xrysa2912
Νεοφερμένος
επειδή ρωτησα απ'ο ΦΠΨ μπορείσ να βγεισ καθαρά ψυχολόγος πέρνοντασ απλά αυτη τη κατεύθυνση!ωραίο επάγγελμα αλλα κορεσμένο δυστυχώσ!η αλη8εια ειναι οτι υπαρχουν σχολες αρκει να 3ερεις τι 8ελεις να κανεις.εγω π.χ 8ελω ψυχολογια ..εχω τεραστια αγαπη σε αυτον τον κλαδο..3ερω οτι στην Α8ηνα μονο παντειο μπορω να παω που εχει αρκετα ψιλη βαση αλλα και φ.π.ψ ....δν 3ερω ομως αν απο εκει μπορει κανεισ να κανει μεταπτυχιακο στην βιομηχανικη ψυχολογια...αν 3ερει καποιος παρακαλω ας μου πει ..:thanks:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
semnotis
Νεοφερμένος
καλυτερα είναι ν κάνεις μια εξειδίκευση πάνωστη λογοθεραπεία..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
επειδή ρωτησα απ'ο ΦΠΨ μπορείσ να βγεισ καθαρά ψυχολόγος πέρνοντασ απλά αυτη τη κατεύθυνση!ωραίο επάγγελμα αλλα κορεσμένο δυστυχώσ!
Δεν γίνεται να βγεις ψυχολόγος. Απλώς υπάρχει η κατευθυνση και κάνεις περισσότερα μαθηματα ψυχολογίας σε σχέση με τις υπόλοιπες κατευθυνσεις.
Εκπαιδευτικός βγαίνεις, σε καμια περίπτωση δεν αποκτάς δικαιώματα ψυχολόγου
-----------------------------------------
θα διαφωνίσω..είναι πολύ καλή σχολή αλλα νομίζω δεν είχει ΑΕΙ κ επίσης την βάλλανε στο 5ο παιδείο??κλάδος ιατρικής δλδ..τώρα με τα παιδεία θα σε γελάσω γιατί δεν τα πολυξέρω..πάντως δεν πας απο το πρωτο που είναι θεωρητικης..
καλυτερα είναι ν κάνεις μια εξειδίκευση πάνωστη λογοθεραπεία..
Υποθέτω πως αναφέρεσαισ τη λογοθεραπεία.
Δεν είναι στο 5ο (οικονομικά) αλλά στο 3ο πεδίο (επιστημες υγείας).
Απλώς πολλοί από τη θεωρητική επιλέγουν βιολογία γενικής παιδιας κι έτσι "ανοιγουν" και το τρίτο πεδίο. Επιπλέον η λογοθεραπεία είναι σχετικά χαμηλόβαθμη σχολή, δηλαδή δεν είναι δυσκολη η πρόβαση σ αυτη παρά τα μειωμενα μορια. Ετσι το δηλώνουν αρκετοι και από τη θεωρητική παρ όλο που δεν ανηκει στα πεδια τους.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Λογοθεραπεία λιγο κουφο μου φαινεται, είναι εντελώς ασχετο με το αντικειμενο της σχολής
Και κατεύθυνση να έχει όμως, σιγουρα δεν βγαινεις λογοθεραπευτης
Iliaso
Περιβόητο μέλος
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
xrysa2912
Νεοφερμένος
Λοιπόν μπηκα σε σαιτ ΦΠΨ και ελεγε πωσ έχεισ δικαιώματα!διάβαζα την επίσημη σελίδα και έλεγε ότι είναι ισότιμοι....ψάχνω να τη βρω αλλα δε τη βρίσκω!θα τη βρω και θα σασ τη δείξω...όσον αφορα το πεδίο,είναι λογικό να πηγαίνουν τησ θεωρητικής 3 πεδίο παρα το 5 εξαιτίασ των μαθηματικών που τρομάζουν τουσ περισσότερους απο μασ...το σύστημα μια χαρά έχει καταφέρει να μασ ρίξει αλλα δε λέω περισότερα γιατι θα βγω εκτός θέματοσ....για τη λογοθεραπεία τώρα!μίλησα στον καθηγητή μου και είπε ότι είναι πολύ ωραία επιστήμη αλλα δύσκολα καπως τα πράγματα γιατί δεν πηγαίνουνε πολλοί τα παιδιά τους,και ιδίως στην πάτρα όπου μένω εγώ είναι πιο δύσκολα....εγώ καλύτερα άκουσα...πειτε ότι γνωρίζετε και σεισ,θα'ταν χρήσιμοΔεν γίνεται να βγεις ψυχολόγος. Απλώς υπάρχει η κατευθυνση και κάνεις περισσότερα μαθηματα ψυχολογίας σε σχέση με τις υπόλοιπες κατευθυνσεις.
Εκπαιδευτικός βγαίνεις, σε καμια περίπτωση δεν αποκτάς δικαιώματα ψυχολόγου
-----------------------------------------
Υποθέτω πως αναφέρεσαισ τη λογοθεραπεία.
Δεν είναι στο 5ο (οικονομικά) αλλά στο 3ο πεδίο (επιστημες υγείας).
