TombRaiderLover
Νεοφερμένος
(Σοβαρευτειτε μερικοι! Εγω με 19187 πιστευετε πως περναω; Trolls, go away.)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
petmak97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η αλήθεια είναι ότι είχα και συμμαθητές και άλλους γνωστούς π κανανε αυτό π λες χαχαχφιλε καναμε ακριβως το ιδιο. και εγω φυσικο γιαννενα εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες. απλα να ειναι μια σχολη η οποια σε περιπτωση αποτυχιας θα την κανεις με καποια ευχαριστηση και οχι με το ζορι.
παντως σε τετοιες περιπτωσεις το πιο βεβηλο θεωρω οτι ειναι τα βοδια που δεν πιανουν ιατρικες, πιανουν μια θεση σε καποιο πανεπιστημιο για να λενε στο κοσμο ενω εχουν αποφασισει πριν το μηχανογραφικο οτι θα φυγουν εξω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θανασης Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
panosedessa
Δραστήριο μέλος
Με 11455 έχω ελπίδες για Μηχανικών Περιβάλλοντος στην Ξάνθη ή στη Κοζάνη;
μπορει να εισαι και ο μονος που θα το δηλωσει
Θανασης Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπορει να εισαι και ο μονος που θα το δηλωσει
χαχαχχααχα.. και να φανταστεις με μηδεν στα μαθηματικα
Guest 699855
Επισκέπτης
https://www.minedu.gov.gr/eidiseis/...tika-stoixeia-vathmologion-eidikon-mathimaton
Auditor 8
Νεοφερμένος
Tα λεγα εγω για το 5ο πεδειο οτι δεν θα πεσουν πολυ αλλα δε με πιστευατε...ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ
panosedessa
Δραστήριο μέλος
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/paideia/114158/vaseis-2016-aei-akoma-kai-me-9-000-moria
Tα λεγα εγω για το 5ο πεδειο οτι δεν θα πεσουν πολυ αλλα δε με πιστευατε...ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ
στο 5ο πεδειο δεν θα πεσουν αλλα στο 5ο πεδιο θα πεσουν πολυ
kostasgalliakis
Νεοφερμένος
Garist
Εκκολαπτόμενο μέλος
panosedessa
Δραστήριο μέλος
Κι όμως, εγώ είμαι ένας Κρητικός, που έβγαλα 16503 και έχω δηλώσει την Ξάνθη πριν τα Χανιά, μόνο και μόνο επειδή θεωρώ ότι το τμήμα της Ξάνθης μπορεί να μου προσφέρει περισσότερα ερεθίσματα πάνω σε θέματα, που με ενδιαφέρουν, από ότι των Χανίων (χωρίς να το υποτιμώ)...αλλά η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι προτιμούν τα Χανιά....
κακα τα ψεματα η κρητη εχει πολυ καλο πολυτεχνειο και φετος πιστευω θα εχει μεγαλυτερη βαση απο ξανθη και βολο
η κρητη καταρχην εκανε συμφωνια με την Silicon Valley και γενικα ειναι πιο μπροστα σε υποδομες και καθηγητες απο ξανθη
Με 16600 περνάω Ημμυ δπθ;
50%50 εισαι
Garist
Εκκολαπτόμενο μέλος
κακα τα ψεματα η κρητη εχει πολυ καλο πολυτεχνειο και φετος πιστευω θα εχει μεγαλυτερη βαση απο ξανθη και βολο
η κρητη καταρχην εκανε συμφωνια με την Silicon Valley και γενικα ειναι πιο μπροστα σε υποδομες και καθηγητες απο ξανθη
50%50 εισαι
Δλδ υποθέσεις άνοδο 550 μορίων;
panosedessa
Δραστήριο μέλος
Δλδ υποθέσεις άνοδο 550 μορίων;
γιατι οχι;; οι επιδοσεις των βαθμων προσβασεις ειναι πολυ καλυτερες απο περσι
δηλαδη και εγω με 17955 δεν εχω πεισθει ακομα οτι θα περασω σε καποιο τμημα ημμυ
nikos143
Νεοφερμένος
Κέλλυ Μ
Νεοφερμένος
Guest 699855
Επισκέπτης
Κι όμως, εγώ είμαι ένας Κρητικός, που έβγαλα 16503 και έχω δηλώσει την Ξάνθη πριν τα Χανιά, μόνο και μόνο επειδή θεωρώ ότι το τμήμα της Ξάνθης μπορεί να μου προσφέρει περισσότερα ερεθίσματα πάνω σε θέματα, που με ενδιαφέρουν, από ότι των Χανίων (χωρίς να το υποτιμώ)...αλλά η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι προτιμούν τα Χανιά....
Γιατί για την ίδια σχολή πας στην άλλη άκρη της Ελλάδας; Οποτεδήποτε θα ήταν περίεργο αλλά ειδικά τη σημερινή οικονομικά δύσκολη εποχή μας, πραγματικά προκαλεί εντύπωση! Τι παραπάνω θα σου προσφέρει η σχολή της Ξάνθης από ο,τι η σχολή της Κρήτης; Μήπως να το ξανασκεφτείς;
maria_lulu
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.