Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eva097
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
petmak97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ενας φιλος με 18335 εχει ελπιδες για φαρμακευτικης πατρας με το νεο συστημα;
μεσα ειναι σιγουρα
αν δεν αλλαξει η ζητηση
ιατρικη αθηνας 19.150 με 19.250
ιατρικη θεσσαλονικης 19.050 με 19.150
ιατρικη πατρας 18.900 με 19.000
ιατρικη ιωαννινα, λαρισα 18.800 με 18.900
ιατρικη ηρακλειο 18.700 με 18.850
ιατρικη αλεξανδρουπολης 18.700 με 18.850
οδοντιατρικης αθηνα 18.600 με 18.700
φαρμακευτικη αθηνας 18.350 με 18.500
βιολογιας αθηνας 18.200 με 18.400
βιολογικων εφαρμογων και τεχνολογιων 16.700 με 16.850
φυσικοθεραπεια αθηνα 16.400 με 16.550
μαιευτικης αθηνα 15.000 με 15.150
ιατρικα εργαστηρια αθηνα 14.800 με 15.000
fockos
Επιφανές μέλος
Παιδαγωγικά θα έχουμε μείωση βάσεων....
τα παιδιά που δεν πήρατε 5ο μάθημα κάνατε λάθος και μεγάλο. Όσοι πήρατε το 5ο συγχαρητήρια...
Στρατιωτικές σχολές δε θα έχουμε ιδιαίτερα πτωτική τάση αφού θα έχουμε ζήτηση (κρίση βλέπετε)
Στην θεωρητική παιδιά
Νομικές - ψυχολογία- Φιλολογία μικρή πτώση
Αύξηση βάσεων στα χαμηλόβαθμα τμήματα της θεωρητικής
Πολυτεχνεία θα έχουμε σημαντική πτώση
Στην περιφέρεια θα έχουμε πολύ μεγάλη....
ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ.
Επειδή κάθησα και σκέφτηκα εχτές θεωρώ προς τις παραϊατρικές σχολές θα έχουμε αύξηση των βάσεων.
σε ολες σε αυτο το πεδιο θα εχουμε αυξηση απλα τα παραιτρικα (ιατρικα εργαστηρια π.χ )θα εκτοξευτουν
fockos
Επιφανές μέλος
σε ολες σε αυτο το πεδιο θα εχουμε αυξηση απλα τα παραιτρικα (ιατρικα εργαστηρια π.χ )θα εκτοξευτουν
στις υψηλόβαθμες θα έχουμε μείωση έστω και μικρή στις παραιατρικές θα έχουμε αύξηση γιατι΄πολλά παιδιά που θα διαλέγαν πολυτεχνείο δεν πήραν ειδικό μάθημα και δε θα διαλέξουν θα κινηθούν στις παραιατρικές.
Επίσης τα παιδιά της θεωρητικής που παραδοσιακά δεν πιάνανε νομικές, ψυχολογίες, φιλολογίες δε θα μποορύν να διαλέξουν παραιατρικές σχολές οπότε θα κινηθούν στις δικές τους χαμηλόβαθμες οι οποίες θα ανεβάσουν βάσεις..
Δε μπορώ να πω περισσότερα ούτε να δώσω ακριβής εκτιμήσεις γιατί δεν ξέρω το σύστημα το νέο και δε θέλω να λέω αρλούμπες παρόλα αυτά ότι λέω πιστεύω ότι θα ισχύσει.
στις υψηλόβαθμες θα έχουμε μείωση έστω και μικρή στις παραιατρικές θα έχουμε αύξηση γιατι΄πολλά παιδιά που θα διαλέγαν πολυτεχνείο δεν πήραν ειδικό μάθημα και δε θα διαλέξουν θα κινηθούν στις παραιατρικές.
Επίσης τα παιδιά της θεωρητικής που παραδοσιακά δεν πιάνανε νομικές, ψυχολογίες, φιλολογίες δε θα μποορύν να διαλέξουν παραιατρικές σχολές οπότε θα κινηθούν στις δικές τους χαμηλόβαθμες οι οποίες θα ανεβάσουν βάσεις..
Δε μπορώ να πω περισσότερα ούτε να δώσω ακριβής εκτιμήσεις γιατί δεν ξέρω το σύστημα το νέο και δε θέλω να λέω αρλούμπες παρόλα αυτά ότι λέω πιστεύω ότι θα ισχύσει.
στις υψηλοβαθμες θα εχουμε μειωση ? δηλαδη λες ιατρικη να πεσει ? δεν σου εχουν πει οτι τα ναρκωτικα δεν κανουν καλο ? εχεις παει σε σχολεια να δεις πωρα γραφουν τα παιδια η απλα το παιζεις μεντιουμ ?
xristarac
Νεοφερμένος
Πολυτεχνεία θα έχουμε σημαντική πτώση
Στην περιφέρεια θα έχουμε πολύ μεγάλη...
ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ.
