γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,519 μηνύματα.
19-09-23
22:47
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πιστευω αυτα τα παραδειγματα στερεου σωματος να ειναι αρκετα για το κοριστι και για αρχη ..αν τα δει βεβαια και τα διαβασει.
Πιο πολλα//ταλαντωσεις και μπάλες αργοτερα
41%
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο 41% αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα.
19-09-23
22:54
@γιαννης_00
Ευχαριστώ για την συνεισφορά σου, εγώ είμαι των θεωρητικών μαθηματικών αν και μηχανικός αλλά μου δίνεις καλό υλικό για επανάληψη και ενασχόληση. Πλην τη χημεία(τη βαριέμαι άπειρα) .
Ευχαριστώ για την συνεισφορά σου, εγώ είμαι των θεωρητικών μαθηματικών αν και μηχανικός αλλά μου δίνεις καλό υλικό για επανάληψη και ενασχόληση. Πλην τη χημεία(τη βαριέμαι άπειρα) .
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,519 μηνύματα.
19-09-23
22:58
ε θες μαθηματικουλια..ε εχω και απο αυτα..αυριο θα βαλουμε μαθηματικουλια ναι ...αλλα οχι επιπεδου μαθηματικου ...λυκειου και μηχανικων@γιαννης_00
41%
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο 41% αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα.
19-09-23
23:56
@γιαννης_00
Αφιερωμένη σε εσένα,
φτιαγμένη από εμένα με αγάπη.
Έστω πλέγμα 2ν χ (2μ+1) με ν,μ φυσικοί. Τοποθετούμε το πλέγμα 2ν στον άξονα y και το 2μ+1 στον άξονα x. Ξεκινάμε από το τετράγωνο (1,1) και μετακινούμαστε (πάνω, κάτω, αριστερά, δεξιά), από το κάθε τετράγωνο μπορούμε να περάσουμε μόνο μία φορά. Μπορούμε περνώντας από όλα τα τετράγωνα να βρεθούμε στη θέση (2μ+1,1);
Υ.Γ. Αν δεν λυθεί εντός βδομάδας θα ανεβάσω τη λύση, αν και αξίζει να ασχοληθείτε.
Αφιερωμένη σε εσένα,
Έστω πλέγμα 2ν χ (2μ+1) με ν,μ φυσικοί. Τοποθετούμε το πλέγμα 2ν στον άξονα y και το 2μ+1 στον άξονα x. Ξεκινάμε από το τετράγωνο (1,1) και μετακινούμαστε (πάνω, κάτω, αριστερά, δεξιά), από το κάθε τετράγωνο μπορούμε να περάσουμε μόνο μία φορά. Μπορούμε περνώντας από όλα τα τετράγωνα να βρεθούμε στη θέση (2μ+1,1);
Παίξε το με μικρούς αριθμούς στο χαρτί
Τσέκαρε την αρχή του χρωματισμού
Υ.Γ. Αν δεν λυθεί εντός βδομάδας θα ανεβάσω τη λύση, αν και αξίζει να ασχοληθείτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,252 μηνύματα.
20-09-23
14:43
ΛΥΣΗ
41%
Εκκολαπτόμενο μέλος
20-09-23
23:19
Επειδή ίσως δυσκολέψει η γενικευμένη μορφή όποιος θέλει μπορεί να το προσπαθήσει σε 4χ5@γιαννης_00
Αφιερωμένη σε εσένα,
Παίξε το με μικρούς αριθμούς στο χαρτί
Τσέκαρε την αρχή του χρωματισμού
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
21-09-23
05:30
Αυτη ειναι μια ασκηση προσεγγισης συναρτησης κατα Taylor. Η μεθοδος αυτη ειναι πολυ χρησιμη σε κατανοηση δυσκολων συναρτησεων αλλα εχει πολλες πραξεις ... ε οποιος θελει ας δει την αρχη και το τελος.
41%
Εκκολαπτόμενο μέλος
21-09-23
10:03
δε παίζεσαι, ωραία εισαγωγικά θέματα πολύ όμορφα γραμμένα. Κανονικά πρέπει να ανοίξουμε ξεχωριστά νήματα ώστε όποιος φοιτητής δυσκολεύεται στα μαθηματικά να διαβάζει από εκεί αν έχεις σκοπό να γράψεις βέβαια και άλλα θέματα.Αυτη ειναι μια ασκηση προσεγγισης συναρτησης κατα Taylor. Η μεθοδος αυτη ειναι πολυ χρησιμη σε κατανοηση δυσκολων συναρτησεων αλλα εχει πολλες πραξεις ... ε οποιος θελει ας δει την αρχη και το τελος.
έτσι πρέπει κανονικά...
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
21-09-23
13:09
Τωρα αυτο ειναι ενα θεμα που σου σφιγγεται το στομαχι.
