γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,502 μηνύματα.
29-10-23
18:07
Εξαιρετικη ασκηση ..γενικα οι ασκησεις κυκλωματων ειναι εξυπνες ασκησεις.Η επίλυση κυκλώματος με κανόνες Kirchhoff ήταν σημαντικό θέμα Φυσικής την εποχή των Δεσμών (ως το 2000), υπήρχε στην Ηλεκτρολογία (μέχρι το 2014) και μετά χάθηκε από το Λύκειο. Μια λοιπόν απλή σχετική άσκηση σαν φόρος τιμής στον Kirchhoff. Επίσης, η λύση του συστήματος γίνεται με τη μέθοδο των οριζουσών που έχουν εξοστρακιστεί από το Λύκειο.
Ο θειος Διας βαρεθηκε να υπολογισει της οριζουσες στην επιλυση του συστηματος....ε και ποιος δεν βαριεται ..αλλα οκ ολα καλα υπαρχει και ιντερνετικο καλκουλειτορ για αυτα.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,243 μηνύματα.
29-10-23
20:37
Μπα! Ο Δίας δεν βαρέθηκε να υπολογίσει τις ορίζουσες. Βαρέθηκε όμως να γράψει αναλυτικά τον υπολογισμό και έγραψε μόνον τα αποτελέσματα.Ο θειος Διας βαρεθηκε να υπολογισει της οριζουσες στην επιλυση του συστηματος....ε και ποιος δεν βαριεται ..αλλα οκ ολα καλα υπαρχει και ιντερνετικο καλκουλειτορ για αυτα.
Για όσους θέλουν να μάθουν:
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8,653 μηνύματα.
29-10-23
20:41
Χριστέ μου πονοκέφαλος... Φαντάσου ορίζουσα 10χ10
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,502 μηνύματα.
29-10-23
20:45
2χ2 και 3χ3 υπολογιζουν και τελος ... μεχρι εκειΧριστέ μου πονοκέφαλος... Φαντάσου ορίζουσα 10χ10
η 4χ4 θελει πολυ δουλεια και την κανουν με gauss απαξ ετσι να ξερεις ... και παραπανω αστα δεν κανουν
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8,653 μηνύματα.
29-10-23
20:49
θυμαμαι που ειχα μια φίλη που ήταν 2 τάξεις μικρότερή μου, ήταν φίλη της κοπέλας μου και ηταν ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ με τα μαθηματικα, και στο πάρτι γενεθλίων της για να μην μιλαει και να με ενοχλεί την έβαλα να λύσει μια εξίσωση που δεν εχει λύση και το παλευε 2 ωρες. Την επομενη φορά θα της εξηγήσω πως να λύνει ορίζουσα 2χ2 και θα την βαλω να λύσει 21χ21
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
29-10-23
20:56
Ευγε νεε μου εχεις και κοπελα...ε? και θες και πανελληνιες?θυμαμαι που ειχα μια φίλη που ήταν 2 τάξεις μικρότερή μου, ήταν φίλη της κοπέλας μου και ηταν ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ με τα μαθηματικα, και στο πάρτι γενεθλίων της για να μην μιλαει και να με ενοχλεί την έβαλα να λύσει μια εξίσωση που δεν εχει λύση και το παλευε 2 ωρες. Την επομενη φορά θα της εξηγήσω πως να λύνει ορίζουσα 2χ2 και θα την βαλω να λύσει 21χ21
Κοιτα τα κοριτσια δεν τα παιδευουν με εξισωσεις ... mochato d'asti τα κερνανε και κατανοηση
nearos
Επιφανές μέλος
29-10-23
20:59
Eίτε η χημεία είτε το γκομενιλίκι θα με καταστρέψει πάντως εχω χασει το παιχνίδι πριν συνδεθώ κανΕυγε νεε μου εχεις και κοπελα...ε? και θες και πανελληνιες?
αυτή ναι, τη δικια μου οχι, πρώτων γιατί θελει θεωρητική, δεύτερον γιατι ειναι ο αντρας του σπιτιού και τρίτον γιατι ειμαι τζέντλεμανΚοιτα τα κοριτσια δεν τα παιδευουν με εξισωσεις ...
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
29-10-23
21:07
ε αντρα του σπιτιου κοιτα...Eίτε η χημεία είτε το γκομενιλίκι θα με καταστρέψει πάντως εχω χασει το παιχνίδι πριν συνδεθώ καν
αυτή ναι, τη δικια μου οχι, πρώτων γιατί θελει θεωρητική, δεύτερον γιατι ειναι ο αντρας του σπιτιού και τρίτον γιατι ειμαι τζέντλεμαν
ο αντρας ο κεμπαρης ολες τις γυναικες τις σεβεται και αγαπα την δικη του.
καθοτι ειναι και γνωστο οτι τα κοριτσια εχουν και μνημη καμηλας...μη σου γυρισει ...
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,243 μηνύματα.
