χαχαχα σε παρακαλω την Διακρινουσα την ειχα μαθει (Δ=β2-4αγ) και ελυνα οσα λυνοντουσαν με αυτη! Και ενα αλλο ωραιο ειχα μαθει που δεν θυμαμαι (EDIT: Το θυμηθηκα! Σχημα Horner λεγοταν xD )
Και εσεις θα γερασετε και δεν θα ξερετε τι συνεβη με την Φεγγαροντυμενη και την Μοσχουλα
Τι Horner ρε ασχετηηηη! Hornerοποιηση λεγεται
Moy βγαζετε γλωσσα εσεις που δεν ξερετε πως δουλευει μια μηχανη Carnot που δεν ξερετε να λυενετε ενα τριωνυμο!ααααχ
Τι ειναι η φεγγαροντυμενη?Ξαδερφη της κοκκινοσκουφιτσας?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αα εσυ χανεις τοτεΜου αρέσουν οι μεγάλες ιστορίες αλλά προτιμώ τις μεγάλες κατσίκες (βραστές).
Τι Horner ρε ασχετηηηη! Hornerοποιηση λεγεται
Moy βγαζετε γλωσσα εσεις που δεν ξερετε πως δουλευει μια μηχανη Carnot που δεν ξερετε να λυενετε ενα τριωνυμο!ααααχ
Τι ειναι η φεγγαροντυμενη?Ξαδερφη της κοκκινοσκουφιτσας?
Χαχαχα ευχαριστω για την διευκρινηση,με συγχωρεις εχεις απολυτο δικιο
Μην με προκαλεις και αρχισω να σου λεω για Πλατωνα,Αριστοτελη και την μεσοτητα γιατι πιστεψε με θα το μετανιωσεις
Χαχαχα οχιιι! Ασχετε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BlackRazor97
Νεοφερμένος
οσες φορες και να το διαβασω δεν μου μενει στην μνημηEc = 1 - (Tc / Th) , για να μην ξεχνιόμαστε...
Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχα σε παρακαλω την Διακρινουσα την ειχα μαθει (Δ=β2-4αγ) και ελυνα οσα λυνοντουσαν με αυτη! Και ενα αλλο ωραιο ειχα μαθει που δεν θυμαμαι (EDIT: Το θυμηθηκα! Σχημα Horner λεγοταν xD )
Και εσεις θα γερασετε και δεν θα ξερετε τι συνεβη με την Φεγγαροντυμενη και την Μοσχουλα
Μην ακούω για αυτή την καταραμένη φεγγαροντυμένη.....
χαχαχα την ξερεις και εσυ βλεπω; μεγαλη αγαπη εχω για αυτη την κοπελαΜην ακούω για αυτή την καταραμένη φεγγαροντυμένη.....
eyb0ss
Δραστήριο μέλος
Κατά τη γνώμη μου πιο πιθανό είναι να ανακοινωθούν στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας (27-28 ) παρά στην αρχή (24-25), χωρίς βέβαια να αποκλείω και το άλλο. Ελάχιστης σημασίας αλλά όχι περιττό.
Καλή τύχη σε όλους
Achilleas1997
Νεοφερμένος
Συγνώμη αν δεν επιασα καποιο αστιακι λογω του περασμενου της ωρας ομως αν και το καλοκαιρι εσβησε οσα λιγα μαθηματικα εμειναν στην μνημη μου η πραγοντοποιηση με σχημα χορνερ δεν αναφερεται πουθενα (τουλαχιστον σε σχολικα) ως χορνεροποιησηΤι Horner ρε ασχετηηηη! Hornerοποιηση λεγεται
blackowl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επειδή ειπώθηκε πριν ότι οι βάσεις θα ανακοινωθούν 24-25 κλικ εδώ.
Κατά τη γνώμη μου πιο πιθανό είναι να ανακοινωθούν στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας (27-28 ) παρά στην αρχή (24-25), χωρίς βέβαια να αποκλείω και το άλλο. Ελάχιστης σημασίας αλλά όχι περιττό.
Καλή τύχη σε όλους
Πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο Παιδείας και μου είπαν ότι 25 θα έχουν βγει.
Συγνώμη αν δεν επιασα καποιο αστιακι λογω του περασμενου της ωρας ομως αν και το καλοκαιρι εσβησε οσα λιγα μαθηματικα εμειναν στην μνημη μου η πραγοντοποιηση με σχημα χορνερ δεν αναφερεται πουθενα (τουλαχιστον σε σχολικα) ως χορνεροποιηση
Αδερφε προφανως ειναι αστειακι,μετατρεπω την λεξη Horner σε Hornerοποιηση μιας και αλλωστε μιλαω με μια της θεωρητικης,απλα χαιρομαι που εχεις την διαθεση να με διορθωσεις κιολας...
Ec = 1 - (Tc / Th) , για να μην ξεχνιόμαστε...
Το e ο συντελεστής αποδοσης carnot αν θυμαμαι καλα,το c τι είναι;
Επισης ο τυπος ειναι e= w/Qh ή e= 1- (|Qc| / Qh) αφου w= Qh - Qc
Παντως η θερμοδυναμικη ηταν το αγαπημενο μου κεφαλαιο της φυσικης κατεύθυνσης της β λυκειου
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρώτο περασμένο μάθημα!! (νύχτα )
Άντε να δούμε,μας έχει φάει η αγωνία!
Θερμοδυναμική
Πρώτο περασμένο μάθημα!! (νύχτα )
strawberryblond
Νεοφερμένος
η ελευθερη πτωση που ειναι ακριβως? στο 1ο πεδιο για παπαδειγμα,για το οποιο ενδιαφερομαι,η πτωση που θα σημειωθει θα φτασει μεχρι και 400 μορια.
αα νομιζω θα τρελαθω
blackowl
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.newsbomb.gr/ellada/paide...es-tha-simeiothei-katakoryfi-ptosi-ton-vaseon
η ελευθερη πτωση που ειναι ακριβως? στο 1ο πεδιο για παπαδειγμα,για το οποιο ενδιαφερομαι,η θα σημειωθει πτωση μεχρι και 400 μορια.
αα νομιζω θα τρελαθω
Δε θα πέσει τόσο λίγο! Άνοιξε τα αυτιά σου και άκου τους ειδικούς όχι αυτούς που απλά ακούν κάτι - λαθεμένο στην περίπτωσή μας - και το διατυμπανίζουν π.χ newsbomb, news κ.α
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
είπαν για 25, μετά δε ξανακούστηκε.
μας έχουν χέσει.
thanoukos
Νεοφερμένος
Παιδιά μην αγχώνεστε, την προσπάθειά σας την κάνατε!Κάθε χρόνο τα αποτελέσματα την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου ανακοινώνονται οπότε κοντοζυγώνει η ώρα.Όπως και να 'χει, να είναι ευχάριστα για εσάς!
Εγω πηρα το υπουργειο παιδειας και μου ειπαν οτι δεν θα ψηφισουν μνημονιο!
Μακαρι να βγουν 25 να τελειωνουμε
valantis21
Δραστήριο μέλος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
(Λογικά πας να βρεις σπίτι κλπ αν είναι σε άλλη πόλη και παρακολουθείς το site της σχολής σου γιατί θα βγάλει ανακοίνωση για εγγραφές)
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.