Γενικα οι ακολουθιες, οι σειρες, οι δυναμοσειρες ,τα ορια κλπ ειναι μεν χρησιμα και πολυ χρησιμα αλλα ειναι για ροματικους μαθηματικους..εγω δεν.
Η παρακατω ασκηση ειναι υπερπαραγωγη και μονο για υπομονετικους με πολυ ομως υπομονη..εγω δεν ..τον δασκαλο που την εβαλε
συνεχιζεται παρακατω γιατι το συστημα αρνειται δικαιως γιατι πολλα του βαλαμε
συνεχεια
Γενικα οι ακολουθιες, οι σειρες, οι δυναμοσειρες ,τα ορια κλπ ειναι μεν χρησιμα και πολυ χρησιμα αλλα ειναι για ροματικους μαθηματικους..εγω δεν.
Η παρακατω ασκηση ειναι υπερπαραγωγη και μονο για υπομονετικους με πολυ ομως υπομονη..εγω δεν ..τον δασκαλο που την εβαλε
συνεχιζεται παρακατω γιατι το συστημα αρνειται δικαιως γιατι πολλα του βαλαμε
συνεχεια
Συνημμένα
41%
Εκκολαπτόμενο μέλος
21-09-23
13:18
Εύκολες οι δυναμοσειρές αλλά σταματάτε κάπου εκεί στο εμπ, υπολογισμός επικαμπύλιων ολοκληρωμάτων, θεώρημα green etc τα περνάτε κάπως στο φλου δεν εμβαθύνεται και τόσο. Από την άλλη είναι κάπως δύσκολα οπότε δικαιολογείται.Τωρα αυτο ειναι ενα θεμα που σου σφιγγεται το στομαχι.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
21-09-23
13:23
Και καλα κανουμε...πιο καλα πεθαινεις... ε τα επικαμπυλια ,ο green κι ο gauss κλπ ειναι γλυκουληδες ... αυτα ειναι τα ξερασματα.Εύκολες οι δυναμοσειρές αλλά σταματάτε κάπου εκεί στο εμπ, υπολογισμός επικαμπύλιων ολοκληρωμάτων, θεώρημα green etc τα περνάτε κάπως στο φλου δεν εμβαθύνεται και τόσο. Από την άλλη είναι κάπως δύσκολα οπότε δικαιολογείται.
Ε κοιτα δεν ειμαστε και για πολυ κουραση... καθως ειμαστε ηδη κουρασμενοι απο τα πολλα δικαιωματα
41%
Εκκολαπτόμενο μέλος
21-09-23
13:32
εννοείς τις δυναμοσειρές ;αυτα ειναι τα ξερασματα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
21-09-23
13:43
Αλλο φρουτο απο δω... ενταξει να κατσεις να σκεφτεις να ανοιξεις βιβλια να το κανεις ...αυτο το κοντοφθαλμο αποτελεσμα δεν το εχεις ομως
Θα τον ανατιναξουμε τον σταθμο ή αποτυχαμεν.
Να αυτο που εκανε ο Διας παραπανω..ανοιγεις μια βαθεια τρυπα στην γη και πετας μια μπαλα μεσα ..θα παει στον πατο? ή θα κανει τραμπολινο?
Παμε λοιπον
Θα τον ανατιναξουμε τον σταθμο ή αποτυχαμεν.
Να αυτο που εκανε ο Διας παραπανω..ανοιγεις μια βαθεια τρυπα στην γη και πετας μια μπαλα μεσα ..θα παει στον πατο? ή θα κανει τραμπολινο?
Παμε λοιπον
Ναι ολα αυτα ,ορια, ακολουθίες , δυναμοσειρες κλπ...πολυ χρησιμα μεν ..αλλα οχι για μενα..μια που τα'δα μια που τα ξεχασα.εννοείς τις δυναμοσειρές ;
41%
Εκκολαπτόμενο μέλος
21-09-23
13:51
Εγώ μια χαρά σε βλέπω να τα θυμάσαι. Έλα μη γκρινιάζεις θα σου πάρω σοκολάτα.μια που τα ξεχασα
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
21-09-23
14:03
Ποια παλικαρι μου ?αυτα ειναι 3-4 χρονια πριν ,,τωρα τιποτα ...κανω αλλαΕγώ μια χαρά σε βλέπω να τα θυμάσαι. Έλα μη γκρινιάζεις θα σου πάρω σοκολάτα.
Σοκολατα ναι να παρεις ,,ιον αμυγδαλου και γαλακτος των 70 gr, και σογκοφρετα .
Και Leonidas τρωμε...τα καφε ομως.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
21-09-23
15:11
και μια σκηση για λυκειο...οπου n βαζουμε το χ
ασκηση μιγαδικων για ηλεκτρολογους
ασκηση μιγαδικων για ηλεκτρολογους
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,295 μηνύματα.
