ΣπύροςΔ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 982117
Επισκέπτης
Γενικα στο 4ο πεδίο θα υπάρξει αύξηση.στις σχολές πληροφορικής ισως ναναι μεγαλύτερη λόγω της υψηλής ζήτησης αλλα και επειδη από πέρυσι βρίσκονται και στο 2ο πεδίο
Οριστεεεεεε;;
Για ξανατσεκαρε το λίγο όσον αφορά τις πληροφορίκες από πότε ήταν...
Φιλικά.
Giovanni_
Επισκέπτης
συγνωμη αν γινομαι αποτομη αλλα ακομα δεν εχουν δωθει τα μηχανογραφικα δε ειναι λιγο νωρις για εκτιμηση?δηλαδη αν 10 παιδια που γραψαν 17600 δε θελοπυν χημικο και πανε παδα τι θα γινει??? πολυ αοριστο φαινεται...
Λοιπόν;;; εκτίμηση κάνει ο άνθρωπος,δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα δηλώσουν πράγματι οι μαθητές,το ετκιμά λοιπόν.
giannis
Νεοφερμένος
Νικος Σκουλ(ας)
Νεοφερμένος
Οι προβλέψεις του φίλου μου φαίνονται αβάσιμες.Ειδικά απο τις ιατρικές και μετά δεν καταλαβαίνω πως γίνεται η Φαρμακευτική να πέσει πιο πολύ στην αθήνα απο την Πατρα, Η βιολογία αθήνα περισσότερο από την Κρήτη.Δηλαδή προβλέπει πτώση 250 μόρια βιολογία αθήνα και 110 βιολογία Ηράκλειο;
Can't happen.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Οριστεεεεεε;;
Για ξανατσεκαρε το λίγο όσον αφορά τις πληροφορίκες από πότε ήταν...
Φιλικά.
Το 2016, στο 2ο πεδίο από σχολές πληροφορικής υπήρχαν μόνο τα ΤΕΙ, το ceid και το csd. Στο μηχανογραφικό του 2017 μπήκαν και τα υπόλοιπα τμήματα για τα παιδιά της θετικής.
Φιλικά.
Guest 982117
Επισκέπτης
Το 2016, στο 2ο πεδίο από σχολές πληροφορικής υπήρχαν μόνο τα ΤΕΙ, το ceid και το csd. Στο μηχανογραφικό του 2017 μπήκαν και τα υπόλοιπα τμήματα για τα παιδιά της θετικής.
Φιλικά.
Οκ!
Εχει δίκιο σε αυτό, μου διέφυγε.
Αλλά δεν αποτελεί επιχείρημα αυτό. Το θεωρώ κατ εμέ αβάσιμο.
Φιλικά.
ΣπύροςΔ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νίκος22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εεε μας εχουν γ@μ#σει .Απο αναβολη σε αναβολη το πανε
Νικος Σκουλ(ας)
Νεοφερμένος
Νικος Σκουλ(ας)
Νεοφερμένος
Οδοντιατρική 18.400; χμ...δεν ξέρω,πολύ χαμηλές τις βλέπω.
Νικο εγω τα βλεπω ακομα ποιο χαμηλα. Με το ματι ενος μη υποψηφιου, τον εχω δεσει τον γαιδαρο απο το 2016, απο ενδιαφερον για το αδελφακι μου καθισα μια μερα και ασχοληθηκα αποκλειστικα με το 3ο πεδιο. το λεω απο την αρχη πανω απο 150 μορια πτωση Ιατρικη Αθηνας και φτανοντας μεχρι Φυσικοθεραπειες και Νοσηλευτικη Σπαρτης τα μορια θα πεφτουν σταδιακα μεχρι και τα 600. ειναι θεμα απλο μαθηματικο βλεποντας τα στατιστικα των γραπτων των μαθητων, και συγκρινοντας τα με του 2017, και σε βαθμολογιες απο 16-20. Επιπλεον υπολογιζοντας και την αυξηση εισακτεων πλην Ιατρικων.Οταν δε μεσα εβδομαδας βγουν και οι κλιμακωσεις τοτε θα σου πω με λεπτομερεια 30-40 μορια. Προσοχη για να μην παρεξηγηθω μεχρι τις σχολες που σου ανεφερα.
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Οι εκτιμησεις αυτες των 47 σχολων ειναι του αερα και ειναι και για κλαματα. Περιμενετε την κλιμακωση τελη της εβδομαδας παιδια.
Οταν βγαζουμε διαγνωση κε συναδελφε πρεπει καπου να την στηριζουμε, αυτοι οι αναλυτες, κατι νομιζω θα εχουν δει παραπανω απο μενα και σενα, που ειναι ποιο ειδικοι, αρα δεν χρειαζεται να πεταμε κουβεντες του αερα και για κλαματα εαν δεν εχουμε μελετησει λιγο το αντικειμενο, ωστε να κανουμε και κριτικη.Καμμια αντιρρηση οσον αφορα την κλιμακωση.
Νικος Σκουλ(ας)
Νεοφερμένος
Στη βιολογία υπάρχει μικρή μείωση στο ποσοστό όπως και στη φυσική όμως σε αυτά τα μαθήματα εγω έχω τους εξής προβληματισμούς.
1.Μπορεί κάποιος να μην έγραψε καλά βιολογία και να πήγε τέλεια φυσική
2.Τα στατιστικά της φυσικής είναι κοινά για παιδιά που στόχευαν πολυτεχνείο.Παραδοσιακά τα πεδία της ιατρικής γράφουν καλύτερους βαθμούς οπότε το ποσοστό μείωσης των αριστούχων μπορεί να μην είναι το ίδιο.
3.Ήταν όντως τόσο δύσκολο φέτος να γράψει ένα παιδί 18.400; Ακόμα και με αστοχία σε φυσική η βιολογία.
4.Η αύξηση των θέσεων στις περιζήτητες σχολές είναι αρκετά μικρή.
Εγώ είμαι κάπως πιο μετριοπαθής και δεδομένου ότι ακόμα και σε χρονιές με πολύ πολύ δυσκολότερα θέματα οι ιατρικές έπεφταν όχι πολλά μόρια(+Μαθηματικά Κατεύθυνσης τότε)
υπολογίζω ελαφρά πτώση σε σχολές της αθήνας και μεγαλύτερη σε επαρχιακά τμήματα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.