georgi@_17
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mavro Provato
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πιστευετε οτι η εμφανιση του ατομου μπορει να δειξει καποιες πτυχες των πιστευω και του χαρακτηρα του; Δηλαδη, πιστευετε πως συνδεεται η ταυτοτητα του ατομου και την εξωτερικη του εμφανιση; Αν ναι με ποιον τροπο;
Επισης, ειναι πολυ γνωριμο σε ολους μας το φαινομενο των εφηβων κυριως , που ντυνονται αναλογα με τις τασεις τις μοδας για να νιωσουν αποδεκτοι (προσοχη, δεν μιλαω για ατομα που οντως ενδιαφερονται για μοδα κλπ, αλλα για ατομα που ακολουθουν λογω "προβατισμου". Δεν θεωρω την μοδα απαραιτητα προβατισμο). Πιστευετε οτι το να σε αποδεχονται οι γυρω σου σημαινει αυτοματως πως αποδεχεσαι κι εσυ τον εαυτο σου και νιωθεις ανετα με το να ντυνεσαι "στα μετρα" των αλλων;
Ναι, ναι, ετοιμαζω κι αλλο εργο (μετα απο τα "Δεντρα" ) και θελω μια ακομη φορα την βοηθεια σας.
...ναι ορισμένες φορές οι επιλογές στην εξωτερική εμφάνισή δείχνουν κάποιες πτυχές του εαυτού μας....σπάνια αυτό γίνεται με τον σωστό τρόπο, θέλω να πω ότι ο "προβατισμός" μάλλον υπερισχύει....
...είναι πολύ όμορφα ξεχωριστό αλλά και δύσκολο να δημιουργήσει κάποιος το δικό του στυλ που θα χαρακτηρίζει αυτόν και μόνο...προσωπικά επειδή είμαι αντιδραστικό πρόβατο όπου είναι η "μόδα" δεν είμαι εγώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kambana
Δραστήριο μέλος
Ακόμα κατά την άποψή μου ο καθένας ας ντύνεται όπως επιθυμεί, γουστάρει και όπως αισθάνεται και νιώθει...Είναι δικαίωμα τιυ καθενός! Γιατί αν δέχεσαι εσύ τον εαυτό σου το δέχονται και οι άλλοι!!!
Lazos
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ
ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ γι αυτο μην κρινεται κανεναν κατευθειαν αν δεν τον εχετε γνωρισει
Guest 292010
Επισκέπτης
να σου δωσω παραδειγμα...εγω εχω τρελα με τα alstar που εχουν συνδεθει με πιο rock και punk καταστασεις...αλλα ελα που εγω ακουω και Πεγκυ και Οικονομουπουλο και ΒερτηΑφου τα βλεπω μονο ως παπουτσια και τιποτα παραπανω....ασε που αμα με εκριναν απο τα ρουχα θα ελεγαν οτι ειμαι διαχασμενη προσωπικοτητα αλλαζω συνεχεια στυλ...τη μια ειμαι πιο casual την αλλη πιο επισημα κτλ κτλ
jimbadunas
Νεοφερμένος
επισης με εχουν κρινει επειδη ημουν με κοπελα που φοραγε γραβατα παλι στα α*****α μου
και γενικα πιστευω πως με τα ρουχα βλεπεις πτυχες του χαρακτηρα του αλλου...
georgia...!
Εκκολαπτόμενο μέλος
οσο να πεις και τα ρουχα κατι φανερωνουν για τον χαρακτηρα του αλλου
Ας παραδειγματιστούμε!
Τι σχέση έχει το τι φοράει ο άλλος?
Άμα είναι καλό παιδί εσύ θα προσέχεις την σαγιονάρα ή αν το λιλά ταιριάζει με το ιριδίζον και το καστενέρυθρο?
Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το θέμα: " [Κορίτσια] Τι κοιτάτε σε ένα αγόρι; "
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Limoncello
Εκκολαπτόμενο μέλος
Διαφωνώ.Κάθετα.
Έχω γνωρίσει τα πιο καλά παιδιά με αρβύλες και σκισμένα τζιν και σκουλαρίκια ή με αθλητικά και φόρμες και out of fashion.
Και έχω γνωρίσει και ανθρώπους που ούτε να τους φτύσεις δεν θες με τα all star,element ή με miss sixty,fornarina,replay.
Don't judge a book by its cover!
Αυτό προσπαθώ να κάνω με όλους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
georgia...!
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν διαφωνω... ισα ισα και εγω αυτο πρεσβευω... οι επιλογες στην εικονα δεν ειναι αυτες που καθοριζουν τις αρχες και τα ηθη καποιου ή το ποσο καλος ή κακος ειναι ... αλλα σου δειχνουν τον τροπο ζωης του και τις συνηθειες του... κατι που νομιζω μετραει πολυ...!Διαφωνώ.Κάθετα.
Έχω γνωρίσει τα πιο καλά παιδιά με αρβύλες και σκισμένα τζιν και σκουλαρίκια ή με αθλητικά και φόρμες και out of fashion.
Και έχω γνωρίσει και ανθρώπους που ούτε να τους φτύσεις δεν θες με τα all star,element ή με miss sixty,fornarina,replay.
