Michanikara
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panosedessa
Δραστήριο μέλος
Παντως για τα περιζητητα νατη δεχτωτην αυξηση αλλα στα ισογεια;;;300 μορια πανω οιμηχανολογοι κοζανης;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΤΟ ΧΗΜΙΚΟΠΑΤΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ
panosedessa
Δραστήριο μέλος
Δημητρης Παπ
Νεοφερμένος
ΓΙΑ ΧΗΜΙΚΟ ΠΑΤΡΑΣ ΜΕ 15400 ΤΙ ΛΕΤΕ
ΤΟ ΧΗΜΙΚΟΠΑΤΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ
εγω με 15526 παιζει?
panosedessa
Δραστήριο μέλος
τις εχω σε Power Point https://www.mediafire.com/download/w04xf463gcfkv1l/%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3+%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%A3%CE%91.pptxεδω
ysemer
Νεοφερμένος
Αυτές οι βάσεις που ανέβασες στο powerpoint δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Είναι τουλάχιστον 200 μόρια πάνω από τα μέγιστα πιθανά κατά την άποψη μου.
Θα δείξει την άλλη εβδομάδα.
panosedessa
Δραστήριο μέλος
Σίγουρα Πάνο έχεις επηρρεαστεί από τα trol της τελευταίας εβδομάδας.
Αυτές οι βάσεις που ανέβασες στο powerpoint δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Είναι τουλάχιστον 200 μόρια πάνω από τα μέγιστα πιθανά κατά την άποψη μου.
Θα δείξει την άλλη εβδομάδα.
δε ξερω αν εχω επηρεαστει παντως ειχα αυτες τις βασεις εδω και μηνες μπορεις να ψαξεις στο φορουμ εχω τις ιδιες εκτιμησεις απο τον ιουλιο και πλεον εβαλα καποιες ακομα...θα δειξει εκανα μια προσπαθεια γιανα δουμε
δε ξερω αν εχω επηρεαστει παντως ειχα αυτες τις βασεις εδω και μηνες μπορεις να ψαξεις στο φορουμ εχω τις ιδιες εκτιμησεις απο τον ιουλιο και πλεον εβαλα καποιες ακομα...θα δειξει εκανα μια προσπαθεια γιανα δουμε
επειδη οι εκτιμησεις σου ειναι πιο ''ψηλα'' απο ολους-δεν το λεω για κακο- θα ηθελα κ τη δικη σου γνωμη!Με 17398 μου δινεις πιθανοτητες να ΜΗΝ περασω χημικο μηχανικο πατρας;
panosedessa
Δραστήριο μέλος
εισαι 450 μορια πανω απο αυτο που δινω σχεδον αδιανοητο εχεις περασει παναγιωτα
ευχαριστω κ γω αυτο πιστευω, αλλα περιμενω να το δω κιολας!!
χαχα το Παν16 το εβαλα για 'ονομα' στο φορουμ απο το γνωστο ''πανελληνιες 16 ή παν16'' που εγραφαν πολλοι φετος.Δεν περιμενα οτι θα φαινεται συνεχεια... (Χριστινα με λενε...)
panosedessa
Δραστήριο μέλος
για την ιστορια σου αναφερω πως περσι το 35,4% των επιτυχωντων στη σχολη το ειχαν ως πρωτη ή ως δευτερη επιλογη....καταλαβαινεις λοιπον ειναι ενα τμημα με αρκετα καλη ζητηση αντιστοιχα λοιπον η βαση διαμορφοθηκε στα 16.438ευχαριστω κ γω αυτο πιστευω, αλλα περιμενω να το δω κιολας!!
χαχα το Παν16 το εβαλα για 'ονομα' στο φορουμ απο το γνωστο ''πανελληνιες 16 ή παν16'' που εγραφαν πολλοι φετος.Δεν περιμενα οτι θα φαινεται συνεχεια... (Χριστινα με λενε...)
st2000
Νεοφερμένος
για την ιστορια σου αναφερω πως περσι το 35,4% των επιτυχωντων στη σχολη το ειχαν ως πρωτη ή ως δευτερη επιλογη....καταλαβαινεις λοιπον ειναι ενα τμημα με αρκετα καλη ζητηση αντιστοιχα λοιπον η βαση διαμορφοθηκε στα 16.438
τι σημαινει αυτο; σορρυ αλλα δεν καταλαβαινω πως μπορει να επηρεασει τη φετινη βαση..
panosedessa
Δραστήριο μέλος
πανοεδεσσα δεν ειναι λιγο μεγαλη η αυξηση που δειχνεις? νταξει στις μεσαιες την κατανοω την ανοδο λογω υπερσυγκεντρωσης υποψηφιων στη κλιμακα 14 15 αλλα στις υψηλοβαθμες?εχεις λαβει υποψιν τους 4400 με 2 κα 3πεδιο?
