Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68,307 εγγεγραμμένα μέλη και 3,545,875 μηνύματα σε 105,436 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 403 άτομα.
Το μηχανογραφικό μου είναι Φαρμακευτική πάτρας,Βιολογία Αθήνας,Βιολογία Πάτρας.
Θα προτιμούσα να αποφύγω τη Βιολογία στην Αθήνα για διάφορους λόγους,αλλά απ' ότι φαίνεται η μοίρα μου θα είναι να καταλήξω εκεί δυστυχώς.Είμαι τόσο γκαντέμης που θα την πιάσω για 3 μόρια ξέρω γω χωρίς να το θέλω καν.
Ο Νικος Σκουλ(ας) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 116 μηνύματα.
Πιο πάνω υπάρχει και η Φαρμακευτική της Αθήνας.Δεν είναι τόσο εύκολο να φύγω από την πόλη μου χωρίς προφανή λόγο...
Δεν μπορώ να πω παραπάνω πράγματα πάντως αν ήταν τόσο απλό θα το είχα κανει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Δημόσιας & Κοινοτικής Υγείας ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 4,299 μηνύματα.
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Δημόσιας & Κοινοτικής Υγείας ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 4,299 μηνύματα.
Ο Νικος Σκουλ(ας) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 116 μηνύματα.
Είμαι πολύ κοντά στο να αφήσω τελείως αυτό το φόρουμ και να περιμένω απλά τα αποτελέσματα.Εξάλλου οποιαδήποτε εκτίμηση εμπεριέχει σφάλμα οπότε ποτέ δεν ξέρεις...
Μήπως απλά να απολαύσουμε το καλοκαίρι μας;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η 3τής πλέον εμπειρία μου στις πανελλήνιες μου λέει ότι τα πάντα μπορεί να συμβούν...
Anyway, λέω να το τηρήσω και ακροβατώντας μεταξύ on & off topic,
εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους.Ελπίζω όλοι at the end of the day να είστε χαρούμενοι.
Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3,379 μηνύματα.
Απλά ... Παιδιά των θετικών όσοι γράψανε καλά δε θα πάνε χημικό....θα πάνε μηχανικοι η φυσικοί
Της βιολογίας θα πάνε βιολόγικα... φυσιοθεραπείες κλπ που έχουν γίνει πλέον ΑΕΙ στο πανεπιστήμιο δυτικής Αττικής
Μια χαρά δε αναφέρομαι σε χημικό Αθήνας και Θεσσαλονίκης αυτά λίγο θα πέσουν και αν
Μιλάω για επαρχία και μάλιστα δύσκολη να μεταβεις σε αυτή...
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.