29-10-23
21:17
Γιατί όχι; Κι εγώ είχα κοπέλα όταν έδινα πανελλήνιες.(Όμως είμασταν και οι δυο φυτούκλες)Ευγε νεε μου εχεις και κοπελα...ε? και θες και πανελληνιες?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
30-10-23
05:59
Ειδαμε διανυσματα σε παραγωγιση..τωρα ας δουμε και σε ολοκληρωση.. πολυ απλη ολοκληρωση.. επισης των υπολογισμο μοναδιαιων δινυσματων.
Τα μοναδιαια διανυσματα εχουν και αυτα το μετρο τους διαφορετικο καθε φορα
Τα μοναδιαια διανυσματα εχουν και αυτα το μετρο τους διαφορετικο καθε φορα
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
30-10-23
12:05
ΛΥΣΗ
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
30-10-23
22:39
Πολυ δυσκολη ασκηση ...ευγε Δια
Dias
Επιφανές μέλος
31-10-23
17:20
ΛΥΣΗ
Dias
Επιφανές μέλος
01-11-23
14:10
ΛΥΣΗ
Dias
Επιφανές μέλος
02-11-23
16:23
ΛΥΣΗ
nearos
Επιφανές μέλος
02-11-23
16:55
Την αλυσίδα δε πιστευω να την έκανες με όμικρον δια...
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
02-11-23
23:54
Συνεχιζουμε με βαρετες μαθηματικοφυσικες ασκησεις.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
03-11-23
09:23
Ασκηση διανυσματων με μεγαλη εκφωνηση και συντομη λυση
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 258 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- eirinipap
- Debugging_Demon
- exotic xo
- Giorgosvr
- Qwerty 0
- iiTzArismaltor_
- Than003
- Hased Babis
- Kate1914
- bibliofagos
- Corfu kitty
- panosT436
- jellojina
- georgetherrr
- angela_k
- Jomo
- Joji
- Hecticism
- pnf292
- kost28
- suaimhneas
- Unboxholics
- Greg25
- BatGuin
- redpointer
- Albert.123
- Leo komm
- P.Dam.
- Steliosgkougkou
- chjan
- Evangeloz
- jYanniss
- love_to_learn
- wmaria
- Maynard
- χημεια4λαιφ
- Reader
- donut_daddy
- marikakitsou16
- Scandal
- physicscrazy
- Lia 2006
- Wonderkid
- chester20080
- panaman
- Msp1
- Sotis
- mirara
- melver
- grad778
- nickd
- Chrisphys
- V@Per
- sakplat
- ssalex
- despoina13
- catlover033
- carnage
- Μιχαήλ
- eukleidhs1821
- vas2017
- beatrixx
- phleidhs
- gegeorgiou90
- Drglitterstar
- agg41
- thepigod762
- Helen06
- Primary Care
- math2arch
- MrDragonboy
- chrismpd
- Μήτσος10
- bill09876
- Paragontas7000
- ikigai
- Marel
- soleilst
- Startx0
- marilenaaa
- EllieKal
- gzois
- akis_95
- EFAKIT
- Φινεύς
- tsiobieman
- estrela
- Lifelong Learner
- Annie
- Panatha mono
- Mitsaras23
- Isa
- ggl
- BiteTheDust
- Chris180
- aplalew
- user111
- Chemwizard
- giannhs2001
- Mukumbura
- MR WHITE
- SIAmia
- supertom4000
- J.Cameron
- ougkampougka
- persour
- Totreno
- sotirislk
- Specon
- Mariosm.
- Claire05
- Giorgos216
- Jimpower
- shezza94
- kwstasloul
- kan3nas
- dmav
- Obi-Wan Kenobi
- Nancysmilkyway
- Νομάρχης
- ogigidi
- ένας τυχαίος
- Hmmytheos
- constansn
- cannot_log_in
- hello1234
- ilal1200
- Alessandra Eliza
- Giannis327
- phoni
- aggorf
- Nala
- Frozensun
- xrisamikol
- Ilovemycats27
- PanosApo
- nik64
- angies
- dimitris_eee
- mike19
- angeloskar
- eltqt
- CrusaderKingsIII
- flaura
- elevag
- Patroklos
- Anonymous1
- IcedBreaje
- kiyoshi
- nicole1982
- Lost_In_Life
- Γατέχων
- AggelikiGr
- Nansytsg
- Athens2002
- k4t
- Maria_Xagorari
- suuuuiiii
- SoyN
- thecrazycretan
- Jesse_
- A350
- antonis97
- Ιωάννης1234
- george777
- Abiogenesis
- Enhypen
- Mary06
- arko
- Giorgkalo
- velentzakoss
- Giota_pel
- AnnaRd
- Νικολινα
- NikNik1995
- BillyTheKid
- Nick_nt
- a namaves
- xristarac
- ilovekpop
- GeorgePap2003
- Sofos Gerontas
- topg
- Γιώτα Γιαννακού
- plantbee
- Peter Pan13
- Ness
- MrDna
- Jojo K
- Mewmaw
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.