Giorno
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Οι εκτιμήσεις από τα Νεα καλές είναι ; Για ναυτιλιακά ΠΑΠΕΙ λέει μείωση. Είχα την εντύπωση ότι θα αυξηθούν γενικά
Ίσως έχει άνοδο μέχρι 300-350 το πολύ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fay1900
Νεοφερμένος
Φυσικά!Mε 17700 μορια μπορει καποιος να περασει νομική?
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος
Εμένα με ξάφνιασε η εκτίμηση του Στρατηγάκη για το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στη Θεσσαλονίκη. Προβλέπει ότι θα "αγγίξει" τα 18.200 μόρια από την βάση των 12.738 μορίων του 2018.
6.000 μόρια άνοδο πως γίνεται;
archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος
Φαντάζομαι πως οφείλεται στο γεγονός ότι το συγκεκριμένο τμήμα ανήκει και στο 4ο πεδίο, στο οποίο προβλέπεται αύξηση των βάσεων. Αλλά και πάλι... τέτοια άνοδος είναι άνευ προηγουμένου!
Δεν υπάρχει περίπτωση.
archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν υπάρχει περίπτωση.
Δεν μπορούμε να είμαστε τόσο βέβαιοι... συμφωνώ! Ωστόσο, είναι αρκετά τολμηρό να κάνει κανείς τέτοια πρόβλεψη αν δεν υπάρχουν πιθανότητες- έστω και λίγες- να πραγματοποιηθεί.
Ziekr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μάλλον θα πρόσθεσε κατά λάθος ένα μηδενικό επιπλέον
archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάποιο λάθος θα έχει γίνει. Θα το καταλάβαινα αν ήταν κάνα τμήμα νέας τεχνολογίας η ενός πεδίου που ξαφνικά ανοίχτηκαν πολλές δουλειές, αλλά για τμήμα ΔΕΣ δεν υπάρχει περίπτωση. Μιλάμε για τμήματα των οποίων οι βάσεις έχουν μείνει στάσιμες για δεκαετίες, και που οι επαγγελματικές τους προοπτικές είναι άθλιες.
Μάλλον θα πρόσθεσε κατά λάθος ένα μηδενικό επιπλέον
Δε νομίζω πως πρόκειται για λάθος. Πού να έχει προσθέσει μηδενικό; Ο αριθμός διαφοράς της βάσης του 2018 και της φετινής αναμενόμενης είναι η πραγματικής διαφορά μεταξύ των δύο αριθμών. Δεν μπορεί να έχει προσθέσει μηδενικό..
Πάντως συμφωνώ μαζί σου στο ότι είναι κάπως απίθανη μία τέτοια αύξηση.
Ziekr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε νομίζω πως πρόκειται για λάθος. Πού να έχει προσθέσει μηδενικό; Ο αριθμός διαφοράς της βάσης του 2018 και της φετινής αναμενόμενης είναι η πραγματικής διαφορά μεταξύ των δύο αριθμών. Δεν μπορεί να έχει προσθέσει μηδενικό..
Πάντως συμφωνώ μαζί σου στο ότι είναι κάπως απίθανη μία τέτοια αύξηση.
Α ετσι οπως το πες νόμιζα πως απλα έγραψε τη διαφορά με πέρσι. Και πάλι, είμαι σίγουρος πως πρόκειται περί λάθους. Σε διαφορετική περίπτωση μάλλον έχει αρχίσει να τον χτυπάει η ηλικία στο κεφάλι...
Εμένα με ξάφνιασε η εκτίμηση του Στρατηγάκη για το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στη Θεσσαλονίκη. Προβλέπει ότι θα "αγγίξει" τα 18.200 μόρια από την βάση των 12.738 μορίων του 2018.
Το διεθνων και ευρωπαικων σπουδων στο παμακ μέχρι πέρυσι άνηκε στο 4ο πεδιο , απο φέτος όμως ανήκει και στο 1ο πεδίο .