Απλώς πολλοί από τη θεωρητική επιλέγουν βιολογία γενικής παιδιας κι έτσι "ανοιγουν" και το τρίτο πεδίο. Επιπλέον η λογοθεραπεία είναι σχετικά χαμηλόβαθμη σχολή, δηλαδή δεν είναι δυσκολη η πρόβαση σ αυτη παρά τα μειωμενα μορια. Ετσι το δηλώνουν αρκετοι και από τη θεωρητική παρ όλο που δεν ανηκει στα πεδια τους.
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν πας στο ΦΠΨ σκέτο (χωρις την παρένθεση) βγαίνεις απλώς φιλόλογος
Frances
Νεοφερμένος
Ναι ρε παιδια και έγω έχω ακούσει ότι είναι πολλοί αυτοί!Τελικά οι καλύτερες σχολές της θεωρητικής έχουν πολύ υψηλές βάσεις!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!
ισχυει αυτο που λες ολες οι καλες ειναι 16κ+ ενω μια που αξιζει ειναι η βιβλιοθηκονομια η οποια ειναι στα 13.5-14κ μορια..
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν υπάρχει δηλαδή η εναλλακτική του Τ.Ε.Ι.
xrysa2912
Νεοφερμένος
βιβλιοθηκονομια?την εχω ακούσει αλλα δε το χω ψάξει καθόλου καπως μου φαίνεται!τι ακριβώς κάνεις?πες καμια πληροφορία!ισχυει αυτο που λες ολες οι καλες ειναι 16κ+ ενω μια που αξιζει ειναι η βιβλιοθηκονομια η οποια ειναι στα 13.5-14κ μορια..
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Ουσιαστικά οργανώνεις μία βιβλιοθηκη, αυτό είναι το αντικείμενο. Αμα σου αρέσει πολύ η λογοτεχνία και το βιβλίο γενικότερα, είναι μια πολύ καλή επιλογή.
chris_90
Διάσημο μέλος
Υπαρχουν ομως χαμηλοβαθμα ΑΕΙ (της ταξης των 13.000-14.000 μοριων). Και με 15.000+ μπαινεις σε ΑΕΙ της Αθηνας.Δυστυχώς η θεωρητική είναι η μόνη κατεύθυνση που το πεδίο της είναι αποκλειστικά και μόνο υψηλόβαθμες σχολές.
Δεν υπάρχει δηλαδή η εναλλακτική του Τ.Ε.Ι.
Τα ΤΕΙ ειναι Τεχνολογικα Εκπαιδευτικα Ιδρυματα. Ποσο συμβατο ειναι αυτο με τα μαθηματα της Θεωρητικης;
Olga Aotl
Νεοφερμένος
παιδαγωγικα-φιλολογια-στρατιωτικες κ αστυνομικες σχολες
CHE* Billio
Νεοφερμένος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Δεν εχω ακουσει κατι για τη συγκεκριμενη σχολη δυστυχως.Τί λετε για το "Τεχνών ήχου και εικόνας Ιονίου"?Είναι χαμηλά τα μόρια και σκέφτομαι μήπως δεν είναι καλή σχολή....αλλά μου αρέσει το θέμα της.... Για πείτε γνωμες οσοι έχετε ακούσει κατι...
Λοιπον,γνωριζω οτι υπαρχει ηδη θεμα για την Εγκληματολογια,ωστοσο το ερωτημα μου επικεντρωνεται αλλου.
Γνωριζω οτι δεν υπαρχει σχολη Εγκληματολογιας στην Ελλαδα και οτι οποιος θελει να ασχοληθει με το συγκεκριμενο επαγγελμα ειναι απαραιτητο να κανει καποιο μεταπτυχιακο στο εξωτερικο.
Ως εδω οκ,θα ηθελα να ρωτησω ομως ποιας σχολης το πτυχιο χρειαζεται να εχει καποιος ετσι ωστε να μπορεσει να κανει μεταπτυχιακο στην Εγκληματολογια?
Μεχρι τωρα εχω σκεφτει οτι λογικα,κατι τετοιο θα ειναι εφικτο εαν τελειωσει καποιος Νομικη,Ψυχολογια η Κοινωνιολογια,ωστοσο δεν ειμαι απολυτα σιγουρη,εαν καποιος ξερει ας με διαφωτισει plz.
sno0pitsa
Νεοφερμένος
Στελιος[Vini V.]
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- Hased Babis
- Basilis0
- Viktor
- E.Z
- Girlll20
- mvas
- Magissoni
- nearos
- spap2124
- Vas199
- Claire05
- phleidhs
- giorgos5002
- Alessandra Eliza
- Antonia Alexandra
- Schlimazel
- constansn
- Joji
- P.Dam.
- Χρήστος2006
- Scandal
- Νικολινα
- kiyoshi
- giannhs2001
- Nala
- EllieKal
- vavia
- Pharmacist01
- nicole1982
- Αναστασία197
- GeorgePap2003
- athinoula
- Aggel0sss
- ggl
- Steliosalm
- Guhahg5837
- angies
- thesecretfemme
- Maria_Xagorari
- augustine
- Barka
- Praxis
- redarrow
- pinelopikaxrila20@gm
- ladybookworm
- PanMoonlight
- Mammy Nun
- Libertus
- Nikitas18
- Eleme
- stefan
- Olympiacos
- Αριάνα123
- Marilinaa
- valiia
- Belle26
- MariaAdamantia
- Σταβι
- New member
- andreas2002
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.