Ταξιάρχης42940
Νεοφερμένος

Σωστάνομιζω οτι πρεπει να παρεις στατιστικη οχι βιολογια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Athens
Δραστήριο μέλος

Άσε που τα λεωφορεία της Αγγλικής είναι κάτι μικρούτσικα που χωράν 15 άτομα(με το ζόρι
)
ποιά λεωφορεία?????? :!::!::!:
-----------------------------------------
κι εγώ τα ίδια...πω ρε σε καταλαβαινω...αν και ειμαι ευχαριστημενος με τη σχολη μου και ηταν στις επιλογες μου..πρωτη την εβαλα και το ηθελα...απλα υπηρχαν και αλλα που ηθελα..
μου άρεσει πάρα πολύ η σχολή μου και είχα κατασταλάξει τρία χρόνια στο λύκειο να σπουδάσω φιλολογία... αλλά τώρα ανακαλύπτω οτι μ αρέσουν και άλλες επιστήμες, όπως η αγγλική φιλολογία...
εξακολουθεί να μ αρέσει η ελληνική πολύ

Γενικώς, δηλαδή, για να καταλάβετε. μ'αρέσουν οι φιλολογίες!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

εγω φετος φιλολογια με 1000...![]()
10% gabriella;
constantinepap
Νεοφερμένος

Athinoul@91
Δραστήριο μέλος

αχ τι καλα. και εγω περασα φετος στη σχολη και ειναι φανταστικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μεταφραστικο στην κερκυρα...!!!![]()

μπορεί κανείς να διδάξει στη β'βαθμια εκπαίδευση αν έχει τελειώσει γλωσσολογία?Ακριβώς. Τμήμα Φιλολογίας, Τομέας ΓλωσσολογίαςΕίναι ουσιαστικά ειδίκευση.
Ενδεικτικά: https://www.philology.upatras.gr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
astathmitos
Δραστήριο μέλος

Lita Athens
Δραστήριο μέλος

Οι πιο ενδιαφερουσες σχολες της θεωρητικης θεωρω οτι ειναι η νομικη,η ψυχολογια και η φιλολογια-αρχαιολογια.Απο αποψη αποκαταστασης το παιδαγωγικο
κάποια στιγμή δεν θα κορεστεί και αυτό το επάγγελμα???
maraki love
Διάσημο μέλος

κάποια στιγμή δεν θα κορεστεί και αυτό το επάγγελμα???
σε 6-7 χρόνια..
Chris1993
Περιβόητο μέλος

Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.
foreverfreak
Διάσημο μέλος

Ισως και πιο νωρις, ας ειμαστε ρεαλιστες!!σε 6-7 χρόνια..
astathmitos
Δραστήριο μέλος

Τι να σου πω κανεις δεν ξερει με σιγουρια....Παντως προσωπικα δεν το βλεπω να γινεται συντομα τουλαχιστον για τα επομενα 5 χρονια.Υπαρχουν αναγκες απο τοτε που εγιναν ολοημερα και πολλοι φευγουν....κάποια στιγμή δεν θα κορεστεί και αυτό το επάγγελμα???
Πολυ καλα τμηματα ειναι επισης η Αγγλικη Φιλολογια και το Διεθνων Σπουδων της Παντειου
foreverfreak
Διάσημο μέλος

Σε οσα εχεις πει μεχρι τωρα, να προσθεσω και το Εκπαιδευτικης και Κοινωνικης Πολιτικης Θεσσαλονικης!! Φοβερο τμημα και τρομερα ενδιαφερον (το χω ξαναπει, αλλα δεν πειραζειΤι να σου πω κανεις δεν ξερει με σιγουρια....Παντως προσωπικα δεν το βλεπω να γινεται συντομα τουλαχιστον για τα επομενα 5 χρονια.Υπαρχουν αναγκες απο τοτε που εγιναν ολοημερα και πολλοι φευγουν....
Πολυ καλα τμηματα ειναι επισης η Αγγλικη Φιλολογια και το Διεθνων Σχεσεων της Παντειου

astathmitos
Δραστήριο μέλος

Δεν το ξερω οποτε δεν εκφερω γνωμη...Σε οσα εχεις πει μεχρι τωρα, να προσθεσω και το Εκπαιδευτικης και Κοινωνικης Πολιτικης Θεσσαλονικης!! Φοβερο τμημα και τρομερα ενδιαφερον (το χω ξαναπει, αλλα δεν πειραζει)...

Guest 045911
Επισκέπτης

1)Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης
2)Νομική
3)Κοινωνικής Διοίκησης
4)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών
5)Ιστορίας και Αρχαιολογίας
6)Μεσογειακών Σπουδών
Iliaso
Περιβόητο μέλος

blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος

superman
Δραστήριο μέλος

νομικη κπαΝομικη απθ.![]()

ας μαζεψουμε πρωτα τα μορια και μετα βλεπουμε

βεβαια για προσωπικους λογους θα ηθελα νομικη κπα
δινεις για δευτερη χρονια blacksheep?
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος

superman
Δραστήριο μέλος

Καλη επιτυχια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rseven
- Hased Babis
- Τρελας123
- Basilis0
- Viktor
- E.Z
- Girlll20
- mvas
- Magissoni
- spap2124
- Vas199
- Claire05
- phleidhs
- giorgos5002
- Alessandra Eliza
- Antonia Alexandra
- Schlimazel
- constansn
- Joji
- P.Dam.
- Χρήστος2006
- Scandal
- Νικολινα
- kiyoshi
- giannhs2001
- Nala
- EllieKal
- vavia
- Pharmacist01
- nicole1982
- Αναστασία197
- GeorgePap2003
- athinoula
- Aggel0sss
- ggl
- Steliosalm
- Guhahg5837
- angies
- thesecretfemme
- Maria_Xagorari
- augustine
- Barka
- Praxis
- redarrow
- pinelopikaxrila20@gm
- ladybookworm
- PanMoonlight
- Mammy Nun
- Libertus
- Nikitas18
- Eleme
- stefan
- Olympiacos
- Αριάνα123
- Marilinaa
- valiia
- Belle26
- MariaAdamantia
- Σταβι
- New member
- andreas2002
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.