Giannis124
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Παιδιά έχω 18380 μόρια λέτε να περάσω Ιατρική φέτος;
Λογικά ναι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 647452
Επισκέπτης
Παίζεται....
PanosBat
Νεοφερμένος
Δεν θέλω να γίνω κακός, αλλά με τόσους πολλούς που θα έχουν δηλώσει βιολογικό οι βασεις θα ανέβουν όσον αφορά αυτή τη σχολή και κάποιοι δεν θα περάσουν με τέτοια ζήτηση.Ε ρε παιδια να μαζευτουμε να φτιαξουμε παρεακι αφου ειμαστε πολλοι που θα παμε βιολογικο
tsiobieman
Πολύ δραστήριο μέλος
σε Αλεξανδρούπολη λογικά , δηλωσέ τες όλες με τη σειρά να σαι καλυμμένος.
Περνάς μωρεεεε...χαμός έγινε με τα θέματα.. εδώ μια στην πόλη μου έγραψε 17800 και ελπίζει. Να είσαι αισιόδοξος
Johnjohnjohn
Νεοφερμένος
ε εντάξει 3-4 είμαστε κ οι εισακτέοι είναι 500 κάτι. Δεν ανεβαίνουν ποτέ οι βάσεις με τις φετινές βαθμολογίες ????
Εντωμεταξύ απαντώντας στην elmarsia εκτιμώ την προσπάθεια και τον κόπο πρόβλεψης των βάσεων αλλά με ποια λογική ιατρική Αθήνας θα πέσει περισσότερο από βιολογικο Αθήνας κ αντίστοιχα η τελευταία ιατρική περισσότερο από το τελευταίο βιολογικο; Μου φαίνεται λιγο περίεργο. Δηλαδή η εκτίμηση του κυρίου πατση για βιολογικο Αθήνας 17.640 μου φαίνεται πολύ πιο λογική (και με βάση τις περσινές πολύ εύστοχες προβλέψεις στο πεδίο αυτό και πιο ρεαλιστική) αν κ προσωπικά βλέπω βιολογικο Αθήνας να πηγαίνει 17.700-17.800. (Δεν κάνω επίθεση απλά αναφέρω την άποψη μ μην παρεξηγηθώ ????)
Aggelos_mptz
Νεοφερμένος
η κόρη μου στο 4ο επιστημονικό έβγαλε 10.066 και στο μηχανογραφικό έχει βάλει Πάτρα Διοίκηση , Οικονομικά και τη συνέχεια του Τει Διοίκησης, που έγινε τώρα ΔΕΤ.
Υπάρχουν ελπίδες;
Επιπλέον ποια η άποψη σας για τις φετινές μεταγγραφές; Θα δοθούν;
Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας
ε εντάξει 3-4 είμαστε κ οι εισακτέοι είναι 500 κάτι. Δεν ανεβαίνουν ποτέ οι βάσεις με τις φετινές βαθμολογίες ????
Εντωμεταξύ απαντώντας στην elmarsia εκτιμώ την προσπάθεια και τον κόπο πρόβλεψης των βάσεων αλλά με ποια λογική ιατρική Αθήνας θα πέσει περισσότερο από βιολογικο Αθήνας κ αντίστοιχα η τελευταία ιατρική περισσότερο από το τελευταίο βιολογικο; Μου φαίνεται λιγο περίεργο. Δηλαδή η εκτίμηση του κυρίου πατση για βιολογικο Αθήνας 17.640 μου φαίνεται πολύ πιο λογική (και με βάση τις περσινές πολύ εύστοχες προβλέψεις στο πεδίο αυτό και πιο ρεαλιστική) αν κ προσωπικά βλέπω βιολογικο Αθήνας να πηγαίνει 17.700-17.800. (Δεν κάνω επίθεση απλά αναφέρω την άποψη μ μην παρεξηγηθώ ????)
To τελευταίο βιολογικό είναι λογικό να έχει μικρότερη πτώση από την τελευταία ιατρική δεδομένου ότι υπάρχουν λιγότερα βιολογικά τμήματα από ότι σχολές ιατρικής.
