Γιώτα10
Νεοφερμένος
Tελικά αυτός δήλωσε ότι δεν είναι πληροφορία, αλλά δικιά του εκτίμηση. Ο καθένας λέει ότι του έρθει στο κεφάλι.Αυτός δηλώνει ότι δεν είναι εκτίμηση. Ή έχει μπάρμπα στην Κορώνη ή μας τρολάρει άγρια. Παίζει με την αγωνία πολλών παιδιών όπως εγώ που έχω 18.091. Αν αποδειχτεί ότι λέει αλήθεια, τότε εκεί μέσα στο Υπουργείο θέλουν πολλές σφαλιάρες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
για μαθηματικο στοχευεις?
Για το μπες (η/υ και επικοινωνιας). Αν και δεν ειναι για μενα αλλα για τον ξαδερφο μου και εχουμε φαει ολο το καλοκαιρι να ασχολουμαστε με αυτο. Ειναι 89 μορια κατω απο την περσινη βαση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
John_07
Νεοφερμένος
Για το μπες (η/υ και επικοινωνιας). Αν και δεν ειναι για μενα αλλα για τον ξαδερφο μου και εχουμε φαει ολο το καλοκαιρι να ασχολουμαστε με αυτο. Ειναι 89 μορια κατω απο την περσινη βαση
Μαλιστα.. θα δειξει σε 5 μερες Καλα αποτελεσματα
silvi123321
Νεοφερμένος
Βρε παιδιά πότε βγαίνουν τελικά τα αποτελέσματα,γιατί ακούω διάφορες ημερομηνίες εσείς τι ξέρετε????
Who knows??Αλλα το σεναριο απο οτι εχω καταλαβει ειναι να βγουν πριν τις 27 αραρ 26-27 πιθανων...
Αννα17
Νεοφερμένος
υπομονη αν και ειναι αδυνατο
Ματθαιος
Εκκολαπτόμενο μέλος
aristofanhs
Νεοφερμένος
blackowl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σας παραθέτω τί έγραψε κάποιος, από το σάιτ-forum του Κουτρουμπέλη, υποστηριζόμενος ότι πήρε τηλέφωνο το Υπουργείο Παιδείας.
Σας παραθέτω απλά τα λόγια του: παιδια καλησπερα σας! ειμαι και εγω αγχωμενος οπως ολοι μας για τις βασεις!! πηρα τηλεφωνο χθες στο υπουργειο σε κατι τηλεφωνα που βρηκα για να μου πουν εαν ειναι καποια ημερομηνια πιθανοτερη απο καποια αλλη. με ειρωνικο τροπο μου απαντησε εκει μια χαζοβιολα οτι βγαινουν στις 24...τη ρωταω σιγουρα? καιιι η απαντηση της : πωωω μας τα χετε κανει τσουρεκια με τις κωλοβασεις, τη δευτερα ναι! και μου το κλεισε! τους παιρνει ο δι@@ος τωρα ολους εκει μεσα η οχι? που απτα λεφτα μας ζουν ειναι και αγενεστατοι
Δεν ξέρω κατά πόσο έγκυρη είναι... Πάντως από κάτω δεν υπάρχουν σχόλια περί αστείου, ψέματος ούτε υβριστικά. Μακάρι να αληθευτεί!
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
eva kan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιώτα10
Νεοφερμένος
Από τη στιγμή που σ' αυτόν τον τόπο δεν λειτουργεί τίποτε με προγραμματισμό, δεν θα ήταν έκπληξη να ανακοινωθούν τη Δευτέρα!Μακαρι την δευτερα να εβγαιναν αλλα θα ειχε βγει ανακοινωση
penitina
Νεοφερμένος
Tελικά αυτός δήλωσε ότι δεν είναι πληροφορία, αλλά δικιά του εκτίμηση. Ο καθένας λέει ότι του έρθει στο κεφάλι.
Γιώτα καταλαβαίνω τι πέρασες και εγώ τα ίδια μόρια έχω.Αλλά να σου πω απο τν αρχή δεν τον πίστεψα.Εξάλλου είμαι έτοιμη για όλα .Απ΄΄οτι έχω καταλάβει στο νήμα είμαστε.Βέβαια είναι λίγο ενθαρύντικό που τα ΜΜΕ δίνουν ως τελευταίες εκτιμήσεις ιατρική ΔΠΘ γύρω στα 17900 ΜΌΡΙΑ .Το έψαξα λίγο και το 2013 τελευταίες εκτιμήσεις έδινα 18000-18100.Οπότε μπορεί και πάλι να πέσουν μέσα.Μακάρι για μας και για πολλά παιδιά που θα το ήθελαν.
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΑΙ!!!!
Petroskour2012
Νεοφερμένος
Βρε παιδιά... αυτός σίγουρα τρολάρει. Ακόμα και αν είχε μέσον στο Υπουργείο, θα μάθαινε πού πέρασε ο ίδιος και όχι βάση σχολής! Γιαυτό μην αγχώνεστε...Αυτός δηλώνει ότι δεν είναι εκτίμηση. Ή έχει μπάρμπα στην Κορώνη ή μας τρολάρει άγρια. Παίζει με την αγωνία πολλών παιδιών όπως εγώ που έχω 18.091. Αν αποδειχτεί ότι λέει αλήθεια, τότε εκεί μέσα στο Υπουργείο θέλουν πολλές σφαλιάρες.
