dreamboxer
Νεοφερμένος
Η Γενική Συνέλευση του Τμήματος Υποδοχής των φοιτητών που κάνουν αίτηση μετεγγραφής χωρίζει τις αιτήσεις σε δυό ομάδες:α) ειδικές κατηγορίες (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, με αδέρφια φοιτητές, ορφανά, κλπ) καιδεν μου βγαζει καν τη σελιδα dreamboxer ως κατι σχετικο με τετοια θεματα μονο ακυρα αν μπορεις γραψε μου ακριβως το λινκ αλλιως δεν πειραζει
β) με εισοδηματικά κριτήρια
και ελέγχει τα δικαιολογητικά των αιτούντων.
Για τις ειδικές κατηγορίες, εφόσον ανήκουν οι φοιτητές όντως σε αυτές με βάση τα δικαιολογητικά που προσκομίζουν, η Γεν. Συνέλευση προχωρά στην μετεγγραφή τους (αυτό σημαίνει "ελεύθερες", υποχρεούται δηλαδή να τους δεχτεί) χωρίς άλλες προϋποθέσεις (πχ. 10%,βαθμοί εισαγωγής, κλπ)
Για τα εισοδηματικά κριτήρια, εφόσον οι αιτούντες που τα πληρούν (και προσκομίσουν δικαολογητικά όπως εκκαθαριστικά εφορίας κλπ) είναι λιγότεροι από το 10% των -ήδη- εισαχθέντων στο Τμήμα υποδοχής, παίρνουν μετεγγραφή όλοι. Αν οι αιτούντες (που πληρούν τις προϋποθέσεις των εοδηματικών κριτηρίων, μη ξεχνιόμαστε) είναι περισσότεροι από το 10% των -ήδη- εισαχθέντων στο Τμήμα υποδοχής, γίνονται δεκτοί (μέχρι το ποσοστό 10% των -ήδη- εισαχθέντων) με κριτήριο το βαθμό εισαγωγής.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
undead2033
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kinezaki9312
Νεοφερμένος
Και εγώ πολύτεκνη είμαι,αλλά κατάλαβα ότι μας κοροιδεύουν.... Όλοι περιμένουν να δουν αν ισχύουν οι μετεγγραφές για να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό(και εγώ αυτό περίμενα) αλλά ο καθένας λέει ότι θέλει.Γι'αυτό ας βάλουμε τώρα ότι θέλουμε και βλέπουμε....και μερικοί που λένε οτι η επαρχία όλη θα μαζευτεί στις πόλεις,πόσοι πολύτεκνοι και τρίτεκνοι νομίζετε ότι υπάρχουν;Όλοι στις μεγαλουπόλεις θα πάνε;Και τι δηλαδή,δεν είμαστε άξιοι εμείς να σπουδάσουμε στις "πόλεις";
Μπορεί τρίτεκνοι και πολύτεκνοι να μην υπάρχουν πολλοί, αλλά υπάρχουν πάαααααααααρα πολλοί που έχουν αδέρφια φοιτητές σε άλλη πόλη. Γι' αυτό λέω ότι δεν είναι λογικό να πάρουν όλοι αυτοί μετεγγραφή
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
Μπορεί τρίτεκνοι και πολύτεκνοι να μην υπάρχουν πολλοί, αλλά υπάρχουν πάαααααααααρα πολλοί που έχουν αδέρφια φοιτητές σε άλλη πόλη. Γι' αυτό λέω ότι δεν είναι λογικό να πάρουν όλοι αυτοί μετεγγραφή
Επισης μπορει να υπαρχουν πολλοι που χρωστανε 1-2 μαθηματα για πτυχιο και να φαινονται ως φοιτητες. Για μένα θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος έλεγχος και για αυτό..
dreamboxer
Νεοφερμένος
πολύτεκνοι ίσως όχι....τρίτεκνοι πολλοί...!!!!Μπορεί τρίτεκνοι και πολύτεκνοι να μην υπάρχουν πολλοί, αλλά υπάρχουν πάαααααααααρα πολλοί που έχουν αδέρφια φοιτητές σε άλλη πόλη. Γι' αυτό λέω ότι δεν είναι λογικό να πάρουν όλοι αυτοί μετεγγραφή
Kinezaki9312
Νεοφερμένος
Επισης μπορει να υπαρχουν πολλοι που χρωστανε 1-2 μαθηματα για πτυχιο και να φαινονται ως φοιτητες. Για μένα θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος έλεγχος και για αυτό..
