Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...s-einai-oi-teleftaies-ektimiseis-gia-ta-moria
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νικος Σκουλ(ας)
Νεοφερμένος

Όταν λέμε "τα μάζεψε", είχε πει για ψηλότερα στο 3 ο πεδίο;Να τα μας και ο Στρατηγάκης τι μάζεμα είναι αυτό παληκάρι μου;
https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...s-einai-oi-teleftaies-ektimiseis-gia-ta-moria

Να τα μας και ο Στρατηγάκης τι μάζεμα είναι αυτό παληκάρι μου;
Το άρθρο μιλάει για μικρή άνοδο στις ιατρικές σχολές και μικρή πτώση στα παραϊατρικα (όσον αφορά το 3ο πεδίο) κατι τέτοιο ειναι αδύνατο για τους εξεις λόγους : λείπουν τα μαθηματικά κατευ, που πέρσι για παράδειγμα είχαν θερίσει πολλούς μελλοντικούς ιατρούς , πολλοί ειναι εγκλωβισμένοι στο 3ο πεδίο και επιλέξουν αναγκαστικά σχολές του πεδίου αυτού , φέτος ο αριθμός των αριστούχων αυξήθηκε ( λογικό μου φαίνεται ) . Ολα αυτά μαρτυρούν μεγάλη άνοδο σε σχολές τρίτου πεδίου μεσαίας ζήτησης οπως ειναι η νοσηλευτική εκπα για παράδειγμα . Θελω πραγματικά να πιστεύω οτι κατι τέτοιο δε θα συμβεί αλλα .....θα δείξει τέλος παντων . εντωμεξυ είχα διαβάσει ενα άρθρο για τις πανελληνιες 17 ή 18 όπου θέλουν να προσθέτουν και ενα επιπλέον μάθημα ώστε να εχουν οι μαθητές περισσότερες επιλογές στα επιστημονικά πεδία , νιώθω τοσο πειραματόζωο

Stickerbush
Πολύ δραστήριο μέλος

meloveyoudo
Δραστήριο μέλος

panosedessa
Δραστήριο μέλος

Με 17.398 πιστευετε οτι πιανω χημικο μηχανικο πατρας;
μεσα εισαι
panosedessa
Δραστήριο μέλος

Γεια σας. Εδωσα πανελληνιες φετος απο θεωρητικη κατευθυνση και συγκεντρωσα 15.300 μορια( 18.1 λατινικα, 17.1 ιστορια, 14.1 εκθεση, 12.9 αρχαια) χωρις φροντιστηριο. Δεν ειμαι ευχαριστημενη καθως δεν φτανουν τα μορια για τις σχολες που με ενδιαφεραν ( ψυχολογια, αγγλικη φιλολογια , νομικη). Δεν ξέρω τι να βαλω στο μηχανογραφικο μου ως πρωτη επιλογη .. απο αυτες που μπορω να εισαχθω με τα μορια μου και να μου αρεσει ειναι η φιλολογια αλλα οχι αθηνας , για την οποια αν την βαλω θα περιμενω για μεταγραφη στην αθηνα. Δεν ξερω τι να κανω να γραφτω στην σχολη της φιλολογιας και να την σπουδασω ( δεν ξερω αν θα μου αρεσει τοσο) ή να ξαναδωσω εχοντας κρατησει θεση στο πανεπιστημιο ?? Οσοι εχετε δωσει 2η φορα πως ήταν? Ειμαι πολυ μπερδευμενη αυτην την στιγμη καθως αν ξαναδωσω δεν ξερω αν θα εχω την απαραιτητη ψυχολογια και δυναμη.
Δεν εχω καμια σχεση με τις σχολες και τα μαθηματα που εδωσες ομως μια γνωστη μου που ηθελε νομικη και δεν εγραψε καλα της ειπαν οτι μπορει να γραφτει σε μια αλλη σχολη με μορια γυρω στα 15000 (δυστυχως δεν θυμαμαι πως τη λενε) και σε καποιο ετος ηταν σε θεση να δωσει σαν εξετασεις και να γραφτει στη νομικη.Ξερω πολυ αοριστα στα γραφω αλλα δεν θυμαμαι περισσοτερα.Ρωτα καμια φιλολογο μηπως ξερει να σου πει περισσοτερα.
PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος

Εννοείς τις κατατακτήριες; Πρέπει να τελειώσει την πρώτη σχολή για να δώσει για άλλη.Δεν εχω καμια σχεση με τις σχολες και τα μαθηματα που εδωσες ομως μια γνωστη μου που ηθελε νομικη και δεν εγραψε καλα της ειπαν οτι μπορει να γραφτει σε μια αλλη σχολη με μορια γυρω στα 15000 (δυστυχως δεν θυμαμαι πως τη λενε) και σε καποιο ετος ηταν σε θεση να δωσει σαν εξετασεις και να γραφτει στη νομικη.Ξερω πολυ αοριστα στα γραφω αλλα δεν θυμαμαι περισσοτερα.Ρωτα καμια φιλολογο μηπως ξερει να σου πει περισσοτερα.
Chris1993
Περιβόητο μέλος

Με κατατακτηριες στη Νομική, αφού τελειώσει το Πολιτικό, αφού θα έχει έτοιμα τα μαθήματα αν τριφτει ανάλογα.
PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος

Ναι απλά είπε σε κάποιο έτος και ακούστηκε σαν να μην είναι απαραίτητο να πάρει πτυχίο για να πάει νομική.Μάλλον εννοεί τα τμήματα Πολιτικής Επιστήμης.
Με κατατακτηριες στη Νομική, αφού τελειώσει το Πολιτικό, αφού θα έχει έτοιμα τα μαθήματα αν τριφτει ανάλογα.

μιχαηλ1
Νεοφερμένος

Eva097
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ευλιγιστούλης
Νεοφερμένος

KostasT98
Νεοφερμένος

Chris1993
Περιβόητο μέλος

Νηπιαγωγων Αλεξ\πολης και Ροδου που λετε να παει?
Μάλλον οριακά κάτω η πάνω από τη βάση.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.