Όταν λες πολύ μεγάλη πτώση στην περιφέρεια...εννοείς πάνω απο 1000-1500 μόρια??
petmak97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε συ δεν χρειάζεται να ειρωνεύεσαι... :-) όλα παίζουν εξάλλου...ντάξει είναι δύσκολο να υπάρξει μείωση Μην λέμε ότι θέλουμε αλλά είναι καινούριο το σύστημα οπότε who knows...στις υψηλοβαθμες θα εχουμε μειωση ? δηλαδη λες ιατρικη να πεσει ? δεν σου εχουν πει οτι τα ναρκωτικα δεν κανουν καλο ? εχεις παει σε σχολεια να δεις πωρα γραφουν τα παιδια η απλα το παιζεις μεντιουμ ?
Ρε συ δεν χρειάζεται να ειρωνεύεσαι... :-) όλα παίζουν εξάλλου...ντάξει είναι δύσκολο να υπάρξει μείωση Μην λέμε ότι θέλουμε αλλά είναι καινούριο το σύστημα οπότε who knows...
μα νομιζεις εγω δεν θελω να υπαρχει μειωση ?εμενα πιστευεις θα με χαλαγε να περνουσα ιατρικη ? απλα το οτι θελω να περασω καπου δεν σημαινει οτι θα επηρασει και τις εκτιμησεις μου..εγω τις εδωσα τις εκτιμησεις πανω και θα δειτε οτι εχω πεσει μεσα ακριβως !
μιχαηλ1
Νεοφερμένος
petmak97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι τις είδα...θεωρώ ότι θα πέσεις κοντά...να σ ρωτήσω έχω 18249 για φαρμακευτική Θεσσαλονίκη ή Πάτρα πως με βλέπεις?μα νομιζεις εγω δεν θελω να υπαρχει μειωση ?εμενα πιστευεις θα με χαλαγε να περνουσα ιατρικη ? απλα το οτι θελω να περασω καπου δεν σημαινει οτι θα επηρασει και τις εκτιμησεις μου..εγω τις εδωσα τις εκτιμησεις πανω και θα δειτε οτι εχω πεσει μεσα ακριβως !
Ναι τις είδα...θεωρώ ότι θα πέσεις κοντά...να σ ρωτήσω έχω 18249 για φαρμακευτική Θεσσαλονίκη ή Πάτρα πως με βλέπεις?
πατρα εισαι σιγουρα με αυτα τα μορια τα οποια οπως σου ειπα και χτες ειναι παρα πολλα
εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι βλεπω γεματο γυναικες τους αριστουχους σχεδον σε καθε σχολειο που ρωταω τα περισσοτερα μορια στο τομεα υγεις (για εκει ρωταω ) τα εχουν κοπελες..πιστευω η εκθεση τις ευνοει παρα μα παρα πολυ ! μιαλμε στο σχολειο μου μια επιασε 19 εκθεση και ενω στα αλλα 3 δεν ειχε πιασει τους καλυτερους εκτοξευτηκε στα 19.255 μορια και η δευτερη ειναι παλι κοπελα με 19.200 ! πιστευω φετος η ιατρικη αθηνας θα αποτελειται απο 80% γυναικες !
petmak97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ιατρική πάντα έχει πιο πολλές γυναίκες από ότι άνδρες...ο πατέρας μ είναι καθηγητης παθολογία και μ το έχει επιβεβαιώσει χαχα όντως αυτό με την έκθεση ισχυει :-)πατρα εισαι σιγουρα με αυτα τα μορια τα οποια οπως σου ειπα και χτες ειναι παρα πολλα
εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι βλεπω γεματο γυναικες τους αριστουχους σχεδον σε καθε σχολειο που ρωταω τα περισσοτερα μορια στο τομεα υγεις (για εκει ρωταω ) τα εχουν κοπελες..πιστευω η εκθεση τις ευνοει παρα μα παρα πολυ ! μιαλμε στο σχολειο μου μια επιασε 19 εκθεση και ενω στα αλλα 3 δεν ειχε πιασει τους καλυτερους εκτοξευτηκε στα 19.255 μορια και η δευτερη ειναι παλι κοπελα με 19.200 ! πιστευω φετος η ιατρικη αθηνας θα αποτελειται απο 80% γυναικες !
Θανασης Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευλιγιστούλης
Νεοφερμένος
Εβγαλα 19283 λετε πιανω ιατρικη αθηνας?
οχι δεν την πιανεις, εαν ειχες 19999 θα την επιανες ισως. Ε ρε τι ακουμε εδω μεσα..
petmak97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πολλα like αν και ντάξει πιθανότατα το παιδί έχει πραγματικό άγχος και ρωτά.. :-)οχι δεν την πιανεις, εαν ειχες 19999 θα την επιανες ισως. Ε ρε τι ακουμε εδω μεσα..
σε παρακαλώ πολύ,πες μου αν πιστεύεις ότι με 18625 πιάνω ιατρική Αλεξανδρούπολη με το παλαιό...ρεαλιστικά την άποψή σου Θέλω,σε ευχαριστώ
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.