Γιώτα10
Νεοφερμένος
Πάντως επιμένω ότι η οικονομική δυσχέρεια θα παίξει το ρόλο της στη διαμόρφωση των βάσεων. Εγώ προσωπικά είμαι μοναχοκόρη, ο πατέρας μου παίρνει έναν αξιοπρεπή μισθό, είμαι βορειοελλαδίτισα (από Δυτική Μακεδονία) και μπορώ να πάω Αλεξανδρούπολη. Στην Αθήνα όμως και στη Θεσσαλονίκη και στις μεγάλες πόλεις που είναι η μισή Ελλάδα, υπάρχουν πολλά παιδιά που οι γονείς τους δυσκολεύονται πάρα πολύ και ήρθαν και τα capital controls και τους αποτελείωσαν. Αυτό, σε συνδυασμό με την άρση των μεταγραφών είναι ικανό να φέρει τα πάνω κάτω στις βάσεις.Για την οδοντιατρική ΕΚΠΑ το πιστέυω κι εγώ.Για την οδοντ.ΑΠΘ και φαρμ.ΕΚΠΑ το θεωρώ δύσκολο.Η ιατρική είναι ιατρική όσο να ΄ναι
δύσκολα την αφήνεις όταν έχεις τα μόρια για να περάσεις.Μακάρι να κάνω λάθος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hrisa
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώτα10
Νεοφερμένος
18.091 με ΓΒΠ 17,82. Δίνω δεύτερη χρονιά φέτος. Ήμουν Θετική και είχα περάσει πέρισυ Αγρονόμων Τοπογράφων ΑΠΘ. Ήθελα όμως Ιατρική και ξανάδωσα. Αν περάσω πάντως και Φαρμακευτική ΑΠΘ δεν θα τα βάψω μαύρα. Μια χαρά σχολή είναι και θα είμαι και Θεσσαλονίκη που την ξέρω καλά και περνώ ωραία.Πόσα μόρια έχεις;
vasilisk1997
Νεοφερμένος
ποιοι αλλοι απο σας θελετε μεταγραφη στις ιατρικες απο που για που και με ποσα μορια?
Petroskour2012
Νεοφερμένος
Πόσα μόρια έχεις;
εμενα ρωτάς?
εμενα ρωτάς?
Sorry τωρα είδα οτι το μήνυμα πήγαινε σε άλλον
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Παιδιά υπάρχει όντως διχογνωμία ως προς την ημέρα δημοσίευσης των βάσεων.
Σας παραθέτω τί έγραψε κάποιος, από το σάιτ-forum του Κουτρουμπέλη, υποστηριζόμενος ότι πήρε τηλέφωνο το Υπουργείο Παιδείας.
Σας παραθέτω απλά τα λόγια του: παιδια καλησπερα σας! ειμαι και εγω αγχωμενος οπως ολοι μας για τις βασεις!! πηρα τηλεφωνο χθες στο υπουργειο σε κατι τηλεφωνα που βρηκα για να μου πουν εαν ειναι καποια ημερομηνια πιθανοτερη απο καποια αλλη. με ειρωνικο τροπο μου απαντησε εκει μια χαζοβιολα οτι βγαινουν στις 24...τη ρωταω σιγουρα? καιιι η απαντηση της : πωωω μας τα χετε κανει τσουρεκια με τις κωλοβασεις, τη δευτερα ναι! και μου το κλεισε! τους παιρνει ο δι@@ος τωρα ολους εκει μεσα η οχι? που απτα λεφτα μας ζουν ειναι και αγενεστατοι
Δεν ξέρω κατά πόσο έγκυρη είναι... Πάντως από κάτω δεν υπάρχουν σχόλια περί αστείου, ψέματος ούτε υβριστικά. Μακάρι να αληθευτεί!
Καλα δε νομιζω να του απαντησε και ετσι,αυτος που το εγραψε θα έβαλε και λιγη σαλτσα
Σαν τώρα θυμάμαι που γράφαμε τον πόνο μας ολη τη χρονια στο Πανελλήνιες 2015 και τωρα βγαίνουν οι βασεις.Καλή μας επιτυχία αλάνια!
blackowl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
ποσες πιθανοτητες εχω να παρω μεταγραφη απο ιατρικη δπθ σε ιατρικη απθ με 6 μορια? (1 απο τριτεκνια και 5 απο οικονομικα)
ποιοι αλλοι απο σας θελετε μεταγραφη στις ιατρικες απο που για που και με ποσα μορια?