μαζί σου
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Ολα αυτα σε φιλικο κλιμα. Και εγω αν δικαιουμουν κατι θα το εκμεταλλευομουν, ωστοσο λιγο αξιοπρεπεια απο μερικους που θα πρεπει να αναγνωρισουν πως πραγματι συμβαινουν αδικιες.
Υ.Γ: Δεν τα λεω μονο για το forum, μια χαρα ειναι τα παιδια εδω. Μιλαω για αυτο που βλεπω γυρω μου.
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
Καταλαβαίνουμε το άγχος που σας διακατέχει αυτές τις μέρες αλλά εδώ πέρα βρισκόμαστε για να συζητήσουμε
πολιτισμένα. Οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί και οι διαπληκτισμοί δεν οδηγούν πουθενά. Για το λόγο αυτό παρακαλείστε να
ηρεμίσετε, να σταματήσουν οι χλευασμοί και οι προσωπικές επιθέσεις!
Μωρε στην ιδια μοιρα ειμαι και γω.. τριτεκνος με 18.900 πιανω ΗΜΜΥ ΑΠΘ σιγουρα, και δεν ξερω αν θα παρω τη μεταγραφη στο ΕΜΠ.... θεσ/νικη δε παιζει να μεινω λογω οικονομικου, ενω πιανω μηχανολογους αθηνα, οι οποιοι μαρεσουν(οχι οσο η ΗΜΜΥ αλλα ικανοποιουμαι)... δεν ξερω τι να κανω ακομα
Καταρχάς, συγχαρητήρια για την εξαιρετική επίδοσή σου.
Νομίζω ότι σε αφορά η παραπάνω ανάρτηση : https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=4069269&postcount=130
Σου εύχομαι κάθε επιτυχία ότι και να επιλέξεις! (απλά η Θεσ/κη δεν παίζεται, ειδικά για την πολύ ποιοτική φοιτητική ζωή)
x_xChristine
Εκκολαπτόμενο μέλος
mattypocket
Νεοφερμένος
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
Παιδια αν μπορει καποιος να μου εξηγησει αυτο το οριο του 10 % τι ακριβως σημαινει με ενα παραδειγμα. Ας πουμε πως απο ολα τα τμηματα μαθηματικων 1000 μαθητες κανουν αιτηση για μαθηματικο αθηνας, θα παρει τους 100? Αυτο σημαινει η το καταλαβαινω λαθος? Μαλλον λαθος οποτε ας μου εξηγησει καποιος για να κανω το μηχανογραφικο παρακαλω
υπαρχουν 7 (νομίζω) τμήματα μαθηματικού σε όλη την ελλάδα, αυτο σημαίνει ότι καθε τμήμα απο αυτά ξεχωριστα θα δέχεται επι το συνολικο αριθμό των εισακτέων 10% με μεταγραφή. Αν δηλαδή ενα τμήμα δέχεται 100 φοιτητές θα μπορέσουν να πάρουν μεταγραφη 10.
(αν ειναι λαθος ας το διορθωσει καποιος.)
Guest 699855
Επισκέπτης
mattypocket
Νεοφερμένος
Παιδια αν μπορει καποιος να μου εξηγησει αυτο το οριο του 10 % τι ακριβως σημαινει με ενα παραδειγμα. Ας πουμε πως απο ολα τα τμηματα μαθηματικων 1000 μαθητες κανουν αιτηση για μαθηματικο αθηνας, θα παρει τους 100? Αυτο σημαινει η το καταλαβαινω λαθος? Μαλλον λαθος οποτε ας μου εξηγησει καποιος για να κανω το μηχανογραφικο παρακαλω
Ξερει κανεις η οχι?
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
mattypocket
Νεοφερμένος
Kinezaki9312
Νεοφερμένος
"Όταν αυτή η διαδικασία ολοκληρωθεί θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αν υπάρξει -τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ λένε πως θα υπάρξει- την υπερπληθώρα στην Αθήνα, τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα και απερήμωση των περιφερειακών Πανεπιστημίων. Θα πρέπει δηλαδή να κάνουμε κάποιους χειρισμούς."
Τι σημαίνει πάλι αυτό???
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.