Όποιος έχει ασχοληθεί με εκτιμήσεις ξέρει πόσο δύσκολη υπόθεση είναι. Πάντως πρόκειται για την 1η χρονιά που τις βγάζω επίσημα (μέχρι τώρα δεν τις δημοσίευα) οπότε θα περιμένω με πολύ ενδιαφέρον τον Αύγουστο για να δω κατά πόσο έχω πέσει μέσα
ΥΓ1: Η πρόβλεψή σου είναι αρκετά κοντά στην δική μου πάντως
ΥΓ2: Μείνετε όλοι συντονισμένοι, ακολουθούν σύντομα οι προβλέψεις για το 1ο πεδίο
Panagiotis849
Δραστήριο μέλος
Δύσκολο, όμως έχεις ελπίδεςΚαλησπέρα, πιστεύετε με 15.686 μπορώ να σκέφτομαι τα ναυτιλιακά πα.πει ή να παω για την επόμενη επιλογή;
Δύσκολο, όμως έχεις ελπίδες
Λες να ανέβει τόσο πολύ ε; Είμαι 193 μόρια πάνω απ' τη περυσινή βάση, θα δείξει, ευχαριστώ για την απάντηση.
Johnjohnjohn
Νεοφερμένος
@elmarsia ναι το σκέφτηκα αυτό αλλά αντίστοιχα η ζήτηση για ιατρικές είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή των βιολογικών. Τέλος πάντων θα δούμε. Ας ελπίζουμε ν έχει κάτω από 17.844 (ναι τόσο έγραψα ????)
https://paneponic.blogspot.com/2019/07/3_10.html
Δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο! Εγώ τη δίνω 18840 δηλαδή μεταξύ 18800-18880 και πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι υπέρ σου δεδομένου ότι γενικά κάνω λίγο "αυστηρές" προβλέψεις
https://paneponic.blogspot.com/2019/07/1.html
Τελευταίες και... καλύτερες οι εκτιμήσεις για το 1ο πεδίο!
Galaxy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν θέλω να γίνω κακός, αλλά με τόσους πολλούς που θα έχουν δηλώσει βιολογικό οι βασεις θα ανέβουν όσον αφορά αυτή τη σχολή και κάποιοι δεν θα περάσουν με τέτοια ζήτηση.
το θεμα δεν ειναι μονο ποσοι το δηλωνουν αλλα και ποσοι το πιανουν
Eua5
Εκκολαπτόμενο μέλος
το θεμα δεν ειναι μονο ποσοι το δηλωνουν αλλα και ποσοι το πιανουν
Σωστή
Εγώ τουλάχιστον δεν έχω τέτοιο πρόβλημα
Monster Hunter
Νεοφερμένος
Δεν πιστεύω να έχει βάση όσο τα άλλα χημικά.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Τι βάση πιστεύετε θα έχει το χημικό της Καβάλας που είναι νέο τμήμα;
Δεν πιστεύω να έχει βάση όσο τα άλλα χημικά.
Σίγουρα θα είναι αρκετά χαμηλότερη από το χημικό Κρήτης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Sotiris.Y
- Ness
- spring day
- panaman
- blackmamba
- GeorgePap2003
- Hased Babis
- Fofifofi78
- la loquera
- nicole1982
- Than003
- angies
- emzou
- Demetrapatsia
- SlimShady
- Sense
- Nikoleta_Giann
- tfghp
- GTS
- Jimmy20
- calliope
- Eri0611
- ggl
- stefan
- eri548
- Martins0505
- aekarare
- Hlektrolos_ua_ginw
- Xristinaqui
- J.Cameron
- Nefh_
- ploutarxos123
- sofiannam
- neste
- Κλημεντίνη
- jimnikol21
- KaterinaL
- Gary
- vgard
- davi
- nikos0810
- Viedo
- Bill1996
- eukleidhs1821
- VouDou
- Maraki196
- dim6
- stam72
- Irida45
- Stevenson
- Evimgr
- PanosCh002
- Dababy
- cpalazis
- Hacker2
- mickie
- Dunedain10
- roud
- marylou_290
- Greco314
- tymvorixos
- E. Venizelos The Official
- ΓιωργοςM
- ΘανάσοςG4
- Arianara S3
- Zetakallipidou
- Mers
- jimis2001
- sofia!
- lenaki001
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.