ysemer
Νεοφερμένος
Δυστυχώς, όχι! Να πέσει κιόλας η βάση με τέτοιες επιδοσεις; Ακατόρθωτο. Μετα τι έχεις βάλει?
Παιδαγωγικό δεν νομίζω στην Αλεξανδρούπολη. Ρόδο κάποιες ελπίδες θα είχες. Νηπιαγωγών λογικά.
Βέβαια, όλα θα κριθούν στο πόσοι τελικά θα επιλέξουν τα παιδαγωγικα!
Οι τελικές εκτιμήσεις θα βγουν μέσα στην εβδομάδα, το πολύ το Σαββατοκυριακο αφού κάνω τα αδύνατα δυνατά. Έχουμε επαναλάβει όμως πολλές φορές κάποια πράγματα.
Chris καλημέρα, με μεγάλη αγωνία περιμένουμε τις προβλέψεις - εκτιμήσεις σου.
Από ότι έχεις πει το 3ο Πεδίο και μεγάλο μέρος από το 2ο Πεδίο τα έχεις έτοιμα.
Δώσε μας λοιπόν και εμάς τίποτα. Ευχαριστώ πολύ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Ρε παιδιά, λίγο υπομονή. Αν ανεβάσω του 3ου πεδίου θα μου λένε του 2ου θέλουμε και εμείς , μετά του 1ο θα μου λένε μας έχεις κλασμενους μετά του 5ου θα μου στέλνουν μηνύματα. Γιαυτό λίγο υπομονή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ginakalf98
Νεοφερμένος
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!! Μακαρι να βγειτε εκτος προβλεψεως και να το πιασω..
Σου το ευχομαι ολοψυχα! Και εγ στην ιδια θεση ειμαι! Εχω δηλωσει 1η επιλογη πτδε ΑΠΘ με 14.237 και ειμαι οριακα να το πιασω και σνησυχω. Μετα εχω δηλωσει στο ΔΠΘ που λογικα ειμαι μεσα. Ελπιζω να πιασουμε εκει που επιθυμουμε! Καλη σου επιτυχια!
Σου το ευχομαι ολοψυχα! Και εγ στην ιδια θεση ειμαι! Εχω δηλωσει 1η επιλογη πτδε ΑΠΘ με 14.237 και ειμαι οριακα να το πιασω και σνησυχω. Μετα εχω δηλωσει στο ΔΠΘ που λογικα ειμαι μεσα. Ελπιζω να πιασουμε εκει που επιθυμουμε! Καλη σου επιτυχια!
Σε ευχαριστω παρα πολυ,ευχομαι να εισαι καλα!! Δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι γιατι αν δεν πιασεις το ΑΠΘ(πραγμα που μου φαινεται καπως κουλο) θα πιασεις σιγουρα το ΔΠΘ!! Οποτε ευχομαι τα καλυτερα και μακαρι να γινουμε συναδελφοι και συμφοιτητες
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
Να μην κοιτά τις εκτιμήσεις του Χρήστου.
Όταν πλέον δε θα περάσει και οριστικά στη σχολή που θέλει,να την τραυματίσει όσο ποθεί.
Όπως και εσείς οι πανέξυπνοι που ψάχνετε παλαιότερα ποστ του για να συγκρίνετε κατά πόσο έπεσε έξω,καθίστε να κάνετε τις αναλύσεις που κάνει.
Τι; δεν έχετε την ικανότητα; Αχ τι κρίμα
Αντε πια με τον κάθε κακομοίρη παντογνώστη.
ginakalf98
Νεοφερμένος
Μακαρι να πεσουν εξω οι προβλεψεις και να πεσουν τα παιδαγωγικα! Το ευχομαι και αν περασουμε ΔΠΘ κανονιζουμε καφεδακι γνωριμιας!Σε ευχαριστω παρα πολυ,ευχομαι να εισαι καλα!! Δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι γιατι αν δεν πιασεις το ΑΠΘ(πραγμα που μου φαινεται καπως κουλο) θα πιασεις σιγουρα το ΔΠΘ!! Οποτε ευχομαι τα καλυτερα και μακαρι να γινουμε συναδελφοι και συμφοιτητες
panosedessa
Δραστήριο μέλος
panosedessa
Δραστήριο μέλος
Chriss κάποια πρόβλεψη για Χημικό μηχανικό Πάτρας?16220 έχω καμιά ελπίδα;
Οριακα
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Την ίδια στιγμή, θεωρείται σίγουρο ότι θα υπάρξουν σχολές με άνοδο βάσης, κυρίως εκείνες που βρίσκονται στις μέτριες βαθμολογικές κλίμακες (12 με 15) όπου φέτος υπήρξε υπερσυγκέντρωση υποψηφίων. Οσο για το βαθμολογικό κατώφλι εισαγωγής, αναμένεται ότι θα κινηθεί στα 9.000 για τα τμήματα ΑΕΙ χωρίς ειδικό μάθημα, ενώ για τα ΤΕΙ στα 5.000 με 6.000 μόρια.
ysemer
Νεοφερμένος
Ο στρατος εδωσε ημμμυ απθ μ ημτυ 900 μορια διαφορα!!
Και που είναι το παράξενο Πάνο. Τόσα δεν είχε και πέρσι ?
panosedessa
Δραστήριο μέλος
ysemer
Νεοφερμένος
panosedessa
Δραστήριο μέλος
Το 2015 είχε 900 όμως(17.833 με 16.939)
Εγω πιστευω φετος η ψαλιδα θα κλισει στα 700 μορια καιηβαση της πατρας εχεο μεγιστο το 17200
ysemer
Νεοφερμένος
panosedessa
Δραστήριο μέλος
ysemer
Νεοφερμένος
Φέτος πρέπει να ξεκινήσουν από την αρχή , δηλαδή ποιοι μπαίνουν που, και ανάλογα με την στατιστική διαβάθμιση των μορίων και τις επιλογές των φοιτητών (εδώ είναι το πιο δύσκολο).
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.