Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68,313 εγγεγραμμένα μέλη και 3,546,803 μηνύματα σε 105,464 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 297 άτομα.
εγω νομιζω πως πρωτα θα βγαλουν το 10% των θεσεων και πανω σε αυτες τις θεσεις θα βγαλουν το 9,51 με το παλαιο και των επαλ, οπως το 2016.Μου φαινεται περιεργο και πονηρο πως περσι δεν το εκαναν ετσι αλλα πανω στις προσφερομενες θεσεις εβγαζαν τα ποσοστα επαλ 5%, και 10% αυτων που δεν εγραφαν
εγω νομιζω πως πρωτα θα βγαλουν το 10% των θεσεων και πανω σε αυτες τις θεσεις θα βγαλουν το 9,51 με το παλαιο και των επαλ, οπως το 2016.Μου φαινεται περιεργο και πονηρο πως περσι δεν το εκαναν ετσι αλλα πανω στις προσφερομενες θεσεις εβγαζαν τα ποσοστα επαλ 5%, και 10% αυτων που δεν εγραφαν
Ναι τα έχουμε και έτσι και γιουβέτσι πέρσι με φέτος και εδώ είναι το μπέρδεμα. Κατασταλάζω να είναι με την αφαίρεση του ποσοστού ΕΠΑΛ μόνο για την περίπτωση του 9,51% παλιών πανελλήνιες με το παλιό (ενώ όλα τα υπόλοιπα, όπως είπα εξαρχής: επί των προσφερόμενων θέσεων)...
Ψάχνω για το αναλυτικό αρχείο, δεν πρέπει να υπάρχει! Μάλιστα καλύτερα να εφαρμοστεί με την αφαίρεση των θέσεων ΕΠΑΛ, αφού είναι και αυστηρότερο... για διάφορους λόγους!
τι να σου πω, μπορει να το κανουν οπως περσι.
Βλεπω την εφ. της κυβερνησης και οι θεσεις σε επαλ 10% ή 5%, γελ, και 10%(6+4) βγαινουν επι των προσφερομενων θεσεων
file:///C:/Users/user/Downloads/document%20(5).pdf
Νομιζω ειναι το πιο δικαιο
όχι μέχρι στιγμής... είναι 200 * 0,0951 = 19 θέσεις (+1)
νομικές (121) και ψυχολογίες (89) μέχρι στιγμής... 210 συνολικά θεσούλες πανελλήνιες με το παλιό και >=16500 έχουν 230 άτομα (και >=17.250 126 άτομα)! κάντε τις εκτιμήσεις σας (τις διαρροές)!
όχι μέχρι στιγμής... είναι 200 * 0,0951 = 19 θέσεις (+1)
νομικές (121) και ψυχολογίες (89) μέχρι στιγμής... 210 συνολικά θεσούλες πανελλήνιες με το παλιό και >=16500 έχουν 230 άτομα (και >=17.250 126 άτομα)! κάντε τις εκτιμήσεις σας (τις διαρροές)!
αν δεν υπολογιστουν επι των προσφερομενων θεσεων οι υποψηφιοιτου παλιου χανουν στους 7000 εισακτεους σε καθε πεδιο 105 θεσεις που τις παιρνουν του νεου
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.