SotirisR.
Νεοφερμένος
Στο εύχομαι,είναι δύσκολο να περιμένεις τόσο καιρό. Τι θέλεις να περασεις;
Πολιτικές επιστήμες στην Αθήνα. Έχω όμως 13.100, αν και από ο,τι έχω καταλάβει δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο πόσα μορια έχει κανείς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Christianam23
Νεοφερμένος
Πολιτικές επιστήμες στην Αθήνα. Έχω όμως 13.100, αν και από ο,τι έχω καταλάβει δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο πόσα μορια έχει κανείς.
Το 4% είναι πιο απρόβλεπτο από ότι το 6% που θέλω εγω. Εγώ έχασα την σχολή μου για 6 μόρια όποτε θα μου είναι πιο εύκολο να μπω από κάποιον που την έχασε για 50. Καλά αποτελέσματα να έχεις και μπράβο για την επιμονή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jims
Πολύ δραστήριο μέλος
Το 4% είναι πιο απρόβλεπτο από ότι το 6% που θέλω εγω. Εγώ έχασα την σχολή μου για 6 μόρια όποτε θα μου είναι πιο εύκολο να μπω από κάποιον που την έχασε για 50. Καλά αποτελέσματα να έχεις και μπράβο για την επιμονή.
Σε θυμάμαι από πέρσι εσένα. Αν ενθυμούμαι καλώς πέρασες ψυχολογία, χάνοντας τη νομική για 6 μόρια (όταν το άκουσα σοκαρίστηκα γιατί είχα σκοπό να ξαναδώσω τρίτη φορά (όπερ και εγένετο) και φοβήθηκα). Πάντως πιστεύω ότι θα περάσεις. Ξέρω παιδιά που έχασαν τη νομική για παραπάνω μόρια (αν θυμάμαι καλά ξέρω κάποιον που την έχασε για 10 μόρια και μάλιστα την έπιασε με το 4%).
Christianam23
Νεοφερμένος
Σε θυμάμαι από πέρσι εσένα. Αν ενθυμούμαι καλώς πέρασες ψυχολογία, χάνοντας τη νομική για 6 μόρια (όταν το άκουσα σοκαρίστηκα γιατί είχα σκοπό να ξαναδώσω τρίτη φορά (όπερ και εγένετο) και φοβήθηκα). Πάντως πιστεύω ότι θα περάσεις. Ξέρω παιδιά που έχασαν τη νομική για παραπάνω μόρια (αν θυμάμαι καλά ξέρω κάποιον που την έχασε για 10 μόρια και μάλιστα την έπιασε με το 4%).
Ναι εγώ είμαι. Εγώ να δεις πόσο σοκαρίστηκα όταν το ειδα. Μακάρι να έχεις δίκιο,δεν είναι εύκολο να μπεις πάλι σε αυτή την διαδικασία. Φαντάζομαι το ξέρεις πολύ καλά. Εσύ πέτυχες τον σκοπό σου τελικα;
jims
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι εγώ είμαι. Εγώ να δεις πόσο σοκαρίστηκα όταν το ειδα. Μακάρι να έχεις δίκιο,δεν είναι εύκολο να μπεις πάλι σε αυτή την διαδικασία. Φαντάζομαι το ξέρεις πολύ καλά. Εσύ πέτυχες τον σκοπό σου τελικα;
Ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Περνάω στη νομική του εκπα. Ο λόγος που το έχω αναρτήσει από τώρα έγκειται στο ότι είμαι 300-400 μόρια πιο πάνω από τη βάση της σχολής (συγκέντρωσα 18.649 και η βάση για την Αθήνα θα είναι στο 18.200-300 και ως εκ τούτου είμαι σίγουρος ότι έχω περάσει). Εύχομαι από τη Δευτέρα-Τρίτη να είμαστε συνάδελδοι!!!
Christianam23
Νεοφερμένος
Ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Περνάω στη νομική του εκπα. Ο λόγος που το έχω αναρτήσει από τώρα έγκειται στο ότι είμαι 300-400 μόρια πιο πάνω από τη βάση της σχολής (συγκέντρωσα 18.649 και η βάση για την Αθήνα θα είναι στο 18.200-300 και ως εκ τούτου είμαι σίγουρος ότι έχω περάσει). Εύχομαι από τη Δευτέρα-Τρίτη να είμαστε συνάδελδοι!!!
