Pavlitos
Δραστήριο μέλος
παιδια θέλω καποιος να μου τα ξεμπερδέψει όλα!
μέχρι τώρα ημουν κατασταλαγμένη στην θετική κατεύθυνση αλλά λόγω των βαθμών σκέφτομαι και την θεωρητικη..
έχω γράψει πολύ καλυτερα στα θεωρητικα μαθηματα απ'οτι στα θετικα!
πειτε μου τα μαθηματα της θεωρητικης
και ποιο συμφερει να διαλεξω ως μαθημα επιλογης αν παω θεωρητικη καττευθυνση ..
ευχαριστω
Στην 'Β Λυκείου τα μαθήματα της θεωρητικής είναι : Αρχαία, Λατινικά και Φιλοσοφία κατεύθυνσης.Στην 'Γ Λυκείου τα μαθήματα της θεωρητικής είναι : Αρχαία, Λατινικά, Νεοελληνική Λογοτεχνία και Ιστορία κατεύθυνσης.Θα σου πρότεινα να πάρεις Μαθηματικά Γ.Π και ΑΟΘ (Αρχές Οικονομικής Θεωρίας) για να ανοίξεις το 5ο πεδίο (οικονομικές σχολές).Αλλιώς πάρε Βιολογία Γ.Π αλλά θα επιβαρυνθείς με επιπλέον διάβασμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Καταρχάς αν το πας με βαθμούς χάνεις την μπάλα,με την έννοια ότι οκ,έγραψες καλά. Αν δεν πας τα αρχαία? Αν βαριέσαι? Είναι ανάλογα το διάβασμα. Και η θεωρητική δεν παίζει τρίλιζα,έχει πολύ διάβασμα.παιδια θέλω καποιος να μου τα ξεμπερδέψει όλα!
μέχρι τώρα ημουν κατασταλαγμένη στην θετική κατεύθυνση αλλά λόγω των βαθμών σκέφτομαι και την θεωρητικη..
έχω γράψει πολύ καλυτερα στα θεωρητικα μαθηματα απ'οτι στα θετικα!
πειτε μου τα μαθηματα της θεωρητικης
και ποιο συμφερει να διαλεξω ως μαθημα επιλογης αν παω θεωρητικη καττευθυνση ..
ευχαριστω
Επίσης,αυτό που θα επιλέξεις να σπουδάσεις θα το ακολουθήσεις σε όλη σου τη ζωή και πρεπει να σου αρέσει. Μην επιλέξεις κάτι με βάση τους βαθμούς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dorom
Νεοφερμένος
υπαρχουν κατατακτηριες για το ιονιο?
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφου εχει πει σε ποσα thread οτι λατρευει την ιστοριαEξηγείς λίγο το συγκεκριμένα;Μάλλον εννοείς ότι θα πας για ιστορικό
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Σωστά.Βέβαια θα πάω για Ιστορικός!!!!!!!!!!!!!!!!!Αφου εχει πει σε ποσα thread οτι λατρευει την ιστορια
seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
lega93
Νεοφερμένος
maraki love
Διάσημο μέλος
ναι,αφού στο 1ο πεδίο είναι η σχολή....ρε παιδια γινεται να περασεις απο θεωριτικη κατευθυνση στην γυμναστικη ακαδημια??????????/
vasoyla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαρούλα!!!
Νεοφερμένος
_AnNouLa_
Νεοφερμένος
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
περασες ερικα?εγω ναι!θα σου πω εκει που προσπαθω να μπω φετος(ως γ λυκειου):ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΟ!πολυ καλη σχολη παιδια και το εχω ψαξει πολυ!
@reti
Νεοφερμένος
3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
γιατι δεν εχει η ψυχολογια αποκατασταση?ολες οι εταιρειες χρειαζονται πλεον ψυχολογους κ ολοενα κ αυξανεται η ζητηση τους...επισης στο εξωτερικο(απο εγκυρες πηγες)οι ψυχολογοι βγαζουν τρελα λεφτα..αν θελει καποιος(οπως εγω) μπορει να παει εκει,,κ αφου εξω ειναι πολυ καλο επαγγελμα,δε θα αργησει να ερθει κ στη χωρα μασ(ελπιζω)..
Mπα μετρημένες είναι..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- Hased Babis
- Basilis0
- Viktor
- E.Z
- Girlll20
- mvas
- Magissoni
- nearos
- spap2124
- Vas199
- Claire05
- phleidhs
- giorgos5002
- Alessandra Eliza
- Antonia Alexandra
- Schlimazel
- constansn
- Joji
- P.Dam.
- Χρήστος2006
- Scandal
- Νικολινα
- kiyoshi
- giannhs2001
- Nala
- EllieKal
- vavia
- Pharmacist01
- nicole1982
- Αναστασία197
- GeorgePap2003
- athinoula
- Aggel0sss
- ggl
- Steliosalm
- Guhahg5837
- angies
- thesecretfemme
- Maria_Xagorari
- augustine
- Barka
- Praxis
- redarrow
- pinelopikaxrila20@gm
- ladybookworm
- PanMoonlight
- Mammy Nun
- Libertus
- Nikitas18
- Eleme
- stefan
- Olympiacos
- Αριάνα123
- Marilinaa
- valiia
- Belle26
- MariaAdamantia
- Σταβι
- New member
- andreas2002
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.