blackmamba
Νεοφερμένος
Μακάρι τότε!! Φοβάμαι μη βγουν 26 ή ακόμη χειρότερα 27. Απ' την άλλη, όμως, όσο αργότερα βγουν, τόσο το καλύτερο για όσα παιδιά δε δύνανται για ακριβά εισιτήρια... Ενδεικτικά, είδα για τέλη Αυγούστου Ρόδο-Αθήνα (χωρίς επιστροφή) τιμή 135€!! Αντίστοιχα, αρχές Σεπτέμβρη ~60€!!! Βέβαια, παίζει ρόλο και το αν ταξιδεύεις GoLight ή όχι, καθώς και ποιες ώρες πετάς, απλά λέω για τις "ανθρώπινες" συνθήκες
Πλέον νομίζω απλά στέλνεις τα χαρτιά σου ..Δεν χρειάζεται να πας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitris_Gr
Νεοφερμένος
Άρα να υπολογίζετε από τις 26/8 και μετά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mikrolactaki3
Νεοφερμένος
Zetakallipidou
Νεοφερμένος
https://www.google.com/amp/s/amp.cn...o-kokkino-stratiotikes-kai-astynomikes-sxolesΚανένα νέο για σχολή πυροσβεστών ?
Που λέτε να κυμανθεί
Λέει μερικές πιο πρόσφατες εκτιμήσεις
SaNToR
Νεοφερμένος
American Economist
Επιφανές μέλος
Με 16273 ο Πατσής με βάζει με άνεση στο Χημικό Ιωαννίνων, ενώ ο Στρατηγάκης όχι.. πόσες είναι οι πιθανότητες να βγει ο Πατσής σωστός;
90% ο Πάτσης έχει δίκιο.
SaNToR
Νεοφερμένος
αυτή η απάντηση με ανακουφίζει αρκετά, ευχαριστώ πολύ!90% ο Πάτσης έχει δίκιο.
American Economist
Επιφανές μέλος
αυτή η απάντηση με ανακουφίζει αρκετά, ευχαριστώ πολύ!
Ο Στρατηγάκης δεν το έχει με τις εκτιμήσεις.Ο Πάτσης πάντα πέφτει μέσα.
Giorno
Νεοφερμένος
Panagiotis09
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά αντε πες εσύ δεν το ήξερες. Ο καθηγητής σου δεν μπορούσε να σου πει ότι τα αγγλικά ισχύουν για συγκεκριμένες σχολές και όχι για όλες; Μόνο για τις Σχολές που έχουν ως ειδικό μάθημα την ξένη γλώσσα έχεις 13.618, για όλες τις υπόλοιπες έχεις 12.208.. Θαρρώ πως πιάνεις σίγουρα πληροφορική, οπότε μην αγχώνεσαιΚαλησπέρα σας! Από 4ο πεδίο έβγαλα 12.208 μόρια χωρίς Αγγλικά όταν βγήκαν όλα τα μαθήματα. Με τα μόρια που έχω πιάνω Πληροφορική Κέρκυρας. Με τα Αγγλικά πήρα 1.410 μόρια παραπάνω άρα έβγαλα 13.618 συνολικά και πιάνω Κέρκυρα Πληροφορική και Λαμία Πληροφορική. Στο μηχανογραφικό δήλωσα 2η την Κέρκυρα, αλλά πρόσφατα μίλησα με κάποιον καθηγητή σχετικά με τις επιλογές που έβαλα. Μου λέει ότι με τη σειρά που δήλωσα τα πιάνω και τα μόρια (και με Αγγλικά και χωρίς). Υπάρχει πιθανότητα να ανεβεί ή να κατεβεί η βάση για τη σχολή της Κέρκυρας (Πληροφορική);
mikrolactaki3
Νεοφερμένος
Καλά αντε πες εσύ δεν το ήξερες. Ο καθηγητής σου δεν μπορούσε να σου πει ότι τα αγγλικά ισχύουν για συγκεκριμένες σχολές και όχι για όλες; Μόνο για τις Σχολές που έχουν ως ειδικό μάθημα την ξένη γλώσσα έχεις 13.618, για όλες τις υπόλοιπες έχεις 12.208.. Θαρρώ πως πιάνεις σίγουρα πληροφορική, οπότε μην αγχώνεσαι
Δεν μου το είπε αυτό με τις σχολές και τα μόρια από τα Αγγλικά. Από τις σχολές που έχουν Αγγλικά έβαλα μόνο την Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στη Θεσσαλονίκη και την έβαλα τελευταία. Πάντως ευχαριστώ!
Nxcoletaaa
Νεοφερμένος
seferhs2001
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το κακό είναι ότι μπαίνει στη μέση και το θέμα του σπιτιού...Πλέον νομίζω απλά στέλνεις τα χαρτιά σου ..Δεν χρειάζεται να πας
Zetakallipidou
Νεοφερμένος
Με 17.494 πιστεύετε έχω ελπίδες για τη νομική κομοτηνης;
Σχεδόν σίγουρα
blackmamba
Νεοφερμένος
Με 16273 ο Πατσής με βάζει με άνεση στο Χημικό Ιωαννίνων, ενώ ο Στρατηγάκης όχι.. πόσες είναι οι πιθανότητες να βγει ο Πατσής σωστός;
Ποτέ μίλησες με Πατση για να το κάνουμε και εμείς ..!
Με 15238 πιστεύετε έχω ελπίδες για νοσηλευτική ή μαιευτική ΠΑΔΑ;
;
American Economist
Επιφανές μέλος
Εγώ θα έλεγα ναι.Ποτε δεν ξέρεις.
Για χημικο Καβάλας εχουμε καποια πρόβλεψη;
American Economist
Επιφανές μέλος
Για χημικο Καβάλας εχουμε καποια πρόβλεψη;
Προσωπικά δεν ξέρω,είναι σίγουρο ότι θα έχει πτώση πάνω από 200 μόρια.
Καλή επιτυχία εύχομαι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Sotiris.Y
- Ness
- spring day
- panaman
- blackmamba
- GeorgePap2003
- Hased Babis
- Fofifofi78
- la loquera
- nicole1982
- Than003
- angies
- emzou
- Demetrapatsia
- SlimShady
- Sense
- Nikoleta_Giann
- tfghp
- GTS
- Jimmy20
- calliope
- Eri0611
- ggl
- stefan
- eri548
- Martins0505
- aekarare
- Hlektrolos_ua_ginw
- Xristinaqui
- J.Cameron
- Nefh_
- ploutarxos123
- sofiannam
- neste
- Κλημεντίνη
- jimnikol21
- KaterinaL
- Gary
- vgard
- davi
- nikos0810
- Viedo
- Bill1996
- eukleidhs1821
- VouDou
- Maraki196
- dim6
- stam72
- Irida45
- Stevenson
- Evimgr
- PanosCh002
- Dababy
- cpalazis
- Hacker2
- mickie
- Dunedain10
- roud
- marylou_290
- Greco314
- tymvorixos
- E. Venizelos The Official
- ΓιωργοςM
- ΘανάσοςG4
- Arianara S3
- Zetakallipidou
- Mers
- jimis2001
- sofia!
- lenaki001
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.