jim2015
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχω 15.079 μορια....Για εφαρμοσμενη πληροφορικη ΠΑΜΑΚ να ειμαι ησυχος η αναμενεται μεγακη ανοδος?
Ο Στρατηγακης της δινει 14300
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antis
Πολύ δραστήριο μέλος
Από που πηγάζει αυτή η σιγουριά ; τα πάντα έχουν να κάνουν με την ζήτησησυμφωνω με τη γκαλαξι συνηθως το πανδα το θελουν παιδια με 17000 κατω
2017 - ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ 18.510 ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ 17.236
2017 - ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ 18.343 ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ 16.501
2017 - ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ 17.224 ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ 16.040
2017 - ΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ 17.139 ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ 15.127
2017 - ΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΠΤΟΜΕΤΡΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ 18.783 ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ 14.300
2017 - ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ 16.850 ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ 15.273
2017 - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ 17.737 ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ 14.293
Όπως βλέπεις το ΤΕΙ Αθήνας ήταν ήδη ένα αξιόλογο ανώτατο ίδρυμα, ακόμη και το τμήμα αισθητικής και κοσμητολογίας που υπάρχει φυσικά σαν τμήμα σε πολλά ξένα πανεπιστήμια, ο πρώτος που το δήλωσε είχε έναν αρκετά ικανοποιητικό βαθμό. Βέβαια στην Ελλάδα το συγκεκριμένο τμήμα κάποιοι και καλά πανεπιστήμονες το θεωρούσαν επιπέδου ιεκ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Στην εποχή μου ήταν αρκετά χαμηλότερες. Μάλλον επειδή έχουν πολύ υψηλή ζήτηση και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.
stavroula2000
Νεοφερμένος
Panagiotis849
Δραστήριο μέλος
Παιδιά όπου κι αν ψάξω δεν βρίσκω προβλέψεις για διατροφολογία/διαιτολογία. Για παράδειγμα το τει στη Σητεία πιστεύετε θα πέσει καθόλου; Μια πρόβλεψη μόνο είδα πως θα πέσει 700 μόρια αλλά μου φαίνεται πολύ. Εγώ χρειάζομαι να πέσει 51.. Έχω ελπίδες;
Θεωρώ ότι είσαι μέσα
the purge
Νεοφερμένος
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Antis δε λέω γιατι δε μπορώ να πω με σιγουριά τι θα γίνει στις βασεις.για τον λόγο αυτό είπα τη λέξη συνήθως=> η πλειοψηφία των παιδιών . Και μάλιστα δε υποβαθμιζω το πανεπιστήμιο δυτικής Αττικής ισα ίσα με τα καινούργια τμήματα που εχουν δημιουργηθεί και η επαγγελματική αποκατάσταση τους με εχει οδηγήσει στη απόφαση να το βαλω στο μηχανογραφικό μου πολυ υψηλα συγκεκριμένα στη πρωτη δεκαδα..
Ειδικά σε αυτή τη φάση θεωρω πολυ ανοητο να δηλώσω κατι με απόλυτη σιγουριά
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Από που πηγάζει αυτή η σιγουριά ; τα πάντα έχουν να κάνουν με την ζήτηση
2017 - ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ 18.510 ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ 17.236
2017 - ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ 18.343 ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ 16.501
2017 - ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ 17.224 ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ 16.040
2017 - ΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ 17.139 ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ 15.127
2017 - ΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΠΤΟΜΕΤΡΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ 18.783 ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ 14.300
2017 - ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ 16.850 ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ 15.273
2017 - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ 17.737 ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ 14.293
Όπως βλέπεις το ΤΕΙ Αθήνας ήταν ήδη ένα αξιόλογο ανώτατο ίδρυμα, ακόμη και το τμήμα αισθητικής και κοσμητολογίας που υπάρχει φυσικά σαν τμήμα σε πολλά ξένα πανεπιστήμια, ο πρώτος που το δήλωσε είχε έναν αρκετά ικανοποιητικό βαθμό. Βέβαια στην Ελλάδα το συγκεκριμένο τμήμα κάποιοι και καλά πανεπιστήμονες το θεωρούσαν επιπέδου ιεκ.
