wannabeconomist
Νεοφερμένος

Κατα τη γνωμη σας αν εισαι 200-300 (ή εστω κατω απο 500) μορια "εξω" απο την περσινη βαση μιας σχολης εχεις σοβαρες πιθανοτητες να μπεις ή θα μεινει στην "τυχη"; Δηλαδη παρολο που μιλαμε για πτωση βασεων μπορει κανεις να ειναι σιγουρος σε μια παρομοια περιπτωση;
Αναλόγως για ποιο πεδίο μιλάμε και σε ποια πόλη βρίσκεται
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Faihh
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και συνεχεια για τη θετικη μιλαμε θα πεσει και καμια προβλεψη για εμας τους θεωρητικους;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fanouris
Εκκολαπτόμενο μέλος

Faihh
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απολαύστε το καλοκαίρι σας βρε παιδιά και από Σεπτέμβριο εγγράφεστε στο ΙΕΚ της αρεσκείας σας.

Arsyn
Νεοφερμένος

Κατά την γνώμη μου, 90% είσαι μέσα! Καλή επιτυχία, ελπίζω τον Σεπτέμβρη να είσαι ακριβώς εκεί. Φιλοσοφική σωστά; 2η επιλογή τι έχεις;Παιδια τι λετε.. Εγω συγκεντρωσα 89 μορια κατω απο την περσινη βαση εισαγωγης της σχολης που θελω (θεωρητικη κατευθυνση που λενε οτι οι βασεις θα κατεβουν) και ακομα τρωω τα νυχια μου και ανησυχω για το αν θα μπω. Υπομονη και ολα θα γινουν! Θετικη σκεψη!
Και συνεχεια για τη θετικη μιλαμε θα πεσει και καμια προβλεψη για εμας τους θεωρητικους;![]()
Faihh
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eva097
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με 17.510 μπαίνω Νομική Κομοτηνής ; ( 36 μόρια κάτω απο την βάση του 2015 )Κατά την γνώμη μου, 90% είσαι μέσα! Καλή επιτυχία, ελπίζω τον Σεπτέμβρη να είσαι ακριβώς εκεί. Φιλοσοφική σωστά; 2η επιλογή τι έχεις;
panosedessa
Δραστήριο μέλος

Οι βάσεις δε θα ανέβουν στο 2![]()
Μπορείς να μου το τεκμηριώσεις;

Guest 991793
Επισκέπτης

Georginatsi
Νεοφερμένος

Επισης, οι μεταγραφές θα ισχύσουν κανονικα ετσι;
Με 1 μόριο απο τριτεκνία και 1 απο 67% γονέα λετε να πάρω μεταγραφή;;

giorgosan
Νεοφερμένος

Μπορείς να μου το τεκμηριώσεις;
Βάλε τους βαθμούς που έγραψες φέτος εδώ: https://www.oefe.gr/el/normal/credits-calculation_el.aspx με αναλογους βαθμούς στα δύο επιπλέον μαθήματα.Τώρα για την φυσική που ανέβηκαν οι αριστουχοι απλά αφαίρεσε 1 μονάδα, εγώ έτσι το έκανα -όχι πως είναι σωστό..
Καλύτερα να μην το πολυψαχνουμε μιας και κάνεις δεν ξέρει πως θα κινηθούνε οι βασεις.Ας χαρούμε το καλοκαίρι μας

panosedessa
Δραστήριο μέλος

δε ξερουμε και εγω θα ψαξω κατα 40% μεταγγραφη με 6 μορια και ομως δεν ειμαι σιγουρος αν θα την παρω,,,Παιδια κτηνιατρικη Καρδίτσας και βιολογία Ηράκλειο που τα βλέπετε;;;
Επισης, οι μεταγραφές θα ισχύσουν κανονικα ετσι;
Με 1 μόριο απο τριτεκνία και 1 απο 67% γονέα λετε να πάρω μεταγραφή;;

panosedessa
Δραστήριο μέλος

θεωρείται πιθανό να ανέβει η βάση των ημμυ εμπ πάνω από τα 19.000?
οχι υπολογιζω γυρω στα 18.500 με 18.800

τελικα θα βγει καποιο στατιστικο για να ξερουμε ακριβως ποσοι μαθητες συγκεντρωσαν πανω απο 19.000 στο 2ο πεδιο (και γενικοτερα σε ολα) ?
panosedessa
Δραστήριο μέλος

τελικα θα βγει καποιο στατιστικο για να ξερουμε ακριβως ποσοι μαθητες συγκεντρωσαν πανω απο 19.000 στο 2ο πεδιο (και γενικοτερα σε ολα) ?
μαλλον οχι εστειλα μνμα ευγενικοτατο στο υπουργιο για τους βαθμους προσβασης μ ειπαν οτι πρωωθηθηκε το μηνημα μου και τιποτα αλλο...

μαλλον οχι εστειλα μνμα ευγενικοτατο στο υπουργιο για τους βαθμους προσβασης μ ειπαν οτι πρωωθηθηκε το μηνημα μου και τιποτα αλλο...
δηλαδη ακυρο? κριμα.. δεν μπορω να εκτιμησω ποσοι μαθητες μπορουν να βρισκονται πανω απο 19.000 στο συγκεκριμενο πεδιο.. ολοι ασχολουνται με το 3ο πεδιο

panosedessa
Δραστήριο μέλος

δηλαδη ακυρο? κριμα.. δεν μπορω να εκτιμησω ποσοι μαθητες μπορουν να βρισκονται πανω απο 19.000 στο συγκεκριμενο πεδιο.. ολοι ασχολουνται με το 3ο πεδιο![]()
αμα εχεις πανω απο 18,500 μην αγχωνεσε εχεις περασει οπου θελεις
εχω βγαλει κατι βασεις εδω ψαξε ανεβασμενες μεν αλλα εχω κανει ενα καποιο ρεπορταζ πανε δες και τα αριστεια της φθιωτηδας να παθεις πλακα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.