Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68,309 εγγεγραμμένα μέλη και 3,546,012 μηνύματα σε 105,439 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 387 άτομα.
ποσα ατομα παιρνει ? θεωρω εισαι μεσα γιατι δεν θα διαλεξουν ολοι αστυνομια μιας και θα πανε λιμενικο,πυροσβεστικη.. πολλα παιδια απο το 4ο πεδιο να διαλεξουν στρατιωτικες σχολες..
ποσα ατομα παιρνει ? θεωρω εισαι μεσα γιατι δεν θα διαλεξουν ολοι αστυνομια μιας και θα πανε λιμενικο,πυροσβεστικη.. πολλα παιδια απο το 4ο πεδιο να διαλεξουν στρατιωτικες σχολες..
Σωστά ναι και απο τα 3 αυτα πεδία είναι 136 άτομα. Εγώ βέβαια έχω δηλώσει και αστυνομια και λιμενικό και πυροσβεστική.οποτε σύνολο είναι γύρω στις 90 θεσεις.τι λες?
πες 135 γιατι εγω δεν θα δηλωσω ενστολα
κοιτα καποιοι υψηλοβαθμοι θα στελεχωσουν τις σχολες αξιωματικων (λιμενικου,πυροσβεστικης,αστυνομιας),σσας
παιδια απο το 2ο θα πανε για στρατιωτικες σχολες (σσε σωματα,οπλα,σμυ,σχολες αεροποριας,ναυτικο)
επισης δεν θα πανε ολα τα παιδια του 1ου πεδιου για ενστολα οι υψηλοβαθμοι θα πανε νομικη,ψυχολογια και αλλα
οπως και του 2ου θα στραφουν στα πολυτεχνεια
καθως και του 4ου (θα στραφουν και σε σχολες πληροφορικης η οικονομικων και ολες τις σχετικες σχολες)
επισης παιδια και απο τα 3 πεδια στοχευουν και για τεφφαα
εγω θεωρω εισαι μεσα ¨)
Σωστά ναι και απο τα 3 αυτα πεδία είναι 136 άτομα. Εγώ βέβαια έχω δηλώσει και αστυνομια και λιμενικό και πυροσβεστική.οποτε σύνολο είναι γύρω στις 90 θεσεις.τι λες?
κοιτα καποιοι υψηλοβαθμοι θα στελεχωσουν τις σχολες αξιωματικων (λιμενικου,πυροσβεστικης,αστυνομιας),σσας
παιδια απο το 2ο θα πανε για στρατιωτικες σχολες (σσε σωματα,οπλα,σμυ,σχολες αεροποριας,ναυτικο)
επισης δεν θα πανε ολα τα παιδια του 1ου πεδιου για ενστολα οι υψηλοβαθμοι θα πανε νομικη,ψυχολογια και αλλα
καθως και του 4ου (θα στραφουν και σε σχολες πληροφορικης η οικονομικων και ολες τις σχετικες σχολες)
εγω θεωρω εισαι μεσα ¨)
εγω θεωρω εισαι μεσα ¨)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
εγω θεωρω εισαι μεσα ¨)
εγω εβγαλα 18419 και στοχευω για πληροφορικη εκπα
σιγουρα θα υπαρχουν αυτα τα παιδια και κυριως απο το 2ο θα ειναι λογω των περσινων θεματων
και γενικα σου αναλυσα που αλλου θα κινηθουν και αυτοι που θελουν ενστολα και ειτε ειναι πιο υψηλα απο εσενα ειτε οχι
Ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λες
Με το παλιο έδινες κ εσύ ε?
Ξερεις και αλλα παιδια με το παλιο πως πήγαν?
Αριστοι οι βαθμοι σου
Σου εύχομαι καλή επιτυχία
Ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λες
Με το παλιο έδινες κ εσύ ε?
Ξερεις και αλλα παιδια με το παλιο πως πήγαν?
Αριστοι οι βαθμοι σου
Σου εύχομαι καλή επιτυχία
ναι με το παλιο συστημα εδινα και εγω και σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια
και η δικη σου βαθμολογια ειναι εξαιρετικη και δεν μπορει ο καθενας να την συγκεντρωσει
ξερω αρκετα ατομα αλλα μονο 1 θελει τις συγκεκριμενες σχολες και ειναι χαμηλοτερα απο εσενα
οι υπολοιποι θελουν πανεπιστημια και πολυτεχνεια σε αθηνα και θεσσαλονικη γιατι περασαν σε επαρχια και δεν βολευονται
εγω θεωρω αστυφυλακων θα μπεις
ναι με το παλιο συστημα εδινα και εγω και σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια
και η δικη σου βαθμολογια ειναι εξαιρετικη και δεν μπορει ο καθενας να την συγκεντρωσει
ξερω αρκετα ατομα αλλα μονο 1 θελει τις συγκεκριμενες σχολες και ειναι χαμηλοτερα απο εσενα
οι υπολοιποι θελουν πανεπιστημια και πολυτεχνεια σε αθηνα και θεσσαλονικη γιατι περασαν σε επαρχια και δεν βολευονται
εγω θεωρω αστυφυλακων θα μπεις
Ελάχιστα τα άριστα γραπτά - Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία, Βιολογία και Χημεία φαίνεται ότι δυσκόλεψαν τους υποψηφίους - Αναμένεται πτώση των βάσεων παντού, ακόμα και στις περιζήτητες Ιατρικές σχολές - Αναλυτικά οι εκτιμήσεις για όλα τα επιστημονικά πεδία
Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 945 μηνύματα.
Όλοι θα περάσουμε, μην αγχώνεστε.
Υπομονή θέλει και επιμονή. Τωρα βέβαια το πότε θα περάσουμε δεν το ξέρουμε, μπορεί να είναι φέτος, μπορεί όμως και του χρόνου!
Σημασία έχει απλά να μην απογοητευομαστε και να μην τα παρατάμε. Πότε δεν είναι αργά πάντως και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο επιμένων νικά!
Γι αυτό μη σκέφτεστε πλέον άλλο τις βάσεις, κανείς δε μπορεί να σας πει με σιγουριά τίποτα γι αυτές, όλοι κάνουμε απλές εικασίες αυτή τη στιγμή. Αφήστε απλά το χρόνο να κυλησει ήρεμα, απολαύστε το καλοκαιράκι όσο μπορείτε και ότι είναι να γίνει θα γίνει.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.