Γι'άυτο προβλέπεται αυτή η αύξηση
Panagiotis849
Δραστήριο μέλος
Ο Στρατηγακης και στις φετινές εκτιμήσεις του, έχει κάνει για εμένα υπερβολές ως προς τις αυξήσεις των βασεων. Πέρσυ, στη δικιά μου σχολή έλεγε ότι θα εκτοξευθεί η βάση της και τελικά δεν ανέβηκε ούτε 50 μόρια. Άνθρωπος είναι, λάθη θα κάνει. Δεν πρέπει κάποιος υποψήφιος να θεωρει δεδομενη την πρόσβασή του σε μια σχολή ή ότι είναι εκτός από αυτή γιατί πολλές φορές οι εκτιμητες πέφτουν (αρκετα) εκτός.Εμένα με ξάφνιασε η εκτίμηση του Στρατηγάκη για το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στη Θεσσαλονίκη. Προβλέπει ότι θα "αγγίξει" τα 18.200 μόρια από την βάση των 12.738 μορίων του 2018.
Dimitris2001
Νεοφερμένος
Οι εκτιμήσεις λένε για βάση κοντά στο 16250 +-100 πραγμα που σημαίνει ότι ίσως για λίγο δεν περασω
Θα ήθελα την εκτίμηση σας για την βάση και την μεταβολή της!!
Ευχαριστώ πολυ!
American Economist
Επιφανές μέλος
Έχω γράψει 16300 μόρια στο 4ο πεδίο και θέλω την Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΟΔΕ) στην ΑΣΟΕΕ.
Οι εκτιμήσεις λένε για βάση κοντά στο 16250 +-100 πραγμα που σημαίνει ότι ίσως για λίγο δεν περασω
Ευχαριστώ πολυ!
Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη άνοδος.Ο Χρήστος και πολλοί άλλοι το υπολογίζουν στο 15.600-15.700.Δηλαδη max 500 μόρια άνοδος.
Dimitris2001
Νεοφερμένος
Επειδή είμαι καινούργιος στο forum, ο Χρήστος κάνει εκτιμησεις βάσεων βασισμένος σε κάποιο μοντελο;
American Economist
Επιφανές μέλος
Δεν το ξέρω αυτό.Πεφτει μέσα πάντα όμως.Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνεις εκτός.Καλο καλοκαίρι.Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!
Επειδή είμαι καινούργιος στο forum, ο Χρήστος κάνει εκτιμησεις βάσεων βασισμένος σε κάποιο μοντελο;
ChrisFromGreece
Νεοφερμένος
Αδερφε και εγω με 16.671 θελω ΟΔΕ στο ΟΠΑ. Μακαρι να ειμαστε συμφοιτητες σε λιγους μηνες!!Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!
Dimitris_Gr
Νεοφερμένος
Έχω γράψει 16300 μόρια στο 4ο πεδίο και θέλω την Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΟΔΕ) στην ΑΣΟΕΕ.
Ευχαριστώ πολυ!
Αδερφε και εγω με 16.671 θελω ΟΔΕ στο ΟΠΑ. Μακαρι να ειμαστε συμφοιτητες σε λιγους μηνες!!
Καλή επιτυχία και στους δύο σας!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Sotiris.Y
- Ness
- spring day
- panaman
- blackmamba
- GeorgePap2003
- Hased Babis
- Fofifofi78
- la loquera
- nicole1982
- Than003
- angies
- emzou
- Demetrapatsia
- SlimShady
- Sense
- Nikoleta_Giann
- tfghp
- GTS
- Jimmy20
- calliope
- Eri0611
- ggl
- stefan
- eri548
- Martins0505
- aekarare
- Hlektrolos_ua_ginw
- Xristinaqui
- J.Cameron
- Nefh_
- ploutarxos123
- sofiannam
- neste
- Κλημεντίνη
- jimnikol21
- KaterinaL
- Gary
- vgard
- davi
- nikos0810
- Viedo
- Bill1996
- eukleidhs1821
- VouDou
- Maraki196
- dim6
- stam72
- Irida45
- Stevenson
- Evimgr
- PanosCh002
- Dababy
- cpalazis
- Hacker2
- mickie
- Dunedain10
- roud
- marylou_290
- Greco314
- tymvorixos
- E. Venizelos The Official
- ΓιωργοςM
- ΘανάσοςG4
- Arianara S3
- Zetakallipidou
- Mers
- jimis2001
- sofia!
- lenaki001
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.