Praxis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Turin Turambar
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Yiorgosk
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dimitris_Gr
Νεοφερμένος
Giorno
Νεοφερμένος
Θα πέσει αρκετά εκτός σε πολλά το Έθνος.
Στο 4ο αρκετά τα λέει με αύξηση πάνω από 600+.
ChrisFromGreece
Νεοφερμένος
Dimitris_Gr
Νεοφερμένος
Ρωτάω για έναν φίλο.
Πόσο εκτιμάτε πληροφορική στο ΠΑΠΕΙ;
Ρωτάω για έναν φίλο.
Λογικά, επειδή το τμήμα δηλώνεται και από μαθητές του 2ου πεδίου θα πρέπει να παρουσιάσει μια σταθερότητα, χωρίς να έχω ιδέα απο εκτιμήσεις κλπ. Απλά έγραψαν καλύτερα οι του 4ου και χειρότερα του 2ου.
American Economist
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα παιδιά, που πιστεύετε θα κυμανθεί το Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας (Μυτιλήνη) ; Βλέπω γενικά ελάχιστο-μηδαμινό σχεδόν ενδιαφέρον για αυτή τη σχολή...τουλάχιστον ιντερνετικά
Νομίζω θα έχει πτώση.
JerryPap
Νεοφερμένος
Πληροφορική ΠΑΠΕΙ περυσι είχε 15550, φετος περίπου 15900 (+-50). Αυτό λόγω της μεγάλης ανόδου στο 4ο πεδίο, που θα συγκρατηθεί από την "αποτυχία" του 2ου πεδίου και την αύξηση των θέσεων.Πόσο εκτιμάτε πληροφορική στο ΠΑΠΕΙ;
Ρωτάω για έναν φίλο.
American Economist
Επιφανές μέλος
ChrisFromGreece
Νεοφερμένος
Δεν βρίσκω το αρθρο μπορεις να δωσεις link?Σύμφωνα με το έθνος στο 4ο πεδίο θα έχουμε άνοδο μέχρι 300 μόρια.Αρα η εκτιμισεις στρατηγακη δεν επαληθεύονται.
American Economist
Επιφανές μέλος
Δεν βρίσκω το αρθρο μπορεις να δωσεις link?
Έκανα λάθος στα Νέα είναι.Βαλε βάσεις 2019 Νέα θα σου το βγάλει.
ChrisFromGreece
Νεοφερμένος
Εδώ πάντως λέει ανοδος στις δημοφιλείς σχολες εως και 800 μορια
American Economist
Επιφανές μέλος
https://www.tanea.gr/2019/07/21/greece/panelladikes-peftoun-oi-vaseis-se-perizitites-sxoles/
Εδώ πάντως λέει ανοδος στις δημοφιλείς σχολες εως και 800 μορια
Σήμερα τα Νέα ανέβασαν ένα άρθρο με τίτλο:Βάσεις 2019 οι 70 σχολές που ξεχωρίζουν.Εκει η άνοδος είναι μικρή.
Arianara S3
Δραστήριο μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος
Οι βάσεις του 10% ανακοινώνονται μαζί με του 90%;
Νομίζω πως ναι.Ρωτα και την Λενω που ξέρει καλύτερα!Τι σχολή στοχεύεις;
Arianara S3
Δραστήριο μέλος
Ένας γνωστός μου στοχεύει Αστυφυλάκων με το 10%. Πόσο πιστεύεις ότι θα πάει; Αν έχεις κάποια εκτίμηση βέβαια. Κι εγώ από την άλλη σκέφτομαι μήπως δώσω του χρόνου με το 10% στην αστυφυλάκων ξανά.Νομίζω πως ναι.Ρωτα και την Λενω που ξέρει καλύτερα!Τι σχολή στοχεύεις;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ένας γνωστός μου στοχεύει Αστυφυλάκων με το 10%. Πόσο πιστεύεις ότι θα πάει; Αν έχεις κάποια εκτίμηση βέβαια.
Δεν έχω δυστυχώς.Μπορεις να στείλεις email στον Χρήστο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Sotiris.Y
- Ness
- spring day
- panaman
- blackmamba
- GeorgePap2003
- Hased Babis
- Fofifofi78
- la loquera
- nicole1982
- Than003
- angies
- emzou
- Demetrapatsia
- SlimShady
- Sense
- Nikoleta_Giann
- tfghp
- GTS
- Jimmy20
- calliope
- Eri0611
- ggl
- stefan
- eri548
- Martins0505
- aekarare
- Hlektrolos_ua_ginw
- Xristinaqui
- J.Cameron
- Nefh_
- ploutarxos123
- sofiannam
- neste
- Κλημεντίνη
- jimnikol21
- KaterinaL
- Gary
- vgard
- davi
- nikos0810
- Viedo
- Bill1996
- eukleidhs1821
- VouDou
- Maraki196
- dim6
- stam72
- Irida45
- Stevenson
- Evimgr
- PanosCh002
- Dababy
- cpalazis
- Hacker2
- mickie
- Dunedain10
- roud
- marylou_290
- Greco314
- tymvorixos
- E. Venizelos The Official
- ΓιωργοςM
- ΘανάσοςG4
- Arianara S3
- Zetakallipidou
- Mers
- jimis2001
- sofia!
- lenaki001
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.