Εγώ θέλω αθήνα με 7 μόρια αλλά δύσκολο
Hrisa
Νεοφερμένος
Παιδια τι λετε για Φυσικοθεραπεια και Ιατρικα Εργαστηρια; Ηθελα και Αγγλικη Φιλολογια αλλα δεν προκειται να περασω,αλλα και οι 2 αλλες επιλογες μου αρεσουν πολυ και εχω αγχωθει πολυ.Μακαρι να γινει ενα θαυμα και να μπω σε μια απο αυτες τις 3. Καλη επιτυχια σε ολους!
Εσένα ρωτάω Thestral πόσα μόρια έχεις, γιατί η μια σχολή από την άλλη έχει μεγάλη διαφορά μορίων. Φυσικοθεραπεία μόνο Αθήνα ή έχεις βάλει και επαρχία;
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
aris-bas
Νεοφερμένος
Ειμαι υποψήφιος με το 6%, ενδιαφέρομαι για οικονομικες σχολές και με εχει φαει η αγωνία(οπως ολους μας βέβαια)
Ζητω συγνωμη αν ποσταρα σε λαθος θεμα
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Οπότε αύριο θα βγει λογικά και η ανακοίνωση για μας. Βλέπω παίζει πολύ το "μέχρι Πέμπτη". Να βγουν αύριο πάντως μάλλον απίθανο. Άρα από Τρίτη μέχρι Πέμπτη...
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Πέρυσι η ανακοίνωση είχε βγει τρεις μέρες πριν (άσχετα αν ακουγόταν και πιο πριν η ημερομηνία).
Οπότε αύριο θα βγει λογικά και η ανακοίνωση για μας. Βλέπω παίζει πολύ το "μέχρι Πέμπτη". Να βγουν αύριο πάντως μάλλον απίθανο. Άρα από Τρίτη μέχρι Πέμπτη...
Καλά μην το λες...στη χρονιά μου, η ανακοίνωση βγήκε την προηγούμενη μέρα (Κυριακή 28.08.2011) και μάλιστα το μεσημέρι-απόγευμα Και τα αποτελέσματα βγήκαν Δευτέρα 29 Αυγούστου 08.00
Εγώ τα αποτελέσματα τα είδα ακριβώς μόλις βγήκε η φόρμα (07.41) και έγραψα στο forum αμέσως!
https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2786812&postcount=3
Αναμνήσεις...
Γιώτα10
Νεοφερμένος
Συμφωνώ. Και αν λάβουμε υπόψη ότι είμαστε σε προεκλογική περίοδο, θα κάνουν τα πάντα για να βγουν όσο γίνεται νωρίτερα. Να μην το ξεχνάμε αυτό.Καλά μην το λες...στη χρονιά μου, η ανακοίνωση βγήκε την προηγούμενη μέρα (Κυριακή 28.08.2011) και μάλιστα το μεσημέρι-απόγευμα Και τα αποτελέσματα βγήκαν Δευτέρα 29 Αυγούστου 08.00
Εγώ τα αποτελέσματα τα είδα ακριβώς μόλις βγήκε η φόρμα (07.41) και έγραψα στο forum αμέσως!
https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2786812&postcount=3
Αναμνήσεις...
Η Δημοκρατια αναφερεται σε οικονομικες σχολες?Δύο εφημερίδες αναφέρονται σήμερα στη μεγάλη πτώση των βάσεων. Το Βήμα και η Δημοκρατία. Η Δημοκρατία συγκεκριμένα, αναφέρει ότι η Ιατρική Αθηνών θα σπάσει προς τα κάτω το φράγμα των 19.000 μορίων και η Ιατρική ΔΠΘ κάτω από 18.000 μόρια. Φυσικά οι μόνες σχολές που θα είναι πάνω από 19.000 μόρια θα είναι οι ΣΣΑΣ. Για το Βήμα δεν ξέρω τι ακριβώς λέει. Θα πάω να το αγοράσω.
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
https://xenesglosses.eu/2015/08/entyposiaki-ptosi-ton-baseon-mono-5o-epistimoniko-pedio-sothike/
valantis21
Δραστήριο μέλος
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
επισης γραφει ¨συμφωνα με το υπουργειο αναμενεται ανακοινωση βασεων στις 25!!"
Ωραια τις εκτιμησεις της Δημοκρατιας τις ειδαμε,οποιος εχει την δυνατοτητα να ανεβασει και αυτες του βηματος...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.