21-09-23
15:36
Γιατί τι άλλο έχει να κάνουν ;Εύκολες οι δυναμοσειρές αλλά σταματάτε κάπου εκεί στο εμπ, υπολογισμός επικαμπύλιων ολοκληρωμάτων, θεώρημα green etc τα περνάτε κάπως στο φλου δεν εμβαθύνεται και τόσο. Από την άλλη είναι κάπως δύσκολα οπότε δικαιολογείται.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
41%
Εκκολαπτόμενο μέλος
21-09-23
18:22
Στα μαθηματικά έχει αρκετά, η ένσταση η δικιά μου βρίσκεται κυρίως στο ότι δεν εμβαθύνουν τόσο επικαμπύλια για να κάνουν πιο προχωρημένο ηλεκτρομαγνητισμό.Γιατί τι άλλο έχει να κάνουν ;
ότι θέλει ο πασάς, τώρα πτυχιακή;Ποια παλικαρι μου ?αυτα ειναι 3-4 χρονια πριν ,,τωρα τιποτα ...κανω αλλα
Σοκολατα ναι να παρεις ,,ιον αμυγδαλου και γαλακτος των 70 gr, και σογκοφρετα .
Και Leonidas τρωμε...τα καφε ομως.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 258 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- eirinipap
- Debugging_Demon
- exotic xo
- Giorgosvr
- Qwerty 0
- iiTzArismaltor_
- Than003
- Hased Babis
- Kate1914
- bibliofagos
- Corfu kitty
- panosT436
- jellojina
- georgetherrr
- angela_k
- Jomo
- Joji
- Hecticism
- pnf292
- kost28
- suaimhneas
- Unboxholics
- Greg25
- BatGuin
- redpointer
- Albert.123
- Leo komm
- P.Dam.
- Steliosgkougkou
- chjan
- Evangeloz
- jYanniss
- love_to_learn
- wmaria
- Maynard
- χημεια4λαιφ
- Reader
- donut_daddy
- marikakitsou16
- Scandal
- physicscrazy
- Lia 2006
- Wonderkid
- chester20080
- panaman
- Msp1
- Sotis
- mirara
- melver
- grad778
- nickd
- Chrisphys
- V@Per
- sakplat
- ssalex
- despoina13
- catlover033
- carnage
- Μιχαήλ
- eukleidhs1821
- vas2017
- beatrixx
- phleidhs
- gegeorgiou90
- Drglitterstar
- agg41
- thepigod762
- Helen06
- Primary Care
- math2arch
- MrDragonboy
- chrismpd
- Μήτσος10
- bill09876
- Paragontas7000
- ikigai
- Marel
- soleilst
- Startx0
- marilenaaa
- EllieKal
- gzois
- akis_95
- EFAKIT
- Φινεύς
- tsiobieman
- estrela
- Lifelong Learner
- Annie
- Panatha mono
- Mitsaras23
- Isa
- ggl
- BiteTheDust
- Chris180
- aplalew
- user111
- Chemwizard
- giannhs2001
- Mukumbura
- MR WHITE
- SIAmia
- supertom4000
- J.Cameron
- ougkampougka
- persour
- Totreno
- sotirislk
- Specon
- Mariosm.
- Claire05
- Giorgos216
- Jimpower
- shezza94
- kwstasloul
- kan3nas
- dmav
- Obi-Wan Kenobi
- Nancysmilkyway
- Νομάρχης
- ogigidi
- ένας τυχαίος
- Hmmytheos
- constansn
- cannot_log_in
- hello1234
- ilal1200
- Alessandra Eliza
- Giannis327
- phoni
- aggorf
- Nala
- Frozensun
- xrisamikol
- Ilovemycats27
- PanosApo
- nik64
- angies
- dimitris_eee
- mike19
- angeloskar
- eltqt
- CrusaderKingsIII
- flaura
- elevag
- Patroklos
- Anonymous1
- IcedBreaje
- kiyoshi
- nicole1982
- Lost_In_Life
- Γατέχων
- AggelikiGr
- Nansytsg
- Athens2002
- k4t
- Maria_Xagorari
- suuuuiiii
- SoyN
- thecrazycretan
- Jesse_
- A350
- antonis97
- Ιωάννης1234
- george777
- Abiogenesis
- Enhypen
- Mary06
- arko
- Giorgkalo
- velentzakoss
- Giota_pel
- AnnaRd
- Νικολινα
- NikNik1995
- BillyTheKid
- Nick_nt
- a namaves
- xristarac
- ilovekpop
- GeorgePap2003
- Sofos Gerontas
- topg
- Γιώτα Γιαννακού
- plantbee
- Peter Pan13
- Ness
- MrDna
- Jojo K
- Mewmaw
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.