Γιώτα10
Νεοφερμένος
Ο μόνος penitina που με προβλημάτισε σοβαρά είναι ο Κουτρουμπέλης που την έδωσε 18.140 και θεωρείται σοβαρός εκτιμητής. Εύχομαι να πέσει έξω!Γιώτα καταλαβαίνω τι πέρασες και εγώ τα ίδια μόρια έχω.Αλλά να σου πω απο τν αρχή δεν τον πίστεψα.Εξάλλου είμαι έτοιμη για όλα .Απ΄΄οτι έχω καταλάβει στο νήμα είμαστε.Βέβαια είναι λίγο ενθαρύντικό που τα ΜΜΕ δίνουν ως τελευταίες εκτιμήσεις ιατρική ΔΠΘ γύρω στα 17900 ΜΌΡΙΑ .Το έψαξα λίγο και το 2013 τελευταίες εκτιμήσεις έδινα 18000-18100.Οπότε μπορεί και πάλι να πέσουν μέσα.Μακάρι για μας και για πολλά παιδιά που θα το ήθελαν.
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΑΙ!!!!
penitina
Νεοφερμένος
Ο μόνος penitina που με προβλημάτισε σοβαρά είναι ο Κουτρουμπέλης που την έδωσε 18.140 και θεωρείται σοβαρός εκτιμητής. Εύχομαι να πέσει έξω!
Εχεις δίκιο.Και ο Στρατηγάκης πάντως δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρυντικός.Στα 20 μόρια διαφορα μας έχει.Ομως ξέρεις σε τι ελπίζω;Στ'ότι κάποια παιδιά σ'ένα άλλο site λέγανε για μεγάλες διαφορές στα φροντιστήριά τους και στα σχολεία τους στους μαθητές που είχαν πάνω απο 18000 μόρια το 2013 και φέτος(ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΦΕΤΟΣ) .Οπότε σκέπτομαι λες ο Βαφειαδάκης που είναι προεδρος ΟΕΦΕ και ο Φλωρόπουλος να μιλάνε για πτώση κάτω απο 18000 μόρια γιατί κάτι περισσοτερο ξέρουν απο μόρια ενώ οι άλλοι εκτιμητές μιλάνε με βάση τον ΓΒΠ;
MAKARI!!!
Γιώτα10
Νεοφερμένος
Έχεις δίκαιο και πιστεύω ότι ο Στρατηγάκης τα 18.070 που της έδωσε αποτελούν την οροφή. Τα capital controls θα παίξουν πάντως μεγαλύτερο ρόλο από αυτόν που περιμένουμε. Η Ιατρική ΔΠΘ αποτελεί απομακρυσμένη σχολή για πολλούς που οι γονείς τους δεν έχουν την δυνατότητα να τους στείλουν εκεί. Ιδίως από τη Νότια Ελλάδα. Γι' αυτό η βάση της Ιατρικής ΔΠΘ θα πάει κάτω από τα 18.000 μόρια και οι Οδοντιατρικές και Φαρμακευτικές πάνω. Αυτό το σενάριο ακούγεται πολύ. Συνέβει το ίδιο το 2002.Εχεις δίκιο.Και ο Στρατηγάκης πάντως δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρυντικός.Στα 20 μόρια διαφορα μας έχει.Ομως ξέρεις σε τι ελπίζω;Στ'ότι κάποια παιδιά σ'ένα άλλο site λέγανε για μεγάλες διαφορές στα φροντιστήριά τους και στα σχολεία τους στους μαθητές που είχαν πάνω απο 18000 μόρια το 2013 και φέτος(ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΦΕΤΟΣ) .Οπότε σκέπτομαι λες ο Βαφειαδάκης που είναι προεδρος ΟΕΦΕ και ο Φλωρόπουλος να μιλάνε για πτώση κάτω απο 18000 μόρια γιατί κάτι περισσοτερο ξέρουν απο μόρια ενώ οι άλλοι εκτιμητές μιλάνε με βάση τον ΓΒΠ;
MAKARI!!!
penitina
Νεοφερμένος
Έχεις δίκαιο και πιστεύω ότι ο Στρατηγάκης τα 18.070 που της έδωσε αποτελούν την οροφή. Τα capital controls θα παίξουν πάντως μεγαλύτερο ρόλο από αυτόν που περιμένουμε. Η Ιατρική ΔΠΘ αποτελεί απομακρυσμένη σχολή για πολλούς που οι γονείς τους δεν έχουν την δυνατότητα να τους στείλουν εκεί. Ιδίως από τη Νότια Ελλάδα. Γι' αυτό η βάση της Ιατρικής ΔΠΘ θα πάει κάτω από τα 18.000 μόρια και οι Οδοντιατρικές και Φαρμακευτικές πάνω. Αυτό το σενάριο ακούγεται πολύ. Συνέβει το ίδιο το 2002.
Για την οδοντιατρική ΕΚΠΑ το πιστέυω κι εγώ.Για την οδοντ.ΑΠΘ και φαρμ.ΕΚΠΑ το θεωρώ δύσκολο.Η ιατρική είναι ιατρική όσο να ΄ναι
δύσκολα την αφήνεις όταν έχεις τα μόρια για να περάσεις.Μακάρι να κάνω λάθος.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.