panosedessa
Δραστήριο μέλος
παντως περισσοτερο ψυχοφθορο είναι αυτό που γινεται με τις βασεις παρα η διαδικασια των πανελληνιων τουλάχιστον προσωπικα εχω τρελαθεί τις τελευταίες μερες μεχρι και αυπνιες εχω
εγω ειχα αυπνιες και κρισεις πανικου απο τον γεναρη σχεδον καθε μερα,,,,πλακα με κανεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos143
Νεοφερμένος
προσωπικα πανω απο εμενα ειναι 1200 ατομα πιστευεις θα υπαρξουν 1000 ατομα που να μην δηλωσουν στις βασικες τους προτιμησεις αν οχι στην πρωτη ημμυ απθ , η οποια ηταν με βαση τα περσινα στατιστικα η 4η τη ταξη σχολη του 2πεδιου;
παντως εγω εχω παρατηρησει ότι τα παιδια δεν σκέφτονται αποκλειστικα και μονο ποια σχολη πιανουν με τα μορια τους και φιλε αυτοι οι 1200 δεν είναι απαριτητο ότι είναι από σαλονικα είναι σκορπισμένοι σε διαφορα σημεια της ελλαδας!!! τωρα θα δειξει εγω γενικα δεν θελω να συνεχισω αυτή την διαδικασια με τις βασεις γιατι με αγχωνει και θελω να περασω ένα ηρεμο καλοκαιρι ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΑ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
panosedessa
Δραστήριο μέλος
παντως εγω εχω παρατηρησει ότι τα παιδια δεν σκέφτονται αποκλειστικα και μονο ποια σχολη πιανουν με τα μορια τους και φιλε αυτοι οι 1200 δεν είναι απαριτητο ότι είναι από σαλονικα είναι σκορπισμένοι σε διαφορα σημεια της ελλαδας!!! τωρα θα δειξει εγω γενικα δεν θελω να συνεχισω αυτή την διαδικασια με τις βασεις γιατι με αγχωνει και θελω να περασω ένα ηρεμο καλοκαιρι ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΑ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ενταξει και εγω θα φυγω απο βδομαδα χαλκιδικη οποτε γυρνωντας οκτοβρη απο εκει θα παω κατευθειαν θεσ/νικη ,,,,,ποιο χαλαρα θα ειναι οσο προχοραμε στο καλοκαιρι
ποσο λετε να ειναι η βαση χημικο μηχανικο πατρας;
θεωρω 16.500-16.700
kostasgalliakis
Νεοφερμένος
panosedessa
Δραστήριο μέλος
Νομίζω ότι όλοι όσοι κυνηγάτε πολυτεχνεία και κυρίως σε κεντρικές πόλεις, όπου απαιτούνται υψηλές βαθμολογίες, δεν πρέπει να σας πιάνει πανικός,αν είσαστε κοντά στις περυσινές βάσεις, γιατί ένας αριθμός μαθητών που έγραψαν καλύτερα από εσάς και τους μετράτε έναν προς έναν θα δηλώσει πρώτα στρατιωτικές σχολές.
οντως αυτο σκεφτομουν τωρα θα υπαρξουν σχολες οπως αξιωματικων αστυνομιας ικαρων μηχανικοι και καποιες αλλες που θα τραβηξουν γυρω στους 100 υποψηφιους
ysemer
Νεοφερμένος
Επίσης πρέπει να υπολογίσουμε και 50 επιπλέον θέσεις στο ΕΜΠ. Άρα άλλες 100 θεσούλες.
panosedessa
Δραστήριο μέλος
ysemer
Νεοφερμένος
panosedessa
Δραστήριο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, μια σχολή είναι "σημαντική" όταν έχει υψηλή βάση; Ενδιαφέρον κριτήριο. Εμείς που τελειώσαμε παρακατιανές σχολές, καλύτερα να αυτοκτονήσουμε;ααα καλα ειναι ΒΑΛΕ και τους τρελους που με 19500 θα δηλωσουν φυσικο χημικο μαθηματικο και αλλες σχολες οχι τοσο σημαντικες οσο οι κορυφαιες... μια 100 πιστευω πιανει
panosedessa
Δραστήριο μέλος
κατσε φιλε μην αρπαζεσαι σημαντικη απο αποψη ζητησης δεν τιθεται θεμα υψηλοτερη η κατωτερης σχολης οσο αφορα τα επαγγελματικα δικαιωματα και τις προοπτικεςΔηλαδή, αν κατάλαβα καλά, μια σχολή είναι "σημαντική" όταν έχει υψηλή βάση; Ενδιαφέρον κριτήριο. Εμείς που τελειώσαμε παρακατιανές σχολές, καλύτερα να αυτοκτονήσουμε;
Nicknikolaras
Νεοφερμένος
ysemer
Νεοφερμένος
ααα καλα ειναι ΒΑΛΕ και τους τρελους που με 19500 θα δηλωσουν φυσικο χημικο μαθηματικο και αλλες σχολες οχι τοσο σημαντικες οσο οι κορυφαιες... μια 100 πιστευω πιανει
Επίσης τοπικές προτιμήσης σε Θεσσαλία (Βόλος) , Κρήτη (Χανιά) , Πελοπόνησσο (Πάτρα)
Έτσι αρκεί να είσαι στους πρώτους 500 για να μπεις ΕΜΠ ΗΜΜΥ κλπ
Hilbert
Νεοφερμένος
ααα καλα ειναι ΒΑΛΕ και τους τρελους που με 19500 θα δηλωσουν φυσικο χημικο μαθηματικο και αλλες σχολες οχι τοσο σημαντικες οσο οι κορυφαιες... μια 100 πιστευω πιανει
Στρεβλη θεωρηση, ουδεμια σχεση με την πραγματικοτητα.
Απο τωρα και στο εξης τα μορια των βασεων να λαμβανονται υποψη στη διεθνη αξιολογηση των πανεπιστημιακων τμηματων. Οριστε, βρηκαμε ακομα μια ελληνικη πατεντα.
panosedessa
Δραστήριο μέλος
Michanikara
Νεοφερμένος
panosedessa
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.