Don't judge a book by its cover!
Αυτό προσπαθώ να κάνω με όλους
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Με την πρωτη φορα δεν γινεται τιποτα...
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Όντως, τα ρούχα φανερώνουν πολλα για το χαρακτήρα ..αυτού που τα σχολιάζει.
Joaquín
Διάσημο μέλος
Τα ρούχα δεν λένε τιποτα απολύτως για τον χαρακτήρα του άλλου
Ούτε αυτό ισχύει απολύτως, όμως έτσι όπως το εννοείς με την ευρεία έννοια, συμφωνώ
Limoncello
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν διαφωνω... ισα ισα και εγω αυτο πρεσβευω... οι επιλογες στην εικονα δεν ειναι αυτες που καθοριζουν τις αρχες και τα ηθη καποιου ή το ποσο καλος ή κακος ειναι ... αλλα σου δειχνουν τον τροπο ζωης του και τις συνηθειες του... κατι που νομιζω μετραει πολυ...!
Και πάλι διαφωνώ
Εκτός από τις ακραίες περιπτώσεις μεταλ,γκοθ,πανκ κτλ δεν ισχύει αυτό το πράγμα.Εκτός κι αν σου έρχεται η άλλη με την γόβα Louboutin οπότε ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με ματσό κορίτσι!
Δες τις τάσεις της μόδας.
Φέτος ήταν πάρα πολύ στη μόδα οι combat boots,chic-rock style και t-shirts με στάμπα από μπάντες.
Ε λοιπόν εγώ είχα πολλές γνωστές που είχαν αυτό ακριβώς το ντύσιμο και μπλούζες με το πρόσωπο του Cobain και το μοναδικό κομμάτι που ξέρουν από Nirvana είναι το Smells like teen spirit για να μην τους πούμε και άσχετους!Και το ίδιο συνεχίζεται με Led Zepellin,AC/DC..Ποιές?Αυτές που ακούνε Rihanna,Katy Perry,Miley Cyrus και δεν ξέρω και γω τι άλλο.Δεν κατακρίνω τις επιλογές τους,αλλά αν τις έβλεπες δεν θα ήξερες τίποτα για το πραγματικό στυλ τους και την προσωπικότητά τους.
georgia...!
Εκκολαπτόμενο μέλος
προσεχουμε για να εχουμε βασιλη...!!! προτιμω αρχικα να ελεγχω ακομα και απο εμφανιση παρα να τραβαω μετα τα μαλλια μου...!!! καθε κινηση φανερωνει πολλα ...και για να ξερεις.. σε αυτο τον κοσμο ολοι κοιτανε ..λιγοι ειναι αυτοι ποι βλεπουν...Όντως, τα ρούχα φανερώνουν πολλα για το χαρακτήρα ..αυτού που τα σχολιάζει.
Summer rainbow
Νεοφερμένος
Παντως εγω πιστευω οτι μπορει τα ρουχα να μην ταυτιζονται απαραιτητα με την προσωπικοτητα η τον τροπο ζωης του αλλου..αλλα σε οσους εχουν σχηματισει σταθερη γνωμη για τον εαυτο τους εστω για ενα χ χρονικο διαστημα κατα τη γνωμη μου μπορεις να βγαλεις συμπερασματα, γιατι πολυ απλα εφ οσον το ατομο αυτο εχει αντιληψη των πεποιθησεων του και μια συγκεκριμενη ιδεολογια, προσπαθει να τη βγαλει προσ τα ε3ω με καθε τροπο ΚΑΙ με το ντυσιμο..οχι σκοπιμα παντα, αλλα αυθορμητα, ενστικτωδως. Κι οσοι φορανε ασυνδιαστα, ή χανουν καποιεσ βιδες και γι αυτο δν αντιλαμβανονται το ωραιο, ή πολυ απλα δεν τουσ ενδιαφερει καθολου το ντυσιμο που δειχνει ειτε χιμα ανθρωπο με αλλα ενδιαφεροντα η χωρισ καθολου ενδιαφεροντα, η εναν που παει κοντρα στη μοδα(λιγο χαζη αντιδραση κατα τη γνωμη μου αλλα το χουμε δει ΚΑΙ αυτο).Οι ανθρωποι που φορανε ροκ μπλουζες και ακουνε lady gaga ειναι απλα επιφανιακοι ή δεν 3ερουν τι θελουν και με την πρωτη ματια δν μπορεισ να βγαλεισ ακρη ειναι η αληθεια, αλλα οκ...
Παντως πρεπει να εισαι πολυ χαζος για να μην καταλαβεις τιποτα απο το ντυσιμο του αλλου..εστω κατι λιγο , αλλα ειναι κατι! σου μεταφερει ενα θετικο η αρνητικο αερα! Οχι πολλα πραγματα για τον εσωτερικο του κοσμο, αλλα για την δεολογια του ισωσ...
PSκι εχω φοραω καμια φορα τετοιεσ μπλουζεσ γιατι μ αρεσει η ροκ αλλα ακουω και πολυ ποπ ταυτοχρονα, πειραζειι;;(ερωτηση))
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.