Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φαιη απ' ο, τι ακουω απο φιλους που σπουδαζουν Γιαννενα περνανε καλα, ειναι κατεξοχην φοιτητουπολη. Φιλιες σχηματιζονται ευκολα επειδη ολοι ειναι πανω κατω στην ιδια μοιρα, δηλαδη παιδια απο αλλες πολεις που περασαν Γιαννενα και βρισκουν εκει παρεες. Δεν υπαρχουν δηλαδη ηδη διαμορφωμενες κλικες και μπορεις ευκολα να κοινωνικοποιηθεις. Απο αποψη στεγασης και εξοδων διαβιωσης δεν ειναι φθηνη πολη. Οι γιαννιωτες κρατουν υψηλες τις τιμες στα νοικια. Το πανεπιστημιο βρισκεται σε μια ικανη αποσταση εκτος πολεως, που σημαινει οτι το λεωφορειο ειναι δεδομενο για ολους, εκτος οσων μενουν στις εστιες ισως. Αυτη ειναι η γενικη ιδεα που εχω παρει για τη φοιτητικη ζωη στα Γιαννενα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Faihh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω παλι επρηζα ολη τη χρονια τους δικους μου να με στειλουν Αθηνα -υπηρχε προσωπο- αν και ειμαι απο Βορειο Ελλαδα και εχουμε σπιτι Θεσσαλονικη. Ε, τελικα εφαγα τα μουτρα μου και θα παραμεινω πληγωμενη στη συμπρωτευουσα.. :/
Φαιη απ' ο, τι ακουω απο φιλους που σπουδαζουν Γιαννενα περνανε καλα, ειναι κατεξοχην φοιτητουπολη. Φιλιες σχηματιζονται ευκολα επειδη ολοι ειναι πανω κατω στην ιδια μοιρα, δηλαδη παιδια απο αλλες πολεις που περασαν Γιαννενα και βρισκουν εκει παρεες. Δεν υπαρχουν δηλαδη ηδη διαμορφωμενες κλικες και μπορεις ευκολα να κοινωνικοποιηθεις. Απο αποψη στεγασης και εξοδων διαβιωσης δεν ειναι φθηνη πολη. Οι γιαννιωτες κρατουν υψηλες τις τιμες στα νοικια. Το πανεπιστημιο βρισκεται σε μια ικανη αποσταση εκτος πολεως, που σημαινει οτι το λεωφορειο ειναι δεδομενο για ολους, εκτος οσων μενουν στις εστιες ισως. Αυτη ειναι η γενικη ιδεα που εχω παρει για τη φοιτητικη ζωη στα Γιαννενα..
Σε ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες! Κι εγω γενικα ειμαι αισιοδοξη οσον αφορα τη φοιτητικη ζωη στα Γιαννενα! Ο καιρος λιγο με χαλαει και ισως το μεταφορικο διοτι το μετρο μπορω να πω πως ειναι σωτηριο! Αλλα αν τελικα παω θα τα φτιαχτουν ολα ελπιζω
dragon2097
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 929391
Επισκέπτης
Stickerbush
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαλώς τονΠαιδιά πόσο λέτε να πάει φέτος το ΟΔΕ στην ΑΣΟΕΕ;
(Σ. Στρατηγάκης)
Michanikara
Νεοφερμένος
Εκτίμηση πιθανών βάσεων 2016
(Σ. Στρατηγάκης)
Άνοδος πολιτικών μηχανικών ΔΠΘ και πτώση ΕΜΠ
NoniZer
Νεοφερμένος
Εκτίμηση πιθανών βάσεων 2016
(Σ. Στρατηγάκης)
αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμησεις του θα γινω θαυμαστης του και θα κανω τατουαζ τη φατσα του στη πλατημμακαρι μακαρι μακαρι πωωωωω μου εδωσε ελπιδες ο τυπος,ευχομαι να ειναι αυτες οι πραγατικες βασεις
αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμησεις του θα γινω θαυμαστης του και θα κανω τατουαζ τη φατσα του στη πλατημμακαρι μακαρι μακαρι πωωωωω μου εδωσε ελπιδες ο τυπος,ευχομαι να ειναι αυτες οι πραγατικες βασεις
Θα σου πρότεινα,να περιμένεις τις εκτιμήσεις του Chris1993......τις δουλευει τώρα πιό λεπτομερειακά και θα τις ανεβάσει σε λίγες μέρες...μια πρώτη εκτίμηση για πολλες σχολές έχει δωσει.....
Σύμφωνα με τις βάσεις του Στρατηγάκη το ΕΜΠ ανεβαίνει πάρα πολύ. Χρήστο πες μας τη γνώμη σου. Με τη λογική Στρατηγάκη όλοι δηλώνουμ ΕΜΠ απ' όλη την Ελλάδα, αλλιώς δε δικαιολογείται τέτοια άνοδος...
Mε την λογικη του Στρατηγακη ανεβαινουν ολα τα πολυτεχνικα τμηματα σε ολες τις πολεις!!
Πάντως εγώ κυρία.. Γιάννενα μου είπε Γιάννενα κρατώ!
Guest 929391
Επισκέπτης
Kαλώς τον
Γεια σου φίλε, τι κάνεις;
15700 για οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων;
Τόσο χαμηλα;
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Πως γίνεται επίσης, με 432 άτομα πάνω από 19.000 να βγάζει τις 3 πρώτες πάνω από 19.000. Είναι εξωφρενικό.
Φαίνεται, ότι ο κύριος Στρατηγάκης έχει μπερδέψει την κλιμάκωση ΓΒΠ με την κλιμάκωση μορίων.
Επίσης, τι είναι αυτό το ανεκδιήγητο 19.150 στην Ιατρική Αθηνών? Ας πει κάποιος στον κύριο Στρατηγάκη ότι πάνω από 19.150 δεν έχουν πάνω από 200 άτομα στην Ελλάδα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.