ναι αλλα επετρεψε μου απο καποια δεδομενα να σου απαντησω οτι ελαχιστοι μπορεσαν και εβγαλαν και στα δυο πεδια βαθμολογιες μεγαλυτερες απο 18.000 και συγκεκριμενα πανω απο 18.500 στο 3 που θεωρειται μαξιλαρακι για καλες σχολες και ισως ιατρικες ,συνηθως οι περισσοτεροι βγαλαν τα καλυτερα μορια τους στο 3 πεδιο και στο 2 ειτε δωσαν για πλακα ειτε με μετρια προετοιμασια οποτε ενδεικτικα σου αναφερω ενασ με 18.800-20.000 στο 3 πεδιο το πιθανοτερο σεναριο ειναι είτε να μην εδωσε μαθηματικα ειτε να εδωσε με μετρια εως ανυπαρκτη προετοιμασια και να προσεγγισει τα 15-16 χιλιαδες μορια το πολυ στο 2 πεδιο.βεβαια ενας τετοιος μαθητης θα επελεγε 3 πεδιο ..αλλα συνοψιζω λεγοντας οτι οι διαρροες θα κυμανθουν κυριως στις μεσαιες βαθμολογιες εως και 17.500 μορια απο το τριτο στο δευτερο
τι σημαινει αυτο; σορρυ αλλα δεν καταλαβαινω πως μπορει να επηρεασει τη φετινη βαση..
απλα διχνει οτι εχει μια Α ζητηση και σε συνδιασμο με τις καλυτερες επιδοσεις αν θεωρησουμε οτι η ζητηση παραμενει σταθερη τοτε θα εχουμε αυξηση σιγουρα
st2000
Νεοφερμένος
panosedessa
Δραστήριο μέλος
ναι αλλα επετρεψε μου απο καποια δεδομενα να σου απαντησω οτι ελαχιστοι μπορεσαν και εβγαλαν και στα δυο πεδια βαθμολογιες μεγαλυτερες απο 18.000 και συγκεκριμενα πανω απο 18.500 στο 3 που θεωρειται μαξιλαρακι για καλες σχολες και ισως ιατρικες ,συνηθως οι περισσοτεροι βγαλαν τα καλυτερα μορια τους στο 3 πεδιο και στο 2 ειτε δωσαν για πλακα ειτε με μετρια προετοιμασια οποτε ενδεικτικα σου αναφερω ενασ με 18.800-20.000 στο 3 πεδιο το πιθανοτερο σεναριο ειναι είτε να μην εδωσε μαθηματικα ειτε να εδωσε με μετρια εως ανυπαρκτη προετοιμασια και να προσεγγισει τα 15-16 χιλιαδες μορια το πολυ στο 2 πεδιο.βεβαια ενας τετοιος μαθητης θα επελεγε 3 πεδιο ..αλλα συνοψιζω λεγοντας οτι οι διαρροες θα κυμανθουν κυριως στις μεσαιες βαθμολογιες εως και 17.500 μορια απο το τριτο στο δευτερο
απλα διχνει οτι εχει μια Α ζητηση και σε συνδιασμο με τις καλυτερες επιδοσεις αν θεωρησουμε οτι η ζητηση παραμενει σταθερη τοτε θα εχουμε αυξηση σιγουρα
ναι συμφωνω οτι εχει μια Α ζητηση, αλλα δεν ξερουμε απο ποιους ειναι αυτη η ζητηση!Μπορει πχ να ειναι απο μαθητες της κλιμακας 16400-16600 οπως κ απο μαθητες μ παραπανω μορια...τι να πω, θα δειξει
panosedessa
Δραστήριο μέλος
ναι συμφωνω οτι εχει μια Α ζητηση, αλλα δεν ξερουμε απο ποιους ειναι αυτη η ζητηση!Μπορει πχ να ειναι απο μαθητες της κλιμακας 16400-16600 οπως κ απο μαθητες μ παραπανω μορια...τι να πω, θα δειξει
ειναι και αυτο ενα σεναριο απλως θεωρω οτι οι καλυτερες επιδοσεις θα ανεβασουν τον πηχη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.