Koutsigio
Νεοφερμένος
Με 17269 έχω ελπίδες για ψυχολογία Ρεθύμνου;
Νομίζω ναι!
Ξομίζω ναιΜε 17269 έχω ελπίδες για ψυχολογία Ρεθύμνου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nancyDA
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Just1n
Νεοφερμένος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Ιωάννινα ωραία είναι?
Έτσι λένε.
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Ιατρικη Θεσσαλονικης 19050
Ετσι λενε οι εφημεριδες
Πως το βλεπετε?
justarandomgirl
Νεοφερμένος
Λοιπόν, στις πανελλήνιες τα πήγα τέλεια ...
2ο πεδίο 8550 και κάτι ψιλά και 3ο πεδίο 10904.
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, εγώ συμπλήρωσα το μηχανογραφικό σαν να έγραψα 20.000, δηλαδή δήλωσα τις σχολές με τη σειρά που μου αρέσουν.
Έβαλα λοιπόν κατά σειρά:
Γεωπονίας
Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
Αγροτικής Ανάπτυξης
Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος
Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής
Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής
Διατροφής και Διαιτολογίας (Θεσσαλονίκη, Σητεία, Καρδίτσα)
Εργοθεραπείας
Φυσικοθεραπείας(Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λαμία, Αίγιο)
Δημόσιας Υγείας και Κοινοτικής Υγείας-Κοινοτικής Υγείας
Πολιτικών Μηχανικών(Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Βόλος, Αθήνα, Πάτρα)
Σχεδιασμού Τεχνολογίας Ένδυσης
Για ποια σχολή με βλέπετε; Όχι τίποτ' άλλο, να προετοιμάζομαι ψυχολογικά... Εγώ ελπίζω να πιάσω κάποια από τις πρώτες 7 επιλογές...
Να πω την αλήθεια, καλώς ή κακώς δεν μπήκα να ψάξω καθόλου τις προβλέψεις για τις βάσεις των διάφορων sites...
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
ComfortablySmug
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαλάρωσε και πάνε παραλία.Ότι έγινε έγινε!Θέλω την βοήθειά σας σε κάτι...
Λοιπόν, στις πανελλήνιες τα πήγα τέλεια ...
2ο πεδίο 8550 και κάτι ψιλά και 3ο πεδίο 10904.
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, εγώ συμπλήρωσα το μηχανογραφικό σαν να έγραψα 20.000, δηλαδή δήλωσα τις σχολές με τη σειρά που μου αρέσουν.
Έβαλα λοιπόν κατά σειρά:
Γεωπονίας
Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
Αγροτικής Ανάπτυξης
Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος
Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής
Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής
Διατροφής και Διαιτολογίας (Θεσσαλονίκη, Σητεία, Καρδίτσα)
Εργοθεραπείας
Φυσικοθεραπείας(Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λαμία, Αίγιο)
Δημόσιας Υγείας και Κοινοτικής Υγείας-Κοινοτικής Υγείας
Πολιτικών Μηχανικών(Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Βόλος, Αθήνα, Πάτρα)
Σχεδιασμού Τεχνολογίας Ένδυσης
Για ποια σχολή με βλέπετε; Όχι τίποτ' άλλο, να προετοιμάζομαι ψυχολογικά... Εγώ ελπίζω να πιάσω κάποια από τις πρώτες 7 επιλογές...
Να πω την αλήθεια, καλώς ή κακώς δεν μπήκα να ψάξω καθόλου τις προβλέψεις για τις βάσεις των διάφορων sites...
Koutsigio
Νεοφερμένος
Για τις λοιπες τι λενε?Ιατρικη Αθηνων 19150
Ετσι λενε οι εφημεριδες
Πως το βλεπετε?
justarandomgirl
Νεοφερμένος
Αν και λιγο ασχετο με το θεμα, τις βεβαιωσεις συμμετοχης για τις πανελλαδικες ποιοι τις παιρνουν και τι ειναι;
Είναι ένα χαρτί το οποίο βεβαιώνει ότι συμμετείχες στις πανελλήνιες εξετάσεις αυτής της χρονιάς. Αναγράφει τα μαθήματα στα οποία εξετάστηκες, το βαθμό που έγραψες σε καθένα από αυτά και τα μόρια που έγραψες σε κάθε πεδίο (ανάλογα με τα μαθήματα επιλογής που έχεις). Δε νομίζω να ξέχασα κάτι.
Αυτό το έγγραφο το παίρνουν όσοι έγραψαν πανελλήνιες αυτή τη χρονιά από το Λύκειο στο οποίο εξετάστηκαν.
Όσον αφορά τη χρησιμότητά του, εμένα μου ζητήθηκε μόνο όταν πήγα στο σχολείο για να ξαναδηλώσω ότι θέλω να συμμετάσχω στις πανελλήνιες. Από κει και πέρα δεν ξέρω αν θα σου ζητηθεί κατά την εγγραφή σου στη σχολή όπου πέρασες. Πάντως, πρέπει να το παραλάβεις και ας μη σου χρειαστεί.
Δεν γνωρίζω αν έχουν ήδη σταλεί στα Λύκεια από το Υπουργείο. Πάρε τηλέφωνο στο σχολείο σου και θα σου δώσουν μια σαφέστερη απάντηση.
Εύχομαι να περάσεις εκεί που θέλεις!
Χαλάρωσε και πάνε παραλία.Ότι έγινε έγινε!
Μαζί σου, αλλά μη μου έρθει ο ουρανός σφοντίλι στο τέλος
σχεδιασμου τεχνολογιας ενδυσης
Oh...
Που το διάβασες;Ιατρικη Αθηνων 19150
Ετσι λενε οι εφημεριδες
Πως το βλεπετε?
ComfortablySmug
Εκκολαπτόμενο μέλος
"ΕΙΔΗΣΕΙΣ" (Ποιος σκέφτηκε τέτοιο πρωτότυπο όνομα?)Ποια εφημερίδα;
Που το διάβασες;
Πάντως ο στρατηγάκης θεωρείται αυθεντία
movie_buff
Νεοφερμένος
Giovanni_
Επισκέπτης
harry akritas
Διάσημο μέλος
Έχεις δει πόσο έξω έχει πέσει ο Στρατηγάκης όλες τις προηγούμενες χρονιές; Τουλάχιστον για κλάματα...Πάντως ο στρατηγάκης θεωρείται αυθεντία
Giovanni_
Επισκέπτης
kouliorthegreat
Νεοφερμένος
InMathWeTrust
Νεοφερμένος
kouliorthegreat
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.