Αυτά είναι από το ΤΕΙ Αθηνών. Τώρα έγινε Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Και προσωπικά εκτιμώ ότι η ζήτηση θα ανέβει κατακόρυφα.
the purge
Νεοφερμένος
Αυτά είναι από το ΤΕΙ Αθηνών. Τώρα έγινε Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Και προσωπικά εκτιμώ ότι η ζήτηση θα ανέβει κατακόρυφα.
τι πιστεύεις για το τμήμα πολιτικών μηχανικών ξανθης? θα πέσει πολύ η θα ανεβεί?
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
τι πιστεύεις για το τμήμα πολιτικών μηχανικών ξανθης? θα πέσει πολύ η θα ανεβεί?
Πόσα μόρια είχε πέρυσι; Οι εκτιμητές βάσεων τι λένε;
the purge
Νεοφερμένος
Πόσα μόρια είχε πέρυσι; Οι εκτιμητές βάσεων τι λένε;
πέρυσι είχε 13.497 και 2 εκτιμητές λένε ότι θα πέσει στα 13.100 και 12.900. αλλα δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη. υπάρχει περίπτωση να ανεβεί 100 η περισσότερα μόρια?
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
πέρυσι είχε 13.497 και 2 εκτιμητές λένε ότι θα πέσει στα 13.100 και 12.900. αλλα δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη. υπάρχει περίπτωση να ανεβεί 100 η περισσότερα μόρια?
Προσωπικά δεν το πιστεύω ότι θα ανέβει.
Και μόνο να σκεφτείς πως η Ξάνθη είναι για τους περισσότερους στην άλλη άκρη του Θεού και όλοι δηλώνουν τμήματα στις μεγάλες πόλεις, νομίζω ότι δεν πρέπει να ανησυχείς χωρίς λόγο.
Καλή επιτυχία!
the purge
Νεοφερμένος
Προσωπικά δεν το πιστεύω ότι θα ανέβει.
Και μόνο να σκεφτείς πως η Ξάνθη είναι για τους περισσότερους στην άλλη άκρη του Θεού και όλοι δηλώνουν τμήματα στις μεγάλες πόλεις, νομίζω ότι δεν πρέπει να ανησυχείς χωρίς λόγο.
Καλή επιτυχία!
ναι όντως είναι αρκετά μακριά, αλλα αν κάποιοι είναι σίγουροι ότι θα πάρουν μετεγγραφή ίσως το δηλώσουν... προσωπικά έχω δηλώσει μονο τμήματα πολιτικών μηχανικών και η ξανθη είναι η τελευταία μου επιλογή γιαυτο αγχώνομαι λίγο...
Nick890
Επιφανές μέλος
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
νομιζω αλεξανδρουπολη μπαινεις χωρις να ειμαι σιγουρη απολυτα
Guest 576641
Επισκέπτης
Για νοσηλευτική ΤΕΙ λέτε να πιάνω κάνα τμήμα με 12.517 που έβγαλα ?
Θεωρω οτι πιανεις διδυμοτειχο. Δεν πιστευω οτι υπαρχει περιπτωσει να ανεβει.
Τωρα αν πεσει κρητη ή λαμια ισως περασεις σε καποια απο αυτες. Βεβαια χρειαζεσαι πτωση 300-400 μοριων, το οποιο δεν το θεωρω και πολυ πιθανο.
the purge
Νεοφερμένος
Nick890
Επιφανές μέλος
the purge
Νεοφερμένος
Έχω την αίσθηση ότι οι ανοδικές τάσεις γι αυτές τις σχολές θα εξισορροπηθει κάπως από τις επιδόσεις των μαθητών οπότε όπου υπάρξει άνοδος αυτη θα είναι μικρή. Ίσως να έχουμε και μικρή πτώση σε κάποια τμήματα που θα εχουν μικρότερη ζήτηση.
Ιδωμεν ..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.