες βασεις!!
ναι,αρκετα ψηλες..! εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα μαθηματα στ σχολη καθολου.
tiger
Νεοφερμένος
Απ'οσο ξερω χαμος γινεταιΚατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια?
maraki love
Διάσημο μέλος
Κατι ασχετο.Ισχυει οτι τα παιδαγωγικα εχουν πολλα κοριτσια?
σε μας 290 ειναι κοριτσια
και καμια 15 αγορια
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε?σε μας 290 ειναι κοριτσια
και καμια 15 αγορια
tiger
Νεοφερμένος
Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα??ναι,αρκετα ψηλες..! εμενα παντως δεν μου αρεσαν τα μαθηματα στ σχολη καθολου.
maraki love
Διάσημο μέλος
Εννοεις δεν σου αρεσουν τα μαθηματικα,φυσικη,χημεια ή τα θεωρητικα μαθηματα??
μου αρεσουν πολυ τα θεωρητικα...στο παιδαγωγικο εχει αρκετα θετικα..
-----------------------------------------
Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης ειπαμε?
:iagree::iagree::iagree:
tiger
Νεοφερμένος
maraki love
Διάσημο μέλος
Τα μαθηματικα δεν τα καταλαβαινω καθολου...αρα καλυτερα φιλολογικο και οπου μας βγαλει!!Αλλωστε αμα αγαπας κατι πολυ δεν χανεσαι!!
ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια
tiger
Νεοφερμένος
Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1:ναι,εγω τωρα στο α εξαμηνο εχω αλγεβρα,πολυ δυσκολα εγ μολις τελειωσω θα δωσω κατατακτηριες για φιλολογια
maraki love
Διάσημο μέλος
Α ωραια!!!Καλη σου επιτυχια!!:no1:
σε ευχαριστω!! επισης!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- Hased Babis
- Basilis0
- Viktor
- E.Z
- Girlll20
- mvas
- Magissoni
- nearos
- spap2124
- Vas199
- Claire05
- phleidhs
- giorgos5002
- Alessandra Eliza
- Antonia Alexandra
- Schlimazel
- constansn
- Joji
- P.Dam.
- Χρήστος2006
- Scandal
- Νικολινα
- kiyoshi
- giannhs2001
- Nala
- EllieKal
- vavia
- Pharmacist01
- nicole1982
- Αναστασία197
- GeorgePap2003
- athinoula
- Aggel0sss
- ggl
- Steliosalm
- Guhahg5837
- angies
- thesecretfemme
- Maria_Xagorari
- augustine
- Barka
- Praxis
- redarrow
- pinelopikaxrila20@gm
- ladybookworm
- PanMoonlight
- Mammy Nun
- Libertus
- Nikitas18
- Eleme
- stefan
- Olympiacos
- Αριάνα123
- Marilinaa
- valiia
- Belle26
- MariaAdamantia
- Σταβι
- New member
- andreas2002
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.