Καλά κάνεις που είσαι σιγουρος. Είσαι ήδη φοιτητής νομικής είτε είναι στο εκπα ειτε στο απθ είτε στο δπθ. Συγχαρητήρια για την υπερπροσπάθεια. Κι εγώ το εύχομαι.
jims
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά κάνεις που είσαι σιγουρος. Είσαι ήδη φοιτητής νομικής είτε είναι στο εκπα ειτε στο απθ είτε στο δπθ. Συγχαρητήρια για την υπερπροσπάθεια. Κι εγώ το εύχομαι.
Εννοείται ότι σε όποιο από τα τρία τμήματα και να περνούσα ευχαριστημένος θα ήμουνα. Βέβαια είχα μια προτίμηση προς τη νομική του ΑΠΘ αλλά με μια συζήτηση που είχα με τους γονείς μου έβαλα ως πρώτη επιλογή τη νομική της Αθήνας για να αποφύγω το ενοίκιο. Πραγματικά η τρίτη φορά ήταν υπερπροσπάθεια αλλά άξιζε τον κόπο.
Christianam23
Νεοφερμένος
Εννοείται ότι σε όποιο από τα τρία τμήματα και να περνούσα ευχαριστημένος θα ήμουνα. Βέβαια είχα μια προτίμηση προς τη νομική του ΑΠΘ αλλά με μια συζήτηση που είχα με τους γονείς μου έβαλα ως πρώτη επιλογή τη νομική της Αθήνας για να αποφύγω το ενοίκιο. Πραγματικά η τρίτη φορά ήταν υπερπροσπάθεια αλλά άξιζε τον κόπο.
Εγώ από την αρχη είχα στο δπθ,αν και η αθηνα βολεύει πολύ περισσότερο από άποψη απόστασης. Οι τολμηροί δικαιώνονται.
Galaxy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νίκος22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για Τριτη μας βλεπω παιδια
Θα αρχισω να βριζω με αυτους που εχουμε μπλεξει.
Christianam23
Νεοφερμένος
Για Τριτη μας βλεπω παιδια
Η κατάσταση είναι τραγικηηη
valantis21
Δραστήριο μέλος
Galaxy
Εκκολαπτόμενο μέλος
τριτη παιδια..λετε να βγει δελτιο τυπου σημερα?
μεχρι στιγμης δεν εχει βγει ανακοινωση απο το υπουργειου παιδειας, οποτε δεν νομιζω. Λογικα η ανακοινωση θα βγει Δευτερα
valantis21
Δραστήριο μέλος
Galaxy
Εκκολαπτόμενο μέλος
μη βγουνε την αλλη πεμπτη μονο με αυτους που μπλεξαμε
Ντααξει, δεν νομιζω να το τραβηξουν τοσο πολυ. Δηλαδη ελεος, λιγη κατανοηση, αγχονωμαστε
Eff1e
Νεοφερμένος
Christianam23
Νεοφερμένος
Παιδιά, εγώ άκουσα σε κάτι πρωινες εκπομπες (για την ακρίβεια μου το είπαν) για Τέταρτη.. δεν ξέρω αν ισχύει 100% όμως.
Ας μην τις βγάλουν και καθόλου. Ας πάμε μόνοι μας στην σχολή που θέλουμε
Galaxy
Εκκολαπτόμενο μέλος
archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος
Christianam23
Νεοφερμένος
Αν δεν επρόκειτο να γίνει η προσαύξηση θέσεων για τους πυρόπληκτους, η ανακοίνωση θα γινόταν σήμερα! Λίγη ακόμη υπομονή παιδιά και αρίστη επιτυχία! Αδημονώ να δω μεγάλες επιτυχίες και όνειρα να εκπληρώνονται..!
Το ποσοστό αυτών των θέσεων είναι μηδαμινό μπροστά στο συνολικό ποσοστό των παιδιων που περιμενουν την ανακοινώση. Η καθυστέρηση είναι αδικαιολόγητη. Πέρσι που υπήρξε έξτρα μοριοδότηση στα παιδια που ζούσαν στις σεισμόπληκτες περιοχές δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.