Guest 576641
Επισκέπτης
Σε ποια σχολή μάλλον περνάτε;
Βιολογικο ηρακλειο ή ΒΕΤ. Οι πιθανοτητες μαλλον ειναι 50-50.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-Merlin-
Νεοφερμένος
2010 25 Αυγούστου
2011 29 Αυγούστου
2012 27 Αυγούστου
2013 29 Αυγούστου
2014 28 Αυγούστου
2015 25 Αυγούστου
2016 24 Αυγούστου
2017 24 Αυγούστου
Δεν ειναι πρωτη χρονια που αργουν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος
χημικων μηχανικων
not_james_bond
Νεοφερμένος
Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος στο ΕΚΠΑ
Rina
Νεοφερμένος
Παιδια εχω γραψει 15355 μορια στο 4ο πεδιο και στοχευω λογιστικη&χρηματοοικονομικη παμακ.
Ειμαι 599 μορια πανω απο την περσινη βαση αλλα με αγχωσαν λιγο απο το φροντιστηριο ...
Εσεις τι πιστευετε;;
Έχεις μπει. Συγχαρητήρια, μπορείς να ξεκινήσεις τις ετοιμασίες σου.
jim2015
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλα ενταξει ηρεμησε!!!
fockos
Επιφανές μέλος
Λογικά θα βγάλει το υπτογείο ανακοίνωση μία μέρα πριν.
Johnnyjohnny
Νεοφερμένος
https://www.foititikanea.gr/πανελλη...νει»-η-ημερομηνία-ανακοίνωσης-των-βάσεων-2018
https://www.newsbomb.gr/ellada/paid...s-2018-kleidose-i-imerominia-anakoinosis-toys
Σε ότι και να περάσει από τα δύο είναι πολύ καλά.
Γνωριζω μία παιδοδοντιατρο που βγάζει τα τριπλά λεφτά απο το σύζυγο της τον γιατρό με λιγοτερες ωρες εργασίας και χωρίς ΣΚ...
ΜΠΡΆΒΟ στην κορη σας.
Και εγώ μανα υποψηφίου στο 3ο πεδίο.
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Καλησπέρα, παραθέτω την εκτίμηση που έκανα όταν βγήκαν τα στατιστικά. Μακάρι να ήμουν αυστηρός γιατί άλλοι ειδικοί τις ρίχνουν περισσότερο. Καλή επιτυχία εύχομαι!Παιδιά, αν και οι βάσεις βγαίνουν την ερχόμενη Τρίτη, δε σας κρύβω ότι σα μάνα έχω περισσότερη αγωνία εγώ παρά η κόρη μου. Το μυαλό μου διχάζεται και πιέζεται τόσο πολύ που νομίζω θα ακούσω το μπαμ καμιά ώρα... Λέω διχάζεται γιατί η κόρη μου έχει 18.417 μόρια, 3ο πεδίο, και ζητάω από κάποιον από σας, φοιτητή ή υποψήφιο να μου πει: νομίζετε ότι θα πέσουν τόσο οι βάσεις ώστε να πιάσει Ιατρική Δ.Π.Θ ή πάει για Οδοντιατρικές; Το ξέρω ότι δεν ξέρει κανείς, αλλά παρηγοριά στον άρρωστο, ξέρετε... Το μόνο που βλέπουμε είναι Στρατηγάκης, Χατζητέγας, Κάτσικας, κ.λ.π, κ.λ.π...
Η κλιμάκωση είναι αρκετά σαφής. Στα 18.450-18.520 η ιατρική Αλεξανδρούπολης, στα 18.960-19.010 η ιατρική Αθήνας. Οδοντιατρικές περί των 18.400, (μπορούν να ελπίζουν οι άνω των 18.350, με ταβάνι τα 18.450). Καλό καλοκαίρι!
Εκτίμηση για Ιατρική ΑΠΘ;
????????????????????????????????????????
Johnnyjohnny
Νεοφερμένος
Παιδιά, αν και οι βάσεις βγαίνουν την ερχόμενη Τρίτη, δε σας κρύβω ότι σα μάνα έχω περισσότερη αγωνία εγώ παρά η κόρη μου. Το μυαλό μου διχάζεται και πιέζεται τόσο πολύ που νομίζω θα ακούσω το μπαμ καμιά ώρα... Λέω διχάζεται γιατί η κόρη μου έχει 18.417 μόρια, 3ο πεδίο, και ζητάω από κάποιον από σας, φοιτητή ή υποψήφιο να μου πει: νομίζετε ότι θα πέσουν τόσο οι βάσεις ώστε να πιάσει Ιατρική Δ.Π.Θ ή πάει για Οδοντιατρικές; Το ξέρω ότι δεν ξέρει κανείς, αλλά παρηγοριά στον άρρωστο, ξέρετε... Το μόνο που βλέπουμε είναι Στρατηγάκης, Χατζητέγας, Κάτσικας, κ.λ.π, κ.λ.π...
Καταρχάς σας συγχαίρω που ενδιαφέρεστε τόσο για το παιδί σας.Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχουν πιθανότητες για Ιατρική.Τα θέματα ήταν πολύ δύσκολα και όπως απέδειξε και η κλιμάκωση των μορίων ειδικά στις Επιστήμες Υγείας οι αριστούχοι μειώθηκαν δραματικά!Οπότε υπάρχει περίπτωση ακόμα και να δούμε την Ιατρική του ΔΠΘ κάτω από 18400.Και πάλι σας συγχαίρω για το ενδιαφέρον και εύχομαι το καλύτερο!
Giovanni_
Επισκέπτης
Galaxy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ιατρική ΔΠΘ με 18417 είναι αδύνατον
φετος ειναι αρκετα εφικτο...
Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους και στις μανάδες τους (σσ. anixia) και πατεράδες, βέβαια, και στους ήδη φοιτητές ή πτυχιούχους εύχομαι καλή σταδιοδρομία!
Johnnyjohnny
Νεοφερμένος
Ιατρική ΔΠΘ με 18417 είναι αδύνατον
Δεν είναι καθόλου απίθανο!
Elkal
Νεοφερμένος
Με το 6% εννοώντας πάντα
aristea_2000
Νεοφερμένος
Παιδια εχω γραψει 15355 μορια στο 4ο πεδιο και στοχευω λογιστικη&χρηματοοικονομικη παμακ.
Ειμαι 599 μορια πανω απο την περσινη βαση αλλα με αγχωσαν λιγο απο το φροντιστηριο λεγοντας μου πως αναμενεται αρκετη αυξηση στη συγκεκριμενη σχολη,γεγονος που με προβληματιζει λιγο. Αν και απο τα φετινα δεδομενα μου φαινεται καπως αδυνατο να υπαρχει αυξηση >600 μοριων.
Εσεις τι πιστευετε;;
Και εγώ σε παρόμοια κατάσταση είμαι, θέλω οικονομικό ΕΚΠΑ και είμαι 586 μόρια πάνω από τη περσινή βάση. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις είμαι μέσα. Αλλά είναι μόνο εκτιμήσεις. Αν δε περάσω εκεί, περνάω τουριστικά (είτε ΠΑΠΕΙ, είτε ΠΔΑ) τα οποία με ενδιαφέρουν αρκετά και αυτά!
Είστε μέσα κατά 99%..κι εγώ περνάω μάλλον οικονομικό Εκπα (είμαι 544 μόρια πάνω απ'τα περσινά)..δν νομίζω να αυξηθούν πάνω από 500 μόρια στο 4ο πεδίο..
Συγχαρητήρια όπως και να 'χει και καλή επιτυχία σε όλους!!
Giovanni_
Επισκέπτης
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- julia_idk
- marita_
- Hased Babis
- YMAT
- ένας τυχαίος
- P.Dam.
- Don25
- Gggu
- Nosokomos
- Moblok
- Αλανι
- SlimShady
- roud
- GTS
- Πα.Κ
- calliope
- DemetriaP
- Greg1900
- Αλκης Κ.
- luisnazariodelima
- the purge
- Christina947
- Bill1996
- leo41
- ChrisNoris
- jul25
- olgakiks
- giannis
- eri548
- marylou_290
- Rina
- TonyMontanaEse
- Dimitris9
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.